Hayirlisi canmm olacağı varsa olur .hakkımızda hayirlisi .umudumuzu yitirmek yokCanim temmuzu burda tutmuyoruz aslinda. Ilk basta ben eklemeye baslamistim ne olur ne olmaz diye ama temmuz topigi acilinca pek takip etmedim bat'lari :)
Aaa canim insallah tutmustur yaa!
Ben temmuzdan da biraz umutsuz gibiyim yani cok iyi degerlendiremedik yumurtlama gunlerini ama nasip kismet, tutacagi varsa tutar tabi :)
bakalım canım içiyor şimdilik tadını sevmese de inşallah Allah şifasını gosterırCanım eşim varikosel ameliyatı oldu. Doktor içinde çok fazla vitamin olan bir ilaç verdi. Ben de keçi boynuzu kürü yapıp içirdim. üç ay sonra sperm değerleri tamamen normal çıktı. İlaç da etkili olmuştur o da
Canım test yaptırdım ama maalesef negatifİnşallah canım inşallah. Dua edeceğim senin için. İnşallah güzel haberle gelirsin bize.
Canım test yaptırdım ama maalesef negatif
Canım ne büyük acılar yaşayanlar var. Allah'a şükürler olsun. Olur inşallah bir dahaki denememizde. Doktor "Senin yumurtan var, çocuğun olur."dedi. Ya hiç yok deseydi. Ya ilaçlar bile yumurta oluşturamasaydı. Hastanede hep böyle insanlar var. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Hayırlı zamanda olacak inşallahÜzülme canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı zamanda. Çok üzülme ne olur.
Canım ne büyük acılar yaşayanlar var. Allah'a şükürler olsun. Olur inşallah bir dahaki denememizde. Doktor "Senin yumurtan var, çocuğun olur."dedi. Ya hiç yok deseydi. Ya ilaçlar bile yumurta oluşturamasaydı. Hastanede hep böyle insanlar var. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Hayırlı zamanda olacak inşallah
Bugün bende de olduya o kadar ilginç bişey yaşıyorum ki bu sefer..
aranızda yaşayan varsa nolur söylesin hem kahverengi akıntı geliyor hemde kıpkırmızı incecik damar gibi kan.. saç teli gibi akıntı içinde bu nasıl bişey ya.
hayır acaba başka bi hastalıgın belirtisi falan mı bu ?
adet öncesi böyle olanınız oldu mu daha önce..
doktora mı gitsem napsam
Sanirim bulmussun topigi canim :)Hayirlisi canmm olacağı varsa olur .hakkımızda hayirlisi .umudumuzu yitirmek yokyani baska hazir temmuz mu var?
Yanlis mi yazdım acabaBen 24 haziran mı demişim benim 26 haziran canım :)morordek
Ama zaten gecikme ihtimali var ramazanlarda oluyo.
Olsun :) hiç yarın adet olacak gibi değilim :)Sanirim bulmussun topigi canim :)
Yanlis mi yazdım acababende de kafa kalmadi ki artik
Buldum canm yesa sağolsun buldurduSanirim bulmussun topigi canim :)
Insallah olmazsin :)Olsun :) hiç yarın adet olacak gibi değilim :)
İnşallah :) herkes öyle dua ediyo ama yine er yada geç geliyo kırmızılar :) salı günü doktora gidecemInsallah olmazsin :)
Canım ben bulamadım temmuz topiğini. Beni etiketler misin lütfenSanirim bulmussun topigi canim :)
Canım oruç tutuyorum zaten. Şu içmemiş olacağım yani. İftardan önce her gün 7 8 arası yapsam uygun mu sence??Test yapmadan 2 saat kadar önce sıvı almayi birakacaksin canım bi de idrari da tut biraz tam sağlıklı sonuç çıkıyor öyle :)
inanmıyorum sana yaa.. ben de dün akşam oldum galiba bu kadar tesadüff.. akşam pembe akıntım geldi bugün sökülür işte. moralim yerlerde anlatamam. tahmin ettiğim gibi 12. gün yumurtlamısım bugün 26. günüm.Kızlar regly oldum 1 gün erken hemde umutlar temmuza kaldı :)ruzigarr sen ne durumdasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?