2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

erkeklerin hepsi aynı sanırım eşimde sürekli aynı şeyden yakınıyor bana yum günleri bitti gecen hafta carsmbadan beri tık yok

aslında burada bir nevi bizler yumurtalama dönemi kocalarımızı kullanmış oluyoruz, onlarında canına minnet, en geç gün aşırı keyfindeler, sonradan aynı perfonması bekliyorlar ama bulamıyorlar

Cnm ben adetimin 14. Günü başladım ondan önce 12. Günde ilişki olmuştu. 14. Gün yum kontrolünde yumun 24 mm olduğunu söyleyince doktor sık ilişkiye girin dedi... Buğün 17. Gün çatlamıştır herhalde yumum... Birde 17 mm olan bir yum daha var bizde pazara kadar hergün ilişki sonra da günaşırı olsun dedik. Çok abarttık bu ay galiba inş tutmuştur Rabbimin izniyle

Kızlar bana doktor balık yağı kullan dedi B vitamini eksikliği ve kansızlık çıktı bende bu durum hamileliği geciktirebilir dedi doktor. Hem kan iğnesi vuruluyorum. Hemde ocean balık yağı kullanıyorum. Folbiol da kullanıyorum. Aklınızda bulunsun kan ve vitaminize baktırun

yesa canımm overlokçu ayağıma geldiii :)
sana bende bir soru soracağım üstad
benim yumurtlama günleri diye düşündüğüm zamanlarda su gibi akıntım oluyor.
pekiii bundan önce mi yoksa sonra mı yumurtam çatlıyor sence?
27-28 günde adet oluyorum.
teşekkürler.

O su gibi akınti son kısım canım yani tam yumurtanın catladigi an:)

Herkese merhaba. Öncelikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.Atamızın ruhu şad olsun, Allah ülkemizi bölmeye çalışanlara fırsat vermesin
Kızlar ben üç gün geciktim ama dün sabahki idrar testi negatifti. Artık kan vermeye gitsem mi sizce? İdrarda çıkmayıp da kanda çıkan birini duydunuz mu? Hiç gecikmezdim hatta klomene ara verdiğim ay on gün erken oldum. Off gideceğim galiba kanda baktırmaya

adetin kaç günde bir oluyor?

yesa o zamanları ben yakalıyorum işte canım. ama ben çoğu zaman maksimum 13.günde ilişkiyi kesiyorum. sanıyorum orada hata yapıyorum. neyse eşim ameliyat olalı 5. ay bitiyor bakalım bu aya bakacağız İNŞALLAH. teşekkürler tatlım.

Kizlar merhaba bat 13 mayisti hala gelen yok 18 mayista kan testi oldu bhcg 1.20 yani negatif niye gelmiyo peki kirmizilar

Kızlar ise gitmemek güzelmiş valla :)

Bat son 2

Sabah test yaptım negatif tabii ki

Morordek canım iyi ki haziranla birleşti ben de kaldım hazirana:)

Bend bugun ise gitmedim ve super bisi cidden benimde bat a 3 gun kaldi testim negatif cikio ovaluasyon testimde negatif sanrm ayni anda bekliyoruz insallah guzel haberler aliriz

canım tam yumurtlama zamanı sen kesiyorsun. 12den 16ya kadar değerlendirmelisin

ruzigarr doğru söylüyorsun canım bende farkettim artık bu ay 16'ya kadar devam edeceğim.
ben erken başlayıp erken bırakıyordum.
bir de böyle deneyeceğim sona doğru yapıp.
sağ ol tatlım Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün.

Canım ver olmazsa netlessin kafan en azindan:)

O zaman süper canım sen bu ay kesme bakalım ilişkiyi hayırlı haberini alalım inşallah :)

Bend bugun ise gitmedim ve super bisi cidden benimde bat a 3 gun kaldi testim negatif cikio ovaluasyon testimde negatif sanrm ayni anda bekliyoruz insallah guzel haberler aliriz

Aynı ben valla

Ovu negatif
idrar gebelik negatif
Bat son 2 hatta yarın sabah itibariyle son 1:)

Yaa benden bi tane daha buldum sitede superr
Ne zamandir istiosunuz cocuk sahibi olmayi biz 1 bucuk hatta 2 seneye yaklasio

Biz 2 yıl olacak evliyiz

Bu ay 3. AyimiZ deniyoruz. 3. Kırmızı kartımız olacak yarin:) ya da sonraki gun:)

Ben hem adet 3 gunu gidip hormonlarıma baktirdim hem de adet 21. Günü gidip yumurtam çatlıyor mu diye baktirdim Allaha Şükür sıkıntı yok

Eşim hiç gitmedi biraz daha zaman geçsin o da gidecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…