Canım benim 28. gün 16 Mayıs Pazartesi idi ama ben hâlâ adet olmadım. Testler negatif. İşin garibi şeffaf, uzayan akıntım var. 32. gün yumurtluyor olabilir miyim
Adetim bu gün olmasi lazim bekliyorumDaha çok erken, adeti bekleyin diyorlar. Adetten iki gün önce çıkanlar da oluyormuş adeti beklersek daha iyi olur.
Adetim bu gün olmasi lazim bekliyorumolmasinda bebek olsn yaa :))
Merhaba,
Ben araniza yeni katildim.. Neredeyse 10 aylik evliyim. Ilk 8 ay dogum kontrol hapiyla korundum.. Gecen ay sonkez regl olduktan sonra korunmayi biraktim. Zira bekarken adet duzensizligim vardi, doktor polikistik over demisti.. Ve ben bu ay 5 gün geciktim.. Gebelik testi aldim ama korkuyorum yapmaya:)) ya yine duzensizlik sebebiyle gecikme varsa??? Bende de su belirtiler var, gece uyku arasi cok tuvalete cikma, bel agrisi,kasik agrisi, siskinlik, bacaklarim da cok sizliyor.. Ama bunlar benim ayni zamanda adet donemlerimde de gorunen belirtiler.. Bu yuzden korkuyorum. Tek farklilik sanki midemde bir baski var bu da ta bogazima kadar tikiyor gibi.. Ama ben yine umitlenmemek icin usuttum herhalde diyorum.. Gazimda cokk(
Merhaba canım, dogum kontrol hapını bıraktığın Zaman vücut hemen kendini toparlayamıyor tekrar adet olman biraz geçikebiliyor son hap alımından 4-6 hafta sonra tekrar adet olman lazım ben 5 hafta bitiminde olmuştum, geçikme oluyor yanı merak etme, benimde inanılmaz belim agrımıstı sanki kırılacak gibiydi.. İnşallah bebiş vardır ama olmazsada üzülme daha yeni başlamışsınız inşallah en yakın Zaman'da olur
Olmadı şuan bakalm bi iki gun beklemeyi dusumuyorumİnşallah canım, adetin olmadıysa artık belli olur iki güne.
Olmadı şuan bakalm bi iki gun beklemeyi dusumuyorum
17 mayis mi? Hemen gostermezmis testler canim. bat gecikirse bir daha test yap, simdiden moral bozma.. Benim bat gunum gecti bende de negatif cikmis.. Ilk denemeniz mi?
bursa ben dahil birçok kişi strese bağlı gecikme yaşıyor canım inşallah bebiş vardırDayanamadim isten gelince yaptim, negatif cikti. Iki gün sonra da regl olmazsam tekrar denerim.. Pazartesi doktora giderim.. Sogan kurune basliyim diyorum? Ne dersiniz
canım herhangi bir markada eğer çıktıysa hamilesindir gözün aydın:) benim de ilk hamileliimde Bi marka gostermedi başka marka gösterdi:)Kizlar gunaydin :)
soyle bisi var bi marka testte hic cizgi cikmio gunlerdir sonra bluewell die baska marka kullandm gecen ay iki tane satin almstm ondan silik ikinci cizgi cikti bluewelli gecen ay kullanmstm ikinci cizgi yoktu yani bu ay olmasi heyecanlandrdi beni.ama diger marka da cikmiyor cizgi bat yarin bu arada saskinim ama guvenemyiroum bu testlere hic belirtim de yok
rahmi anlamak çok zor belki de yumurtluyorsun beliğ olmazCanım benim 28. gün 16 Mayıs Pazartesi idi ama ben hâlâ adet olmadım. Testler negatif. İşin garibi şeffaf, uzayan akıntım var. 32. gün yumurtluyor olabilir miyim
canım herhangi bir markada eğer çıktıysa hamilesindir gözün aydın:) benim de ilk hamileliimde Bi marka gostermedi başka marka gösterdi:)
Test yaptim dün ama negatif çikti yeniyse cikmayabilir diyorlar bilmiyorum hayirlisi :)Ne yapacaksin canım test mi yapacaksin
Kızlar iki gündür belim çok agrıyor normalde bu kadar agrim olmazdi surekli uyumak istiyorum midem hfif hafif bulaniyor surekli acikiyorum da bisey yemek istemiyorum ama sizce psikolojik mi
Adetim bu gun normalde olacagim zaman acaip derece de canim yas pasta ceker onu yemezsem ölcem zannederim :) :) ama hic oyle bir sey yok şuan bi de byz akntm olur o da yk kahvrngi var iki gune bir oluyor bir kac gundurAdet gunune daha varmi yada gecti mi? Psikolojik olablr vucudumuz bazen oyun oynuyor bize maalesef
Bence kan testi yaptir yada idrarda cikar diye dusunuyorumAdetim bu gun normalde olacagim zaman acaip derece de canim yas pasta ceker onu yemezsem ölcem zannederim :) :) ama hic oyle bir sey yok şuan bi de byz akntm olur o da yk kahvrngi var iki gune bir oluyor bir kac gundur
Bu gecikme akımını da ben başlattım topik sahibi olarakbursa ben dahil birçok kişi strese bağlı gecikme yaşıyor canım inşallah bebiş vardır
bursa ben dahil birçok kişi strese bağlı gecikme yaşıyor canım inşallah bebiş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?