2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Rahmim cok batiyordu ve aciyordu gobek deligimin altina kadar ve sis gibiydi
anladim cmm aynisi bendede oluyo bide iki aydir bende gobek deligimde agri oluo du nasil desem gerilio gibi ....kasik batmasi .mide yanmasi ve beyaz akinti benim ilk belirtilerim. simdi vajinama bisi batio gibi oluo .duygusallik.. arada midem bulanio yediklerimi cikarma hissi gelio...simdide midem eksiyo..bugun erken kalktim kahvaltidan sonra uyudum ama yine kalktim simdide midem eksiyo..

Günaydın kızlar benim bat normalde dundu ama adet olmadım iki üç gün önce de kahverengi akinti geldi olacak sandım ama tık yok. Yumurtlamam 2 3 gün geç oldu bu ay geçen ay kimyasal geçirmiştim testlerde negatif çıkıyor diye iki gündür ağrı kesici alıyorum diş ağrısı için hamile olma ihtimali varmı sizce bi suru test yaptım hep negatif

Gunaydin caniiim. Hayalet gibi incecik varla yok arasi biseyse bekle. Ben ilk o sekilde gormustum ihtimal dahi vermemistim

Ben goruyorummmm. Silik olsa da varrrrr cizgi. Insallah saglikli bir gebelik olur ve artarak devam eder cizgi.

Ay kızlar çok heyecanlıyım inşallah vardır ben hayal görüyorum sandım hemen azıcık belirince bat yarın yarın bir daha tekrar edicem inşallah

Teşekkür ederim hepinize
Hayal gormedigime sevindim

Yaaaaaa ne guzeeel vallahi gozlerim doldu benim de okurken :)

Hanimlar sizin BAT'larla ugrasayim derken kendiminkini yanlis hesaplamisim ya yarin olacak benim BAT. Gecen ay pazartesiydi cunku ilk gunum niye 5 Haziran hesapladım acaba bugune kadar da fark etmemisim yalniz, nasil bi kafa varsa bende

Hanimlar sizin BAT'larla ugrasayim derken kendiminkini yanlis hesaplamisim ya yarin olacak benim BAT. Gecen ay pazartesiydi cunku ilk gunum niye 5 Haziran hesapladım acaba bugune kadar da fark etmemisim yalniz, nasil bi kafa varsa bende
Hesap dışı bir gün daha çıktı desene

Unutmusum canim sende hic sormuyosun bat geldi ne durumdasin diye yeni bat 30 haziran

yesa canım merhaba inanırmısın 22.gün çatlama oldu şaka gibi be kadar geç yumurtladım. Günleri değerlendirdik ama hamilelik olsada geç döllenme olacak dimi adete 1-2 gün kala test yapsam çıkmaz herhlade gecikmeyi beklicez dimi

Aynen canım adet geçsin öyle :)

yazdıklarını okuyunca bile gözlerim doldu, bunları kendim yaşadığımı hayal edemiyorum :)
Allah bize de nasip eder inşallah o duyguyu
çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

12. Gün yumurtlama günü gösteriyor uygulamalar. Regli döngümün 25 gün olduğu için. Ben reglim bittikten sonra 6. 8. 10. 12. Gün denedim. Bugün 12. Gün zaten. 14.te de deneyeyim mi? Ay daral geldi. Bir de oruç da başladı. Ama riske atmayayım di mi 14. Gün de devam edeyim..

Denemekten zarar gelmez canım dene gitsin

Ya kızlar ben il dışındaydım şimdi denemeye 12. Günden başlayacaz şansımız yok mu

Selam kızlar, sorum şu; 28 gunde bı adet oluyorum ama 12 .gun yumurtladığım için gebelik testini yapmaya erken başlamam gerekmezmı? kaçinci gun yapmalıyım sizce? kullandığım testte açıklama olarak hcg nin 25'in üzerınde olması durumunda 2.çizginin çıkacaği yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…