2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bu topic öğretmen kaynıyor. İnşallah bu ay olmazsa temmuzda gelir bebislerimiz de seneye 2. donemi kapatırız.
Evet canim hayirlisi. Bu isler plana gelmiyor biz nisanda olsun istemistik izin guzel olur diye ama hazirana geldik hala olmadi ki martta baslamistik calismalara

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Ovu testı kullanırken sıvı alımına dikkat edin diyorsunuz ya ne demek istiyorsunuz bolca su mu icmeliyiz? Nasıl yani?? yesa canım sen bilirsin... ovu testlerimi yolda yarın gelir sanırım. Başlayacağım da bilgilerim tam olsun istiyorum :)

Test yapmadan 2 saat kadar önce sıvı almayi birakacaksin canım bi de idrari da tut biraz tam sağlıklı sonuç çıkıyor öyle :)

Bu sabah tekrar kan verdim hcg takibi için. Perşembe günü 37 çıkmıştı. 2 saate alacağım sonuçları inşallah yükselmiştir. Nasıl bir yükselme bekleniyor? Yeşimcim senin nasıl artmıştı? Normali nedir? Ay stres yaptım heyecan yaptım :) Y YESIMBOZ

Insallah guzel bi sonuc alacaksin tatlim. Benim doktorum ilk etapta kendisinin iki katina yakin olsa yeterli demisti. Benim 35 ciktiginda 55 ciksa korkmayacagim demisti. 189 cikmisti sukur. Hatta sonucu gorunce hey masallah diye dalga gecmisti ama dedigim gibi iki kati garanti ama biraz daha dusugu olsada sorun yok demekmis.

Kızlar ben yerimde duramıyorum ya acaba test yapsam mı? Geçen ay erken gebelik testi yapmıştım sonuç çirkin şişko bir tek çizgiydi. . . Halbuki tüm belirtileri hissediyordum ama anladım ki çoğu psikolojik, sizce test yapmalı mıyım?

Canım eşim varikosel ameliyatı oldu. Doktor içinde çok fazla vitamin olan bir ilaç verdi. Ben de keçi boynuzu kürü yapıp içirdim. üç ay sonra sperm değerleri tamamen normal çıktı. İlaç da etkili olmuştur o da

Psikolojik olabilir canim bi de havalar bi anda degisiyo bunyelerde etkileniyo. Kac gun kaldi adet tarihine?

Psikolojik olabilir canim bi de havalar bi anda degisiyo bunyelerde etkileniyo. Kac gun kaldi adet tarihine?
Kesinlikle psikolojik geçen ay neredeyse emindim hamile olduğuma o kadar. . . Çok okuyup araştırınca da etkileniyor insan o da var. Bu arada allah bebişini hayırlarla kucağına almayı nasip etsin.
Benim hiiiç beklemediğim BAT a 5 koca gün var :)

2 katı normal canım

Perşembe 37
cumartesi 37 çarpı 2 = 74

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…