• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Umarım canım :)
Sen zaten doktor kontrolundesin genel olarak, aşılama yapılacak da diyorsun. Eger bu ay hamile degilsen bir an once regl olman en iyisi tabi :KK66:
Gunaydın hanımlar, halen güzel haber yok mu? :)

@26guzel26 - 21 Mayıs
L Liss - 21 Mayıs
@caaadiii - 13 Mayıs - beklemede
@aaynaa - 14 Mayıs - beklemede
@ladylone - 16 Mayıs - beklemede
@nisandeniz - 18 Mayıs - beklemede
angelkf angelkf - 17 Mayıs - ????
H hicran17 - 18 Mayıs - ????

Son durumlar nedir? :)
Adet olmadım fakat idrar testi yaptım negatif . Erken gebelik testi dahil negatif. Geçen ay geç olmuştum 32 günde belki bu ayda öyle olur. Sen beni 22 mayıs diye kaydet canım olmazsa.

Bata 6 gün kaldı, zaman bir an önce geçse şimdiden test yapmamak için çok zor tutuyorum kendimi

benim personelim nisan ayında hamile kaldı ya ona yüzük testiyle cinsiyet baktık. çok eğlenceli ya. Rabbim bu aşamaları geçip bize de bir sonraki evreleri cinsiyet tahminlerini nasip etsin inşallah. :KK9:

@26guzel26 - 21 Mayıs
L Liss - 21 Mayıs

Merhaba iki gundr kahverngi akntm var nrmalde bole olmuyordu arkadasm test yap dedi negatif cikti fakat biz bebis icin 17 sinde baslamstk isleme sizce tutmamismi :(( yoksa iki gunlkte cikmamsmi

Tes
testi yap hiç bekleme sabah ilk idrarı varsa çıkar zaten. Benim adete iki gün kala gün ortasındaki idrarla çıkmıştı ilk hamileliğin canım

Dayanamadim isten gelince yaptim, negatif cikti. Iki gün sonra da regl olmazsam tekrar denerim.. Pazartesi doktora giderim.. Sogan kurune basliyim diyorum? Ne dersiniz

Merhaba iki gundr kahverngi akntm var nrmalde bole olmuyordu arkadasm test yap dedi negatif cikti fakat biz bebis icin 17 sinde baslamstk isleme sizce tutmamismi :KK43:( yoksa iki gunlkte cikmamsmi

17 mayis mi? Hemen gostermezmis testler canim. bat gecikirse bir daha test yap, simdiden moral bozma.. Benim bat gunum gecti bende de negatif cikmis.. Ilk denemeniz mi?

Merhaba iki gundr kahverngi akntm var nrmalde bole olmuyordu arkadasm test yap dedi negatif cikti fakat biz bebis icin 17 sinde baslamstk isleme sizce tutmamismi :KK43:( yoksa iki gunlkte cikmamsmi
Daha çok erken, adeti bekleyin diyorlar. Adetten iki gün önce çıkanlar da oluyormuş adeti beklersek daha iyi olur.

Canimm işte o bir kac aya netleşecek

Eger 4 gün boyunca çift çizgi gördün diyelim

1. Gün 3. Gün 5. Gün ilişki süper olur

Ama ilk gün gördün hemen degerlendir ertesi gün pat diye silikleşmë de olabilir

Aslında doktorlar adetin ilk gününden itibaren say 10. Günden itibaren gün aşırı yani bir gün ilişki diğer gün dinlenme bir gün ilişki diğer gün dnlenme diyorlar :)
Canım merhaba yine ben:) ya bi aksilik oldu ve ben ovu. Testini şimdi söyleyebildim en erken pazartesi yada salı elimde olacak buda benim 11. Yada 12. Güne denk geliyor. Sen 11. Gün başla demiştin dimi napacam ben :(

17 mayis mi? Hemen gostermezmis testler canim. bat gecikirse bir daha test yap, simdiden moral bozma.. Benim bat gunum gecti bende de negatif cikmis.. Ilk denemeniz mi?
Evet 4 aylik evliyim :) acikcasi bi cok noktada bilgim cok az ögrenmeye calisiyorum bat yarin :'). Ama bat'ar amma cikariz :))

Canım merhaba yine ben:) ya bi aksilik oldu ve ben ovu. Testini şimdi söyleyebildim en erken pazartesi yada salı elimde olacak buda benim 11. Yada 12. Güne denk geliyor. Sen 11. Gün başla demiştin dimi napacam ben :KK43:

Bi şey olmaz canım kacirmazsin korkma

En erken olanlar bile 12.sinde oluyorlar
:)

@26guzel26 - 21 Mayıs
L Liss - 21 Mayıs

Canım benim 28. gün 16 Mayıs Pazartesi idi ama ben hâlâ adet olmadım. Testler negatif. İşin garibi şeffaf, uzayan akıntım var. 32. gün yumurtluyor olabilir miyim :110::110::110:

Hamilelikte dedigin akinti olabliyor kan testi yaptrdn mi?
Yaptırmadım canım. 28 aydır deniyoruz. Artık kan testinden bıktım. İdrar testinde çok silik bile bir şey görünse hemen kana gideceğim. Bu ay olmazsa aşılama tedavim başlayacak. Regl geciktikçe aşılama zamanı da gecikiyor :(

Canım benim 28. gün 16 Mayıs Pazartesi idi ama ben hâlâ adet olmadım. Testler negatif. İşin garibi şeffaf, uzayan akıntım var. 32. gün yumurtluyor olabilir miyim :110::110::110:
Sen zaten regl söktürücü kullanayim diyordun

Bence pazartesi doktora git hala gelmemis olursa o zaten kan testi yapar diye tahmin ediyorum. Negatifse de regl söktürücü al ki aşılaman gecikmesin madem

Sen zaten regl söktürücü kullanayim diyordun

Bence pazartesi doktora git hala gelmemis olursa o zaten kan testi yapar diye tahmin ediyorum. Negatifse de regl söktürücü al ki aşılaman gecikmesin madem
Aynen canım gideceğim. Şimdi renksiz akıntı kafamı karıştırdı. Çok geç yumurtluyor olabilir miyim diye

Back