2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Tatlım ikinci çizgi gorunuyo ama sen netlik açısından kan testi yaptır bu testler benimde aklıma karıştırıyor hep

Testin varsa bir gun sonra falan birdaha yapabilirsin ya da canini sıkma hic dusunme adeti bekle tabi stres olmam diyorsan zor ama

Ben de bu ay baslayacaktim tadi kotu dediler korktum
yok ben başliycam tadi kötüymüş banada öle dediler burnumu kapatarak içecem heradee..

Kızlar merhaba ovu. Testim bugün 15. Gün çok silik çizgi ne zamana olur yumurtlama

Eklentiler

• image.jpeg
    27,5 KB · Görüntüleme: 44
Testin varsa bir gun sonra falan birdaha yapabilirsin ya da canini sıkma hic dusunme adeti bekle tabi stres olmam diyorsan zor ama

Ben de bu ay baslayacaktim tadi kotu dediler korktum

Canım 25 mayıs yada 29 mayıs arasında adet zamanım ben 25 mayıs da pembe düzensiz kanamalar oldu bugün hiçbişey yok his yok belirti yok

Bugünki testten bişey anlamadım işte ama pazartesiyi bekleyeyim diyorum inşallah ikinci çizgiyi görürüm

Sabah kalktığımda vardı ama yumurta akı kıvamında değil. Hafif sarımsı gibiydi dün ilişki oldu ondan mı acaba. Ay bunları yazarken çok utanıyorum

Peki canım adet bittikten bu güne kadar hiç oldu mu yumurta aki kıvamında akınti

Eger olmadıysa senin yumurtalamaya daha var

Yaaa bak sen:) benim az bisi sari akintim var baska da hic bisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…