2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Hamileliğin kaçıncı gününde 92.51 çıktı canım? Benimde adetime 4 gün kala 88 çıkmıştı
Canim benim de 91.82 cikti ne kadarlik oluyor ki adetim bugun ya da yarin günü cuma test yaptim hayalt cikti dun sabh yaptim silik cikti kan verdim 91.82 cikti deger acaba ben gecen ay ustune mi gordum

Tarihimiz aynı.oruç tutabiliyor musun
Oruç tutmuyorum susuzluğa dayanamıyorum. Susuz kalınca idrar yolu enfeksiyonu oluyo bende. O da bebek için zararlı. Ben de bu çarşamba doktora gidicem bakalım hcg kaç çıkıcak. Kişiden kişiye çok değişiyo kimi 10000lerden bahsediyo kimi düşük. Ben de günümüzün aynı olduğunu gördüm de danışayım dedim.

Canim bende hamile oldgumu dun ögrendim idrarda mikrop var dedi ilac yazmadi tabi ne yapmam lazm

Bilmeden oruc tuttugum icin mi acaba mikrop oldu

Canim benim de 91.82 cikti ne kadarlik oluyor ki adetim bugun ya da yarin günü cuma test yaptim hayalt cikti dun sabh yaptim silik cikti kan verdim 91.82 cikti deger acaba ben gecen ay ustune mi gordum
Canım bu değere göre hamilesin benim de idrar testim ilk silik çıkmıştı. Bu hafta tekrar gidicem doktora. Bence sen de en kısa zamanda git bi daha doktora.

4 haftalik canım neden üstüne görme olsun ki üstüne görme olsaydı 8 haftalik olurdu ve değer çok çok yüksek olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…