Kızlaaar, bizim de 6 aylık vajinusmus maceramızdan sonra bu ay ilk denememiz.. Telefonuma indirdiğim ovulasyon uygulamasında hamilelik olasılığı bulunan bütün günlerde ilişkimiz oldu..Bat 28 Mayıs.. Beni de ekler misiniz?
Bende de Lady Timer vardı canım doğru göstermiyor mu diyorsunCanimm o uygulamalardan iki tanesi benim telefona yüklü lady timer ve Takvimim her ikisi de mesela ayin 8ini yumurtlama günü gösteriyordu ama ben ayin 2 sinde yumurtluyordum
Sen yine dene bana gelecek aylarda ki inşallah kalmazsin gelecek aylara kalırsan ovu testi almani oneririm:)
Bende de Lady Timer vardı canım doğru göstermiyor mu diyorsunbu ay gitti o zaman.. Neyse zaten ilk denemeden olmasını beklemiyordum cevabın için teşekkür ederim.. Haziran için ovulasyon testi kullanacağım.. İnşAllah hayırlısı olur hepimiz için
Canım gerçekten eczane çok pahali adetin düzenli ve 2 3 günde bir ilişki varsa bence alma düzensiz ise al derim benim de 9 ay bu ay benden çok esim olmuyir diye üzülüyor bende strese giriyorum kendimizi yipratiyoruz aslındaBizim bu sekizinci ayımız olacak iyice stres yapıyorum ben neden olmuyor diye ben bi muayene oldum tam ayrıntılı olmasada bi sorun yok dediler ama bilmiyorum ovulasyon testi alacaktim eşim aldırmadı internetten diye eczaneden al diyo o zaman da çok pahalı boş boş beklemek istemiyorum yani baya oldu akışına bırakmak olmuyor yani ne yapsam acaba
Çok teşekkür ederimmm bu site olmasa ne yapardım bilmiyorumCanım belli Olmaz sen de doğru gösteriyordur belki de
Yumurta aki.kıvamında akintiya dikkat et
Bu akıntı yumurta catlama ya çok yakın demek sonrasında da sıvı akinti oluyor o da yumurta catladi demek :)
Hani kese hazirlaniyor dedi doktorAy hayirlisi olsun iinsallah hersey sorunsuz olur...kalinlasma ne oluyor ?onu da ogreneyim
Benim de 4 gün var canım. Ben de bu ay zannetmiyorum hiç ama Allah' tan ümit kesilmez.Kızlar bat a 3 gün varbenim gibi bekleyen var mı ?
Bu ay çok sanmıyorum. Ama hayirlisi
Allahim en kisa zamnda nasip etsin i slhhh cnm bnmBenim de 4 gün var canım. Ben de bu ay zannetmiyorum hiç ama Allah' tan ümit kesilmez.
Dün dayanamayıp test yaptım negatifti, bata kadar evdeki testleri bitirmesem bari.hakkımızda hayırlısı artık :)
Aynı sayılır ya benim ki düzensiz di son aylar o yüzden gecikmesi muhtemel zatenBenim de 4 gün var canım. Ben de bu ay zannetmiyorum hiç ama Allah' tan ümit kesilmez.
Dün dayanamayıp test yaptım negatifti, bata kadar evdeki testleri bitirmesem bari.hakkımızda hayırlısı artık :)
Gunaydın hanımlar, halen güzel haber yok mu? :)
@26guzel26 - 21 Mayıs
@Liss - 21 Mayıs
@caaadiii - 13 Mayıs - beklemede
@aaynaa - 14 Mayıs - beklemede
ladylone - 16 Mayıs - beklemede
@nisandeniz - 18 Mayıs - beklemede
@angelkf - 17 Mayıs - ????
@hicran17 - 18 Mayıs - ????
Son durumlar nedir? :)
geçmiş olsun cnm, hep bir sebep var işte,,olmayınca olmuyor,ama en olmayacak kişilerın oluyor..dediğim gibi işin bahanesi bunlar..Allah ol diyecek ve olacak başka yolu yok.Herkese iyi akşamlar.Ben bugün kan verdim ve negatif çıktı. Yarın bir hafta olacak gecikeli. Doktor bana"en hafif PCOS" demişti. Ben de hiçbir belirtisi yok ki bende demiştim. Şimdi bir hafta geciktim, tam bir pco'lu oldum
Canım gerçekten eczane çok pahali adetin düzenli ve 2 3 günde bir ilişki varsa bence alma düzensiz ise al derim benim de 9 ay bu ay benden çok esim olmuyir diye üzülüyor bende strese giriyorum kendimizi yipratiyoruz aslında
Hanımlar lütfen kendinizi ve eşlerinizi üzmeyin durduk yere :) İnsallah en hayırlı zamanda olur.Bi gün geçti adet oldum( bir yıl oldu nerdeyse umudum kalmadı resmen
amin canım hepimiz alalım inşallah en kısa zamanda. kucaklarımıza.Aynı sayılır ya benim ki düzensiz di son aylar o yüzden gecikmesi muhtemel zaten
Belirti de yok öyle aman aman senin var mı belirti fln ? Allahım hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Allahim en kisa zamnda nasip etsin i slhhh cnm bnm
amin canım hepimiz alalım inşallah en kısa zamanda. kucaklarımıza.
geçen ay daha fazla belirti vardı sanki bildiiğin sabahları midem bulanıyordu, göğüslerim şişmişti falan ama baya ümitlenmiştim. ilk denememizdi ve ben yumurtlama döneminden bile haberdar değildim. hatta yumurtlama haftasını es geçip hamile miyim diye beklentideydim düşün :
ama bu ay sadece bel ağrımla adet ağrım var, bir de yumurtlamadan sonra akıntım devam ediyor ama göğüslerim aynı şişlik falan yok, batı bekliyorum bir ümit.
amin canım en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarız inşallah.
hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinEczaneden)) canim bnm bende 5 ay test yaptim cikmadi 6. Ay aldim aldgim testte silik cikti. Birtane daha vardi onuda yaptim oda silik cikti ertesi gun kan verdim oda pozitif cikti 56.81 cikti 3 gun sonra yine gel dedi gttim 365.4 cikti. 2 3 gun sonra yine gittim 1181 cikti keseyi goremedim kalinlasma var dedi ama normalde cuma gtcektm keseyi grmeye ama esimin teyzesi vefat edince kaldi kosturmlar basladi artik yatin gtcem inslh keseyi gorurum dua edin lutfen .s s s s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?