2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
benim de yumurtlamam 16. gündü dün test yaptırmıştım negatifti bata 3 gün var demek ki hala şansım var :)

İyi dilekleriniz için çok tşk ederim allah razı olsun arkadaşlar.darısı hepinizin başına inş.dün teste 53.73 filan çıkmıştu.adetimin 26.günü.yarın doktora gidecem bakalım ne dicek

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
benim de yumurtlamam 16. gündü dün test yaptırmıştım negatifti bata 3 gün var demek ki hala şansım var :)
Evet Can'ım ben bata bir gün kala sabah ilk idrarla yapmıştım hiç çıkmamıştı bir gün sonra akşam üzeri yaptım silik çıktı bir günde değişebiliyor yani

Ovulasyon testi mi canım yumurtladğımı hissettiğimde dayanamayıp yaparım sanırım hayırlısı olsun hakkımızda canım bu ay olur inşaAllah

Ben de ben de bebek istiyorum 1 senedir korunmuyoruz ama hala olmadı bu ay ovulasyon testi ile deniyoruz inşallah olur inşallah bu mübarek ayın hürmetine Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…