Ben yumurta aki kıvamındaki akıntıyı fark ediyorum ama o sıvı akıntıyı fark etmiyorum. Sanki bi anda kesiliyor akıntı ben de ordan anliyorum heralde catladi yumurta ondan durdu diyorum :)) Sen simdi deyince bi daha aydinlandim bak :) Neyse onemli olan yumurtlamanin yaklastigini fark etmek sanirim, o gunleri degerlendirsek iyi olur :))
Gunasiriydi tatlim ama ovulasyon cift cizgi olduktan sonraki gunde oldu o zaman yumurta catlamis sabah test yaptigimda siliklesmisti. Yani tam yumurtlama gununu ve onceki gunu degerlendirmis oldum. Sonra gun asiri devam etti. Ama acikcasi ozellikle arka arkaya iki gun olsun demedik denk geldi,iyi ki de gelmis :) tavsiye edilen en azindan gun asiri ama.Canim sen test kullandin ya iliskiyi nasil ayarladin o donemde her gunu mu degerlendirdin? Gun asiri mi yoksa?
Hadi bakalım insallah bu ay bi aksilik cıkmaz da denk getiririz :)Canım o sıvı akintiyi ben de sadece 1 kere farkettim :)
Aynen dediğin gibi akınti kesildiği anda olay olmuştur
Öncesinde içeride sperm olmasi önemliymiş derler zaten o ara 2 güne 1 deneme en güzeli bence :)
Tesekkur ederim canim:)Gunasiriydi tatlim ama ovulasyon cift cizgi olduktan sonraki gunde oldu o zaman yumurta catlamis sabah test yaptigimda siliklesmisti. Yani tam yumurtlama gununu ve onceki gunu degerlendirmis oldum. Sonra gun asiri devam etti. Ama acikcasi ozellikle arka arkaya iki gun olsun demedik denk geldi,iyi ki de gelmis :) tavsiye edilen en azindan gun asiri ama.
Bize doktor 12.14.16.18 günler girin demişti.Daha akıntım başlamadı canımm daha doğrusu ben hiç anlamıyorum akıntı işindendaha çalışmalara başlamadık bugün başlayacağız nasipse sence iki günde bir çalışmak mı daha iyi her gün mü
Foto yükleyemedim bir türlü. Ovulasyonda çift çizgi yakaladım bugün. Dün sabah ve bu sabah çalışma oldu. Bu akşam da olsa mı yoksa yarına mı bıraksam? Ne dersin şef?yesa :)
Canım bugun kaçta yakaladin
Sabah 11 gibiyse şimdi bi daha yapabilir misin
Esin için sıkıntı değilse olabilir ama işte yarın çatlarsa yarını da degerlendirmek gerekir
Ayy bilemedim ki :)
Bende ovulasyon testi kullanmak istiyorum bu ay.. tam belirgin o iki cizgiyi goruncemi iliski olmali ? Yoksa ertesi gunmu?Gunasiriydi tatlim ama ovulasyon cift cizgi olduktan sonraki gunde oldu o zaman yumurta catlamis sabah test yaptigimda siliklesmisti. Yani tam yumurtlama gununu ve onceki gunu degerlendirmis oldum. Sonra gun asiri devam etti. Ama acikcasi ozellikle arka arkaya iki gun olsun demedik denk geldi,iyi ki de gelmis :) tavsiye edilen en azindan gun asiri ama.
Bende ovulasyon testi kullanmak istiyorum bu ay.. tam belirgin o iki cizgiyi goruncemi iliski olmali ? Yoksa ertesi gunmu?
Bu akşam saat 20:30 gibi yaptığımda gördüm. Hatta hemen çıktı çizgi. Sabah da 11 gibi yapmıştım ama o bi tık daha açık renkti. Amaaan neyse. Olmazsa bu akşamı boş geçip yarın akşamı değerlendireyim. Olacaksa olur zaten :)
Hadi hayirlisi olsun canim insallah mutlu haberler alirsin bu ayCanlar çok heyecanlıyım. Yarın aşılama yapılacak. Nasıl olacak acaba düşünmeden edemiyorum
Canım valla şubat 2017 de hep 6 hafta 5 hafta 7 hafta olanlar bile var
Ben inşallah bu ay hamile kalsam 7 gün sonra 4 haftalik oluyorum
Şubat 2017ye dahil olmayı daha çok isterim :)
Anladım canım sabah mutlaka yap bakalım hafif açılma olacak mı :)
Canlar çok heyecanlıyım. Yarın aşılama yapılacak. Nasıl olacak acaba düşünmeden edemiyorum
Sıkı çalışın hanımlar bekliyoruz sizi de
Şimdi yükleyebildim :) 11 gibi de bugünkünü yapayım bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?