2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Sakin inanmayin kizlar o tur seyleride fazla yapmayin enfeksiyon kaparsiniz allah korusun
ayy yok canım bi yerimize sürmüyoruzz:) bi kaba koydum idrarı üzerine döktüm sadece köpürdü ama köpük gitti hemen o yazan kişi yapmış köpük kalmış üstünde ve hamile.. ay inanmıyordum sırf meraktan yaptımmm

evet canımm. ama işte youtube dada var videoları bazı kişilerin köpüğü kalıyor gitmiyor asıl o zaman hamilelik olduğu söyleniyorr :))

Merhaba kızlar hamişler hayırlı olsun inş. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi. Bende ovu. Testine başladım 2 gündür. Bugün 14. Gün ama yumurtlama yok ne zaman olacak bekliyorum. En geç ne zamana olur sizce

Canım biraz geç başlamış olabilir misin teste? Çünkü 11.-12. Gün de olabiliyor yum.

Selamlar kizlar, umarim isteyen herkesin güzel haberlerini en kisa sure içerisinde aliriz. Benim 6 ayimdi. Tam dedim ki eşime yaz geldi artik ,bu yaz tatil yapalim riske bile atmayalim önümüzdeki ay, erteleyelim sonbahara dedim ve hamile kaldim. Gerçekten herkes diyor ya umudu kestim o ay hamile kaldim diye, benim de aynen öyle oldu.

Kafayi çok takinca vücutta oyun oynuyor. Diğer tüm aylarda hep kendimi hamile sandim. Bu sefer sadece bekledim yine yoktur diye.

Selam kızlar, ben daha önce 17. haftasında bebeğimi kaybetmiştim. Normal doğumla doğurdum, bebeğimi gördüm falan çok sıkıntılı bir süreçti. Uzunca bir süre istemedim, psikolojimi düzeltmek istedim. Bir buçuk yıl sonra denemeye başladık. Reglimin olması gereken günden bir gün önce test yaptım. Çok çok silik bir ikinci çizgi çıktı. Regli olmam gereken gün sabah tekrar yaptım. Çizgi biraz daha belirginleşmiş olmakla birlikte yine de çok silikti. Akşamına en yakın arkadaşım tutturdu bende bir test var bir de onu yap diye haydiiii onu da yaptık yine pozitif ama bir 15 dakika sonra ikinci çizgi yokoldu, neden anlamadım
Bu sabah dayanamadım yine yaptım. Bu seferki çizgi iyice varla yok arasında Hiç bir şey anlamadım bu işten. Ya çok erken dönem gebelik var, ya da yumurta döllendi ama daha rahime yerleşemeden kaybedeceğiz... Beklemekten başka bir şey gelmez elden. Pazartesiye kada bekleyip pazartesi kan testi yaptırıp emin olayım diyorum... Aranızda benzer şeyler yaşayan oldu mu?

Benim ilk denemem kimyasal gebelikti.. ondan sonra 5. denemede oldu.. Adet günümden 5-6 gün önce lekelenmelerim başlardı olabilir dedim arada oluyodu kahve çünkü.. Ama tek fark bu sefer rahmimde acıma vardı ve yerleşme olmasından şüpheleniyordum.. Zaten o lekeler normal adet olmam gereken günlerde de olup bitti.. Yine adet günümden 4 gün önce rüyamda hamileliğe dair bazı şeyler görmüştüm.. :) Ve rüyadan etkilenip 3 gün kala test yaptığımda pozitifi gördüm.. Adet günümün bir gün geçmesiyle de kan testinde 1089 çıkmıştı.. Odur budur beklemedeyim.. Şuan 5+6 olması lazım.. Cumartesi günü ilk randevuma gidecem inş hayırlı haberler alırım..

Birde nacizane tavsiyem şudur ki adete 14 gün kala artık yumurta çatlamıştır hikayesine aldanmayın hiç belli olmuyor.. 2 günde bir ilişki ve özellikte akıntı olduğu zamana dikkat etmek lazım.. akıntıdan bikaç gün sonra çatlıcağı anlamına geliyo.. o günler iki gün üst üste ilişki olması bence etkili oluyor. benim denemeler adetin 5-8-10-12-14-16-17-19-20. günleriydi.. Şimdiye kadar 17. gün fln artık bırakırdım ondan mı bilmiyorum.. Ama olabildiğince deneme yapın.. ne de olsa ya tutarsa :))

morordek teşekkür ederim :)

evet katılıyorum sana bana da doktor söyledi herkeste yumurta olgunlaşma süresi çatlaması aynı gün değil 14. gün diye bişey yok dedi. hamile kalmak isteyen hergün 2 günde bir ilişki yaşasın elbet tutar dedi.
ilk 1 sene kimse çocuğum olmuyor diye gelmesin bana falan dedi hatta

yani sürekli bi çalışma olması lazım yumurtlama günü çatlama günü aydan aya bile değişir dedi benim doktorrum.

Aynen öyle ama bikaç denemeden sonra bıkkınlık geliyo bunu çok iyi anlayabiliyorum.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ve Rabbim bebek isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin inşaallaaahhh :)

Aynen öyle ama bikaç denemeden sonra bıkkınlık geliyo bunu çok iyi anlayabiliyorum.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ve Rabbim bebek isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin inşaallaaahhh :)

yaa evet o bıkkınlık bende 5 ayda oldu hemde fazlasıyla adamla sanki sadece çocuk için yatıyormusum gibi hissetmeye başladım artık..
psikolojimde bozuldu bugüne kadar istediğin an kalırsın derdi herkes ne bileyim bu kadar uğraşıldığını

amiin canım Allah hepimize nasip etsin inşallah

Bende öyle canım istediğin zaman kalırım sanıyodum.. Bide ewlendikten sonra bir sene yapmam diyodum iyiki öyle bişey yapmdan 2. ay denemişim.. yoksa ne olurdu bilmiyorum.. doğum kontrol hapı fln zaten bıraktıktan snr 6 ayda fln atılıyomş vücutta diyolar.. tabi herkeste değişse de zor iş gerçekten.. öyle isteyince olmuyo.. nasipte ne warsa onu yaşıyoruz :)

Bende bir kere yaptim cnm bnm asiri derecede kopurdu ama hamile dgldim o ay bu ayda hic takmadim sogan kuru kullandim hamile kaldim allaha sukurler olsun

Ben yazıyorum soruyorum falan ama gelmiyor sanırım neyse kızlar umarım rabbim hepinizin gönlüne göre verir iyi günler beni listeden silermisiniz morordek

Son düzenleme:
Ben yazıyorum soruyorum falan ama gelmiyor sanırım neyse kızlar umarım rabbim hepinizin gönlüne göre verir iyi günler beni listeden silermisiniz morordek
Kendi adıma konusacak olursam daha once ne hamile kalmıslıgım ne de denemisligim oldugu icin burada sorulan bircok soruya cevap verecek bilgiye sahip degilim. Diger kızların da gözünden kacmıs olabilir.
Genel olarak listeye girmek isteyenleri, hamile kalanları ya da yeni BAT bildirenleri listede düzenliyorum. Yine de çıkmak istersen kendin bilirsin tabi ki...

Canım benim anladigim bir konu ise cevap vermeye çalışıyorum tüm gün isteyim ama elimden geldiğince yardimci olmaya çalışıyorum senin sorunu ya görmedim. Ya da bilmediğim bir konuydu kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…