- 4 Şubat 2016
- 2.916
- 3.045
- 133
Bende aynı durumdayımKızlar bende fena bir sancı var ikide bir tuvalete gitmek de cabası
Hamileliğin kaçıncı gününde 92.51 çıktı canım? Benimde adetime 4 gün kala 88 çıkmıştıMerhaba arkadaşlar çok şükür beta değerim yükselmiş 92.51 olmuş.doktor kolay tutunsun ve yerleşsin diye progestan fitil verdi.aranızda kullanan var mı.haftaya keseyi görürüz inş.dedi
Adetin 26.günü 52Hamileliğin kaçıncı gününde 92.51 çıktı canım? Benimde adetime 4 gün kala 88 çıkmıştı
Tarihimiz aynı.oruç tutabiliyor musunHamileliğin kaçıncı gününde 92.51 çıktı canım? Benimde adetime 4 gün kala 88 çıkmıştı
Canim benim de 91.82 cikti ne kadarlik oluyor ki adetim bugun ya da yarin günü cuma test yaptim hayalt cikti dun sabh yaptim silik cikti kan verdim 91.82 cikti deger acaba ben gecen ay ustune mi gordumHamileliğin kaçıncı gününde 92.51 çıktı canım? Benimde adetime 4 gün kala 88 çıkmıştı
Oruç tutmuyorum susuzluğa dayanamıyorum. Susuz kalınca idrar yolu enfeksiyonu oluyo bende. O da bebek için zararlı. Ben de bu çarşamba doktora gidicem bakalım hcg kaç çıkıcak. Kişiden kişiye çok değişiyo kimi 10000lerden bahsediyo kimi düşük. Ben de günümüzün aynı olduğunu gördüm de danışayım dedim.Tarihimiz aynı.oruç tutabiliyor musun
Canim bende hamile oldgumu dun ögrendim idrarda mikrop var dedi ilac yazmadi tabi ne yapmam lazmOruç tutmuyorum susuzluğa dayanamıyorum. Susuz kalınca idrar yolu enfeksiyonu oluyo bende. O da bebek için zararlı. Ben de bu çarşamba doktora gidicem bakalım hcg kaç çıkıcak. Kişiden kişiye çok değişiyo kimi 10000lerden bahsediyo kimi düşük. Ben de günümüzün aynı olduğunu gördüm de danışayım dedim.
Bilmeden oruc tuttugum icin mi acaba mikrop olduOruç tutmuyorum susuzluğa dayanamıyorum. Susuz kalınca idrar yolu enfeksiyonu oluyo bende. O da bebek için zararlı. Ben de bu çarşamba doktora gidicem bakalım hcg kaç çıkıcak. Kişiden kişiye çok değişiyo kimi 10000lerden bahsediyo kimi düşük. Ben de günümüzün aynı olduğunu gördüm de danışayım dedim.
Canım bu değere göre hamilesin benim de idrar testim ilk silik çıkmıştı. Bu hafta tekrar gidicem doktora. Bence sen de en kısa zamanda git bi daha doktora.Canim benim de 91.82 cikti ne kadarlik oluyor ki adetim bugun ya da yarin günü cuma test yaptim hayalt cikti dun sabh yaptim silik cikti kan verdim 91.82 cikti deger acaba ben gecen ay ustune mi gordum
Cok heyecnliyim canm ya ne yapacgimi bilmiyorm hic direkt kadin dogumami gideyim kasiklarmda agtiyorCanım bu değere göre hamilesin benim de idrar testim ilk silik çıkmıştı. Bu hafta tekrar gidicem doktora. Bence sen de en kısa zamanda git bi daha doktora.
Canim benim de 91.82 cikti ne kadarlik oluyor ki adetim bugun ya da yarin günü cuma test yaptim hayalt cikti dun sabh yaptim silik cikti kan verdim 91.82 cikti deger acaba ben gecen ay ustune mi gordum
Bol bol su iç enfeksiyonun en güzel ilacı oBilmeden oruc tuttugum icin mi acaba mikrop oldu
Kadın doğum gebe polikliniğine gidiceksin canımCok heyecnliyim canm ya ne yapacgimi bilmiyorm hic direkt kadin dogumami gideyim kasiklarmda agtiyor
Bir iki hafta yaziyorda o yuzden dedim4 haftalik canım neden üstüne görme olsun ki üstüne görme olsaydı 8 haftalik olurdu ve değer çok çok yüksek olurdu
Benimde adetin 28.günü 92ydi şimdi 4 hafta 1 günlük.yani üstüne görme değildir değer çok yüksek değil ama yeterli bi değerCok heyecnliyim canm ya ne yapacgimi bilmiyorm hic direkt kadin dogumami gideyim kasiklarmda agtiyor
Tamam canim gecer insallahBol bol su iç enfeksiyonun en güzel ilacı o
Keseyi görmek için doktor seni ne zaman çağırdı.beni cumartrsiKadın doğum gebe polikliniğine gidiceksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?