2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

kuzucum ovülasyon testi hakkında bilgi verirmisin nerden aldın nasıl kullandın bende bu ay almayı düşünüyorum ama kullanan birinden bilgi almakta isterim

kuzucum ovülasyon testi hakkında bilgi verirmisin nerden aldın nasıl kullandın bende bu ay almayı düşünüyorum ama kullanan birinden bilgi almakta isterim

canım yesimcim de yazar ama ben de yazayım dedim :)

1- gittigidiyordan çoklu paket alabilirsin eczaneler pahalı

2- ben 42 ovu testi artı 6 gebelik testi almıştım yanlış hatırlamıyorsam 39 tl kargo dahil almıştım

3- adetin ilk gününden say 10 . gün başlayabilirsin

4- ilk idrar ile yapma en uygun saatler 10-13 arası

5- koyu çizgi yakaladıgında akşam 19 gibi testi tekrar et

6- çift çizgi yumurtlama zamanı çok yakın demek, ertesi gün hafif silik gördüğünde o da yumurta çatlamış demektir :)

çok teşşekür ediyorum bitanem umarım hepimz için hayırlısı olur dualarım bizimle

yaptın mı ikinci kan testini nasıl

prensesule aynen altina imzami atiyorum canim :) Zaten bende yesa ile konusarak yapmistim.

ahh ahh sorma bizimki de çok ağladı sevinçten. Umarım sağlıklı bir şekilde artışı görürsün ve sonra gelsin sıra keseyi görmeye :)

ahh ahh sorma bizimki de çok ağladı sevinçten. Umarım sağlıklı bir şekilde artışı görürsün ve sonra gelsin sıra keseyi görmeye :)

Yaaa cok heyecanli :) Ctesi gittigimde doktor 14 haziranda gel demisti ama ben kendi doktoruma gidicem bakalim o ne zaman gel dicek. insallah bi artsinda saglikli bi sekilde...

kalbim ve dualarım seninle. Merak etme hayırlısıyla yükselmiştir.

hala regl olmadım yaklaşık 10 gün gecikti.Eczaneden gebelik testi aldım sonuç negatif PKO nedeniyle gene regl olamıyorum galiba..10 gün gecikmeyle gebe olsaydım 2. çizgi en azından silikte olsa çıkardı deme ya :(

canım benim çok çok sevindim, Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin

Son çalışmayı da dün yaptık bu sabah atesim 37.1 sıra beklemeye geldi için en zor kısmı yaaa

Y YESIMBOZ yaa canım nasıl sevindim anlatamam, çok mutlu oldum aylarca bunu konuştuk konuştuk en sonunda teker teker kavuşuyoruz yavrularımıza..
bundan sonrası da ayrı bi macera zaten :)
hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…