• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Merhaba..ben uzun suredir gizli takipcilerdenim..benim bat 14 mayisti fakat hala gelmedi.. bat gectikten sonra 2.gun test yaptim negatif cikti. Dun ve bu sabah ise 2. Cizgi silik cikiyor... 9 aylik evliyim ve 2 aydir deniyoruz..bende hic bir belirti yok

yesa yesa canim bende sana bisey sormak istiyorum :oops: şimdi yumurtlama akintisi şeffaf uzayan oluyor ya bende şimdi de beyaz uzayan akinti oldu bunun anlamı nedir biliyormusun acaba :)

Merhaba..ben uzun suredir gizli takipcilerdenim..benim bat 14 mayisti fakat hala gelmedi.. bat gectikten sonra 2.gun test yaptim negatif cikti. Dun ve bu sabah ise 2. Cizgi silik cikiyor... 9 aylik evliyim ve 2 aydir deniyoruz..bende hic bir belirti yok

Ooo ooo maşallah canimm hamilesin bence :)

Kan vermeye gitsene bugun:)

yesa yesa canim bende sana bisey sormak istiyorum :oops: şimdi yumurtlama akintisi şeffaf uzayan oluyor ya bende şimdi de beyaz uzayan akinti oldu bunun anlamı nedir biliyormusun acaba :)

Canım bence fark yok yumurta aki kıvamında olsun da hatta bazılarında hafif kan gibi bir şey oluyorMuş o yumurta akımın üzerinde o da normal demislerdi

Ama sen yine de deneyimli arkadaslara sor tekrardan

Bi de belirtileri boşver canım

Benim yakınlarım hep belirtisiz hamile kaldı

Hatta bir arkadaşım 9 ay boyunca tüm belirtileri her ay yaşadı ama hamile değil bu ay 0 belirti ile hamile ;)

Fazla ümitlenmek istemiyorum kanda cikmazsa uzulurum

Bebetime la yaptim testi ama bana cok dandikmis gibi geldi o yuzden guvenemiyorum...kanda cikmazsa da uzulurum simdi

Canım bence fark yok yumurta aki kıvamında olsun da hatta bazılarında hafif kan gibi bir şey oluyorMuş o yumurta akımın üzerinde o da normal demislerdi

yesa1 canım benimkinde hafif kan vardı bu iyi bişey mi kötü bişey mi acaba ya neden oluyo ki öyle

yesa1 canım benimkinde hafif kan vardı bu iyi bişey mi kötü bişey mi acaba ya neden oluyo ki öyle

Ayy bende 9 aylık evliyim bu ay ilk defa denedik ☺️ İnşallah hamilesindir canım

Arkadaşlar belirtiye çok takılmayın benim bir kızım var ve o zaman da batı beklerken sıfır belirtiyle bekledim yani hralde yok dedim ama oldu ve sonrasında da hiç işi yaşamadım ne ağrı ne bulantı çok şükür. Sadece karnım büyüdü ve meleğimi hissettim 5. Ayda o yani:))

Eklentiler

• 2016-05-20%2011.01.33.png
    2016-05-20%2011.01.33.png
    137,7 KB · Görüntüleme: 78
bugün günlerden yumurtalama günlerrr:)
bugün kuzişimin düğünü var yapamiycaz :/ sanirim bu ay pek umudum yok gibi.:/

Back