Tebrik ederim canım, kan testini de ver sonucunu paylas bizimle ama baya belli ikinci cizgi :)Kızlar gunaydin biraz önce tekrar yaptimiki dk icinde cikti sanirim hamileyim :)
Senin BAT nedir canım? Sanırım listede yoksun, ekleyeyim seni de :)Ben de ben de bebek istiyorum 1 senedir korunmuyoruz ama hala olmadı bu ay ovulasyon testi ile deniyoruz inşallah olur inşallah bu mübarek ayın hürmetine Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Canım arkadasınki 12 Haziran ya da 19-20 Haziran olabilir demisti klomenden dolayı, ben ne olur ne olmaz diye 20 Haziran yazmıstım :) Erken degil aslında.Canım mayıs gözün aydın sağlıkla alırsın inşallah kucağına.. Senin bat 20 haziran yazıyor doğru mu? Bu kadar erken nasıl çıktı idrarda??
Canım sende durumlar nedir?Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına Alman'ı nasip etsinbanada dua et olurmu
Kızlar gunaydin biraz önce tekrar yaptimiki dk icinde cikti sanirim hamileyim :)
Tebrik ederim canım hayırla sağlıkla al kucağına inşaAllah :))Kızlar gunaydin biraz önce tekrar yaptimiki dk icinde cikti sanirim hamileyim :)
Isi yuzunden bi turlu gidip doktora gorunemedimAaa nasıl yani eşinmi yaptırma dedi ama sen dikkat et kendine olur mu şimdi bat ın ne zaman inşaAllah gelmez kırmızılar
canım gebelik testi yaptınmı hiç yakın zaman da tekrar yapmadıysan yapmalısın benceIsi yuzunden bi turlu gidip doktora gorunemedim
Batim 28 mayisti adet oldugumu kabul edersem 26-27haziran gibi olmam lazim
Yakin zamanda yapmadim cnm esim alicakti yapicaktim sozde daha alamadicanım gebelik testi yaptınmı hiç yakın zaman da tekrar yapmadıysan yapmalısın bence
sakin ol tatlım sen kendine dikkat et yeter zaten bat zamanı gelince herşey belli olacakYakin zamanda yapmadim cnm esim alicakti yapicaktim sozde daha alamadiisyan bayragini cekmek uzereyim
Sat:1mayis bat 28 mayisti gelmedi cnm simdi ne zmn adet olurum tam bilmiorum asagi yukari iste 26haziran civarisakin ol tatlım sen kendine dikkat et yeter zaten bat zamanı gelince herşey belli olacak
Bu arada kızlar ben belirti yok demiştim ya iki gündür birkaç belirti oluşmaya başladı. göğüs hassasiyeti, sağ bel sağ kasık ve sağ bacakta ağrı, burun tıkanıklığı, açık sarı akıntı, uyuma isteği, yorgunluk ve bitkinlik hali. Acaba gerçekten geç döllenme olduğu için mi belirtiler geç başladı dersiniz??
Geçen ay bende de bir sürü belirti vardı ya bi türlü inanamadım ama değilmişim
hamile arkadaşlar size birşey sormak istiyorum adete bir hafta kala sivilcelenme yaşadınız mı
Sagol canım cok dua ediyorum hepinizeA Ask sana benzer tebrik ederım cnm dualarını beklıoruz
Canım onlar otomatik döngüdeki güne göre hesaplıyor ama seninki 16. gün de olabilir, 18 de... Kendini de takip edersen tutup tutmadıgını anlarsın, ben akıntımdan da anlıyorum örnegin.Kizlar telefonuma bir uygulama indirdim lady timer diye siz de kullaniyor musunuz? 30Gunluk dongum var yumurtlamami 17. Gun gosteriyor ?
Hayirli olsun canim gozun aydin:)Kızlar gunaydin biraz önce tekrar yaptimiki dk icinde cikti sanirim hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?