2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Hayirlisi canmm olacağı varsa olur .hakkımızda hayirlisi .umudumuzu yitirmek yok yani baska hazir temmuz mu var?

bakalım canım içiyor şimdilik tadını sevmese de inşallah Allah şifasını gosterır

Üzülme canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı zamanda. Çok üzülme ne olur.
Canım ne büyük acılar yaşayanlar var. Allah'a şükürler olsun. Olur inşallah bir dahaki denememizde. Doktor "Senin yumurtan var, çocuğun olur."dedi. Ya hiç yok deseydi. Ya ilaçlar bile yumurta oluşturamasaydı. Hastanede hep böyle insanlar var. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Hayırlı zamanda olacak inşallah

Sen böyle düşündükçe de Allah da gönlüne göre verir inşallah canım.

Bugün bende de oldu yarın bat

Kahverengi akıntı geldi benden bat yarın galiba adet geliyor

Ben 24 haziran mı demişim benim 26 haziran canım :) morordek
Ama zaten gecikme ihtimali var ramazanlarda oluyo.

Bata son 4 catlatmanin 12.günündeyim sadece gogus ucu hassasiyeti var dustayken bile elim degdigi anda acidi baska belirti yok bende :)

Test yapmadan 2 saat kadar önce sıvı almayi birakacaksin canım bi de idrari da tut biraz tam sağlıklı sonuç çıkıyor öyle :)
Canım oruç tutuyorum zaten. Şu içmemiş olacağım yani. İftardan önce her gün 7 8 arası yapsam uygun mu sence??

Kızlar regly oldum 1 gün erken hemde umutlar temmuza kaldı :) ruzigarr sen ne durumdasın canım
inanmıyorum sana yaa.. ben de dün akşam oldum galiba bu kadar tesadüff.. akşam pembe akıntım geldi bugün sökülür işte. moralim yerlerde anlatamam. tahmin ettiğim gibi 12. gün yumurtlamısım bugün 26. günüm. morordek ben de adet oldum

hemen yarın ovu test alıyorum bir de oyle deniycem. gerci yumurtlama günlerinde hep ilişki oldu ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…