Ben goruyorummmm. Silik olsa da varrrrr cizgi. Insallah saglikli bir gebelik olur ve artarak devam eder cizgi.
Rahmim cok batiyordu ve aciyordu gobek deligimin altina kadar ve sis gibiydisenin belirtilerin nelerdi kuzum?
anladim cmm aynisi bendede oluyo bide iki aydir bende gobek deligimde agri oluo du nasil desem gerilio gibi ....kasik batmasi .mide yanmasi ve beyaz akinti benim ilk belirtilerim. simdi vajinama bisi batio gibi oluo .duygusallik.. arada midem bulanio yediklerimi cikarma hissi gelio...simdide midem eksiyo..bugun erken kalktim kahvaltidan sonra uyudum ama yine kalktim simdide midem eksiyo..Rahmim cok batiyordu ve aciyordu gobek deligimin altina kadar ve sis gibiydi
Gunaydin caniiim. Hayalet gibi incecik varla yok arasi biseyse bekle. Ben ilk o sekilde gormustum ihtimal dahi vermemistim
Ben goruyorummmm. Silik olsa da varrrrr cizgi. Insallah saglikli bir gebelik olur ve artarak devam eder cizgi.
Yaaaaaa ne guzeeelCok tesekkur ederim canim benim oncelikle guzel dileklerin icin. Allah isteyen herkese nasip etsin. Esim isteydi anca zaten sonucu alip eve gelebildim kendimi toparlayip. Cok garip bi his orda olusuyo biliyosun ama gormedigin icin bi yandanda yok gibi de... korkuyosun saglikli ilerler mi diye acikcasi tek dilegim bu ptesiyi heyecanla bekliyorum.
Esim isten geldi yuzumde nasil bi ifade varsa artik sana bisey olmus bugun ne oldu dedi gulerek. Ne olmus ya yok bisey hadi degistir ustunu gel oturalim dedim. Yok yok sen bisey yapmissin yuzunde cok muzur bi ifade var dedi. Tam sarildi ne yaptin bugun soyle bakalim dedi gulerek. Bende "hamile oldugumu ogrendim" deyince en az 10kere ne? Ne? Nasil?ne ?baba mi oluyorum ben? Hamile misin? Diye sordu aglayarak ben zaten aglamamak icin zor tutuyodum kendimi :) Aksama kadar durup durup aglastik vallaha cok komikti :)
Hesap dışı bir gün daha çıktı deseneHanimlar sizin BAT'larla ugrasayim derken kendiminkini yanlis hesaplamisim yayarin olacak benim BAT. Gecen ay pazartesiydi cunku ilk gunum niye 5 Haziran hesapladım acaba bugune kadar da fark etmemisim yalniz, nasil bi kafa varsa bende
ah inşallah ya bende istiyorum
sen ne zamandır deniyorsun canım ?
Dur canım ya cidden cok koyvermissin kendini :)
Olsun bak 5 Haziran'da gelse bile BAT'daslıgımız devam eder temmuzda güzel haberleri birlikte alırız insallah :)
Canım senin BAT nedir listeye ekleyeyim?
Aaa sen regl mi oldun?
Haber vermiyosunuz ki
Yeni BAT nedir?
Canım seninki de 8 Haziran diye anlıyorum dogru mudur??
yesa canım merhaba inanırmısın 22.gün çatlama oldu şaka gibi be kadar geç yumurtladım. Günleri değerlendirdik ama hamilelik olsada geç döllenme olacak dimi adete 1-2 gün kala test yapsam çıkmaz herhlade gecikmeyi beklicez dimi
yazdıklarını okuyunca bile gözlerim doldu, bunları kendim yaşadığımı hayal edemiyorum :)Cok tesekkur ederim canim benim oncelikle guzel dileklerin icin. Allah isteyen herkese nasip etsin. Esim isteydi anca zaten sonucu alip eve gelebildim kendimi toparlayip. Cok garip bi his orda olusuyo biliyosun ama gormedigin icin bi yandanda yok gibi de... korkuyosun saglikli ilerler mi diye acikcasi tek dilegim bu ptesiyi heyecanla bekliyorum.
Esim isten geldi yuzumde nasil bi ifade varsa artik sana bisey olmus bugun ne oldu dedi gulerek. Ne olmus ya yok bisey hadi degistir ustunu gel oturalim dedim. Yok yok sen bisey yapmissin yuzunde cok muzur bi ifade var dedi. Tam sarildi ne yaptin bugun soyle bakalim dedi gulerek. Bende "hamile oldugumu ogrendim" deyince en az 10kere ne? Ne? Nasil?ne ?baba mi oluyorum ben? Hamile misin? Diye sordu aglayarak ben zaten aglamamak icin zor tutuyodum kendimi :) Aksama kadar durup durup aglastik vallaha cok komikti :)
Zaten umut yok da... işte...Hesap dışı bir gün daha çıktı desene
Aşkolsun her gün birilerinin peşinden koşuyorum yaUnutmusum canim sende hic sormuyosun bat geldi ne durumdasin diyeyeni bat 30 haziran
Denemekten zarar gelmez canım dene gitsin12. Gün yumurtlama günü gösteriyor uygulamalar. Regli döngümün 25 gün olduğu için. Ben reglim bittikten sonra 6. 8. 10. 12. Gün denedim. Bugün 12. Gün zaten. 14.te de deneyeyim mi? Ay daral geldi. Bir de oruç da başladı. Ama riske atmayayım di mi 14. Gün de devam edeyim..
Maalesef cnm bende güzel haber yok ah ah ben nezaman anne olacağim Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?