2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canım o sıvı akintiyi ben de sadece 1 kere farkettim :)

Aynen dediğin gibi akınti kesildiği anda olay olmuştur

Öncesinde içeride sperm olmasi önemliymiş derler zaten o ara 2 güne 1 deneme en güzeli bence :)

Canim sen test kullandin ya iliskiyi nasil ayarladin o donemde her gunu mu degerlendirdin? Gun asiri mi yoksa?
Gunasiriydi tatlim ama ovulasyon cift cizgi olduktan sonraki gunde oldu o zaman yumurta catlamis sabah test yaptigimda siliklesmisti. Yani tam yumurtlama gununu ve onceki gunu degerlendirmis oldum. Sonra gun asiri devam etti. Ama acikcasi ozellikle arka arkaya iki gun olsun demedik denk geldi,iyi ki de gelmis :) tavsiye edilen en azindan gun asiri ama.

Canım o sıvı akintiyi ben de sadece 1 kere farkettim :)

Aynen dediğin gibi akınti kesildiği anda olay olmuştur

Öncesinde içeride sperm olmasi önemliymiş derler zaten o ara 2 güne 1 deneme en güzeli bence :)
Hadi bakalım insallah bu ay bi aksilik cıkmaz da denk getiririz :)

Tesekkur ederim canim:)

Foto yükleyemedim bir türlü. Ovulasyonda çift çizgi yakaladım bugün. Dün sabah ve bu sabah çalışma oldu. Bu akşam da olsa mı yoksa yarına mı bıraksam? Ne dersin şef? yesa :)

Foto yükleyemedim bir türlü. Ovulasyonda çift çizgi yakaladım bugün. Dün sabah ve bu sabah çalışma oldu. Bu akşam da olsa mı yoksa yarına mı bıraksam? Ne dersin şef? yesa :)

Canım bugun kaçta yakaladin

Sabah 11 gibiyse şimdi bi daha yapabilir misin

Esin için sıkıntı değilse olabilir ama işte yarın çatlarsa yarını da degerlendirmek gerekir

Ayy bilemedim ki :)

Canım bugun kaçta yakaladin

Sabah 11 gibiyse şimdi bi daha yapabilir misin

Esin için sıkıntı değilse olabilir ama işte yarın çatlarsa yarını da degerlendirmek gerekir

Ayy bilemedim ki :)

Bu akşam saat 20:30 gibi yaptığımda gördüm. Hatta hemen çıktı çizgi. Sabah da 11 gibi yapmıştım ama o bi tık daha açık renkti. Amaaan neyse. Olmazsa bu akşamı boş geçip yarın akşamı değerlendireyim. Olacaksa olur zaten :)

Bnce yakalamisken cift cizgiyi bosa gecirme degerlendifin derim tabi yine siz bilirsnz

Bende 7 aydır doktorun dediği yumurtlama günlerini dikkate aldım hep 9-20 gün arası ama denk gelmediğine göre demekki onların dediklerinin çokda önemi yok..hatta bi keresinde doktora 20.günden sonra olmazmı diye sordum
dediği cevap "adete 10 gün kala bırak olmaz" demesi... ne alaka şimdi böyle söyleyen doktoru kâle almamak gerek
Ayrıca nasip işi bu olacağı varsa her şekilde olur

Bende ovulasyon testi kullanmak istiyorum bu ay.. tam belirgin o iki cizgiyi goruncemi iliski olmali ? Yoksa ertesi gunmu?

Canlar çok heyecanlıyım. Yarın aşılama yapılacak. Nasıl olacak acaba düşünmeden edemiyorum

Bende ovulasyon testi kullanmak istiyorum bu ay.. tam belirgin o iki cizgiyi goruncemi iliski olmali ? Yoksa ertesi gunmu?

Hem çift çızgiyi görünce hem de o çift çizgi çok hafif açılıyor rengi o zaman da :) herkeste hemen ertesi gün olmuyor o yüzden genelleme yapıp ertesi gün diyemiyorum ama :)

Anladım canım sabah mutlaka yap bakalım hafif açılma olacak mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…