- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba..ben uzun suredir gizli takipcilerdenim..benim bat 14 mayisti fakat hala gelmedi.. bat gectikten sonra 2.gun test yaptim negatif cikti. Dun ve bu sabah ise 2. Cizgi silik cikiyor... 9 aylik evliyim ve 2 aydir deniyoruz..bende hic bir belirti yok
yesa canim bende sana bisey sormak istiyorum şimdi yumurtlama akintisi şeffaf uzayan oluyor ya bende şimdi de beyaz uzayan akinti oldu bunun anlamı nedir biliyormusun acaba :)
Merhaba..ben uzun suredir gizli takipcilerdenim..benim bat 14 mayisti fakat hala gelmedi.. bat gectikten sonra 2.gun test yaptim negatif cikti. Dun ve bu sabah ise 2. Cizgi silik cikiyor... 9 aylik evliyim ve 2 aydir deniyoruz..bende hic bir belirti yok
Fazla ümitlenmek istemiyorum kanda cikmazsa uzulurumOoo ooo maşallah canimm hamilesin bence :)
Kan vermeye gitsene bugun:)
Bebetime la yaptim testi ama bana cok dandikmis gibi geldi o yuzden guvenemiyorum...kanda cikmazsa da uzulurum simdiOoo ooo maşallah canimm hamilesin bence :)
Kan vermeye gitsene bugun:)
yesa1 canım benimkinde hafif kan vardı bu iyi bişey mi kötü bişey mi acaba ya neden oluyo ki öyleCanım bence fark yok yumurta aki kıvamında olsun da hatta bazılarında hafif kan gibi bir şey oluyorMuş o yumurta akımın üzerinde o da normal demislerdi
Ama sen yine de deneyimli arkadaslara sor tekrardan
yesa1 canım benimkinde hafif kan vardı bu iyi bişey mi kötü bişey mi acaba ya neden oluyo ki öyleCanım bence fark yok yumurta aki kıvamında olsun da hatta bazılarında hafif kan gibi bir şey oluyorMuş o yumurta akımın üzerinde o da normal demislerdi
Ama sen yine de deneyimli arkadaslara sor tekrardan
Ayy bende 9 aylık evliyim bu ay ilk defa denedik İnşallah hamilesindir canımMerhaba..ben uzun suredir gizli takipcilerdenim..benim bat 14 mayisti fakat hala gelmedi.. bat gectikten sonra 2.gun test yaptim negatif cikti. Dun ve bu sabah ise 2. Cizgi silik cikiyor... 9 aylik evliyim ve 2 aydir deniyoruz..bende hic bir belirti yok
yesa1 canım benimkinde hafif kan vardı bu iyi bişey mi kötü bişey mi acaba ya neden oluyo ki öyle
1melekvardı canım foto atsana bizde bakalım fikir olur sanada