- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
91.82 canım :)Kac cikmisti canim? 2gun sonra bi daha bak bakalim seninde icin de rahat eder. Hayirli olsuun :)
Arkadasin da dedigi gibi tamamen icini rahatlatmakla alakali aslinda. Gayet guzel artar insallah saglikla gelir bebegin :)91.82 canım :)
Ben de kendimi bekliyorum bakalım temmuza olacak mı
İnsallah canım sagolArkadasin da dedigi gibi tamamen icini rahatlatmakla alakali aslinda. Gayet guzel artar insallah saglikla gelir bebegin :)
Yaa ne güzel yapmıssın eline saglıkKizlar battaniye muhabbetimiz vardi bi aralar :) ben klasik hanimdilendi bey begendi modeliyle yaptim bitmek uzere insallah:) bi iki sirasi kaldi kenarina tig isi cerceve yapip altina kumas gecircem insallah. Belki fikir olur diye eklemek istedim tatli anne adaylarina :)
Hoşgeldin canım, belki direkt güzel haberlerle gelmissindir belli mi olur :) Test yaptın mı?Merhaba arkadaşlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin.insallah en kisa zamanda hayırlı haberlerle hepimizin yüzü güler.Yeni katıldım aranıza beklenen adetim 12 haziran yani bugün hala olmadım.Acikcasi hicbir belirtimde varmı benimle aynı
Tesekkurler tatlim isiktan biraz karanlik cikmis ama benim cok sindi icime. Sari yesil her bebege uyar hemde canli renkler:) Evde tadilat oldugundan eltime geldim oturmaya. Bakti aaaa kiz vallaha bitmis battaniye dedi. Hadi bakalim battaniye bitti sira bebege geldi dedi ay beni aldi mi bi gulmekYaa ne güzel yapmıssın eline saglık
Hoşgeldin canım, belki direkt güzel haberlerle gelmissindir belli mi olur :) Test yaptın mı?
Tesekkurler tatlim isiktan biraz karanlik cikmis ama benim cok sindi icime. Sari yesil her bebege uyar hemde canli renkler:) Evde tadilat oldugundan eltime geldim oturmaya. Bakti aaaa kiz vallaha bitmis battaniye dedi. Hadi bakalim battaniye bitti sira bebege geldi dedi ay beni aldi mi bi gulmekbilmiyolar ya daha cok komigime gitti :))
Teşekkür ederim inşallah canım ovulasyon testi yapıyorum 2 gündür ikincisi silik çıkıyor hep biraz sonra yeniden yapacağım belki bugün kırmızı çıkar gebelik testi yapmadım almaya fırsat bulamadım. .Yaa ne güzel yapmıssın eline saglık
Hoşgeldin canım, belki direkt güzel haberlerle gelmissindir belli mi olur :) Test yaptın mı?
yesa morordek kızlar selamm. Tatile geldim ben bat 4 gün gecikti ne sancı var ne de başla bi belirti gayet normal yaşamıma devam ediyorum. Şimdi bide tatildeyim ki havuz deniz. Ne olacak bilmiyorum. En son cuma günü test yaptım silik çizgi bile yoktu biliyosunuz bide geç yumurtladım. Kafamda deli sorular
Ayyy inşallah ama hiç belirti olamayınca bilemiyrmÇok güzel canım. Bu gecikmenin 9 ay 10 gün devam etmesi dileğiyle ,
Hahaha oyle dicez artik :) cocuklara kardes gelince bak sana araba/bebek getirmis kardesin derler ya bende bizimki battaniye getirmis derim :)
Dogru tabi daha söylemediniz. Söylerken battaniyesiyle geldi minnak dersin artık :))
Ben de mi battaniyeye başlasam ne yapsam, belki başlayınca bebik de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?