- 4 Şubat 2016
- 2.916
- 3.045
- 133
Silik bir çizgim var üstüne görme yaşadığımı düşünüyorum bugün 3 gün oldu normal adet olmadım çok tuhaftı test yaptım şimdi kısa süreliğine çizgi görünüp kayboldu sizce fikri olan var mı
Evet çok değişik oldu ama silindi en son kalmadı öyleDağınık duruyor sanki çizgi belli bir renk değişimi var ama
Tatlım ikinci çizgi gorunuyo ama sen netlik açısından kan testi yaptır bu testler benimde aklıma karıştırıyor hepSilik bir çizgim var üstüne görme yaşadığımı düşünüyorum bugün 3 gün oldu normal adet olmadım çok tuhaftı test yaptım şimdi kısa süreliğine çizgi görünüp kayboldu sizce fikri olan var mı
Testin varsa bir gun sonra falan birdaha yapabilirsin ya da canini sıkma hic dusunme adeti bekle tabi stres olmam diyorsan zor amaEvet çok değişik oldu ama silindi en son kalmadı öyle
ben soğan küre başliycam adetliyken içmem lazimm.:)
4 haziran gell gellll......
yok ben başliycam tadi kötüymüş banada öle dediler burnumu kapatarak içecem heradee..Testin varsa bir gun sonra falan birdaha yapabilirsin ya da canini sıkma hic dusunme adeti bekle tabi stres olmam diyorsan zor ama
Ben de bu ay baslayacaktim tadi kotu dediler korktum
ben soğan küre başliycam adetliyken içmem lazimm.:)
4 haziran gell gellll......
Kızlar merhaba ovu. Testim bugün 15. Gün çok silik çizgi ne zamana olur yumurtlama
Sabah kalktığımda vardı ama yumurta akı kıvamında değil. Hafif sarımsı gibiydi dün ilişki oldu ondan mı acaba. Ay bunları yazarken çok utanıyorumCanım akinti durumları nasıl
Yumurta aki kıvamında akinti arıyoruz
yok ben başliycam tadi kötüymüş banada öle dediler burnumu kapatarak içecem heradee..
bende başlamayı düşünüyorum bu ay bebek olmasa bile içimizi temizler bari
Testin varsa bir gun sonra falan birdaha yapabilirsin ya da canini sıkma hic dusunme adeti bekle tabi stres olmam diyorsan zor ama
Ben de bu ay baslayacaktim tadi kotu dediler korktum
Bi sürüü hemde sanırsın ki 6 aylık hamileyim
aynen bende... doktorum iltihap var demişti hatirliyorum.. 4 haziranda adet olursam hemen başliycam.:) ramazanda hamile kalirsam hiç sasirmam..Sen icersen belki bi cesaret ederim ben de icerim
Aynen ben de iltihap falan varsa temizlesin bari istiyorum
doktorum banada iltihap var demiştri çok iyi hatirliyorum başliycam adet zamaninda hergün içecem.. temizlesin gitsinn..bende başlamayı düşünüyorum bu ay bebek olmasa bile içimizi temizler bari
Sabah kalktığımda vardı ama yumurta akı kıvamında değil. Hafif sarımsı gibiydi dün ilişki oldu ondan mı acaba. Ay bunları yazarken çok utanıyorum
Olmadı canım takip ediyorum 4 gündür ovu testi de yapıyorum ilk defa bugün silik çizgi çıktıPeki canım adet bittikten bu güne kadar hiç oldu mu yumurta aki kıvamında akınti
Eger olmadıysa senin yumurtalamaya daha var
Yaaa bak sen:) benim az bisi sari akintim var baska da hic bisi yokBi sürüü hemde sanırsın ki 6 aylık hamileyimama en dikkat çekeni ağzımın tadı fena halde kaçtı hiç tat alamıyorum sirke içsem tık yok onun dışında yorgunluk başa bela bi uyku hali 24 saat uyusam yetmiycek öyle işte sende durumlar nasıl
Olmadı canım takip ediyorum 4 gündür ovu testi de yapıyorum ilk defa bugün silik çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?