• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Selam kızlar, sorum şu; 28 gunde bı adet oluyorum ama 12 .gun yumurtladığım için gebelik testini yapmaya erken başlamam gerekmezmı? kaçinci gun yapmalıyım sizce? kullandığım testte açıklama olarak hcg nin 25'in üzerınde olması durumunda 2.çizginin çıkacaği yazıyor.

ilişkinin üzerinden 12 gün geçince kanda çıkarmış

idrar için de bat a 6 kala gören duydum ben ondan sonra gören duymadım

ama en güzeli en azından 1 kalayı beklemek :)

1 kalaa mııııı ölürüm kız ben okadar bekleyemem: ))) zaten bu ay da yoksa dr gidicem adetımın 3.gunu, yum takıbı başlatıcam.

1 kalaa mııııı ölürüm kız ben okadar bekleyemem: ))) zaten bu ay da yoksa dr gidicem adetımın 3.gunu, yum takıbı başlatıcam.

canım 6 kala patlat bi test ya

ama nolur çıkmadı kesin hamile değilim deme nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar çıkmadı ama kırmızı kart yemeden ümit kesilmez de :)

canım 6 kala patlat bi test ya

ama nolur çıkmadı kesin hamile değilim deme nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar çıkmadı ama kırmızı kart yemeden ümit kesilmez de :)
tmm şekerım patlaticamm:: )))istediğim cevaplar gelınce nasılda gülüyom amaaa :: ))) ahh ahh iyiki varsınız kafayı yedık artık napalım: ))

yazdıklarını okuyunca bile gözlerim doldu, bunları kendim yaşadığımı hayal edemiyorum :)
Allah bize de nasip eder inşallah o duyguyu :dua:
çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :anne:
Yaaa yapmayin boyle hala her an aglayasim var. Allah razi olsun cok cok tesekkur ederim. Yarin tekrar beta hcg baktiricam insallah duzenli artmistir. Amin hepimize saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah.

Yaaa yapmayin boyle hala her an aglayasim var. Allah razi olsun cok cok tesekkur ederim. Yarin tekrar beta hcg baktiricam insallah duzenli artmistir. Amin hepimize saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah.

Kiiz sen hamis misin cabukkk anlat nasi oldu nasi tuttu ne zaman tuttu nasi ogrendin belirtilerin neydi vs vss ayy hadi gözün aydin darisi bize

Az once aldim 36 cikti :halay::halay::halay: Allahima bin sukur. 3.yilimiza 3 kisi girelim diyodum esime,icime hep mayis dogmustu... Rabbimin mucizesi iste. Esim isten gelsin diye dakika sayiyorum :)) Allah isteyen herkese versin yaa cok degisik daha gormeden dokunmadan...
Maşallah canm çok sevindiim hayırlı olsun inşallah :)

Az once aldim 36 cikti :halay::halay::halay: Allahima bin sukur. 3.yilimiza 3 kisi girelim diyodum esime,icime hep mayis dogmustu... Rabbimin mucizesi iste. Esim isten gelsin diye dakika sayiyorum :)) Allah isteyen herkese versin yaa cok degisik daha gormeden dokunmadan...

canımmm tebrikkk ederimm çok sevindim o ilk öğrendiğin anki duygu bambaşka değil mi??? seninle birlikte yaşadım bende..

kuzummmm çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et bebeğim

canlar ben kırmızı kartı yedim :duduk: hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin bu mübarek günlerde dualarımızda buluşalım yeni BAT 1 Temmuz:bicak:

Kiiz sen hamis misin cabukkk anlat nasi oldu nasi tuttu ne zaman tuttu nasi ogrendin belirtilerin neydi vs vss ayy hadi gözün aydin darisi bize
Tesekkur ederiiim, amin darisi tum isteyenlerin basina :) Nasil oldu nasil tuttu bilmiyorum ama ovulasyon gununu takip etmistim bu ay. Tam koyu oldugu zaman ve siliklesmeye basladigi zaman iliski olmustu,nasip iste... Belirti olarakta 5-6 gun kala resmen adet agrisi cekiyodum hala da belim agriyo kasigim batiyo. Bir de rahmim gobegime kadar aciyo durup durup. Su anda felaket bi yorgunluk var. ogle molasi olsun yemek falan umrumda degil direkt uyucam.

canımmm tebrikkk ederimm çok sevindim o ilk öğrendiğin anki duygu bambaşka değil mi??? seninle birlikte yaşadım bende..
Cok tesekkur ederiim. Ya sorma evde o idrar testinde ikinci cizgiyi gordum ya ciglik atasim geldi cok garip bi daha bi daha baktim. Elim ayagim titredi. Sabahtan beri gram yemek yememistim heyecandan. basim donmeye basladi artik oglen, aldim testi masaya koydum hala bakiyodum salak salak :D iki lokma ekmek yiyip hastaneye kostum inan kendime gelemedim. Insallah bugun tekrar bakcaz HCG ye insallah duzenli artiyordur saglikla... Hele esim agladi ya ne babami olcam ben? diye orda film koptu bende :)

kuzummmm çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et bebeğim
Insallaaah amin canim cok cok sagolasin. Haftasonu nasil dua ettim bi bilsen, oyle bi duygu ki o an hicbisey gecmiyo aklindan sadece saglikli oldugunu bilmek istiyosun... Insallah Rabbim isteyen herkese en hayirli zamanda nasip etsin. Sen de dua et ne olur,yukselmis olsun hcg bugun gidicem tekrardan.

morordek morordek canım bu sabah test yaptım erken gebelik testiyle bat a 5-6 gün var maalesef negatif. zaten biliyordum ama umutsuzluğun dibine vurdum. kısmet.

Back