2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Merhaba bende yeni katıldım araniza bu ay ilk defa kılomen ve pregnly igne oldum ayin 16 da 2 gün ağrım oldu ama bugun ağrım yok bu normal mi yoksa tutmadı mi yardimci olursaniz çok sevinicem

Bende adet belirtisi var canım hatta yavaş yavaş başladı sabaha tam gelir artik:)

Dediğin gibi hayırlısıyla gelsin ler inşallah

Aynen canimm

Umutlar haziran inşallah hayırlısıyla

Yarın sabah yeni bat yazarım ins
olsun canım ya aynı hayal kırıklığını biz de yaşadık kaç kez umutlar hep yüksekte kalmalı:)))
bide bu akıntı olayıyla ilgili bşi sorcam sana su gibi olunca artık iş bitmiş mi oluyor yani çalışmalar bitebilir mi:)

Arkadaslar,asilamanizin kacinci gunu oldugunu ve belirtileri de yazarsaniz bildiklerimizi paylasiriz ne dersiniz? Benim 6.gunum bitiyor bende sag kasikta ara ara agri,bazen siddetli bel agrisi oluyor ama psikolojik ya da ignenin etkisi mi bilmiyorum
Merhaba bende araniza yeni katıldım pregnly igne oldum ondan önce bir hafalik kılomen ilaç ictim gideyi vurulduktan sonra 2 gün ağrım oldu ama bugün 4 gün ağrı yok bu normal mi acaba yardimci olursaniz sevinicem

Bende adet belirtisi var canım hatta yavaş yavaş başladı sabaha tam gelir artik:)

Dediğin gibi hayırlısıyla gelsin ler inşallah

Hadi yaa hayirlisi olsun diger aya insallah
benm bat devam ediyor kirmizlar gelmez insallah benmki tam gununde gelir gecikirse sikinti var demektir :)

Catlama ignesinden sonra 2 hafta sonra adet olunucagi yazıo int kaç gün sonra hamilelik testi yapmak lazım cvp yazarsaniz sevinirim

Aynen canım hayırlısı..

Yok yok is bitmiş olmuyor tam tersi yumurta catladiktan sonra 24 saat boyunca hazır

Mutlaka 24 saat içerisinde tekrar ilişki olsun

Benim.doktor yumurta catlamadan önce içeride sperm bulunması önemli derdi

Buradaki deneyimli arkadaşlar da catladiktan sonra 24 saat önemli mutlaka beraberlik olsun diyor :)

Canlar Günaydın
Hayirli cumalar
Kızlar size çok teşekkürler
Bize akil veriyorsunuz
Ne yapacagimizi sizden öğreniyoruz

Günaydın hayırlı cumalar

bat 3:)
hiç bi belirti yok son anda oyundan kırmızı kart görüp elenmem inşallah :)

evet o 24 saatlik sureci de dğerlendğrdik tamm artıkın ahahhh:) eşim Bi yıl yanaşmaz daha bıktırdım adamı çok fena:)))

günaydın kızlar nasılsınız çok şükür artık bende beklemeye geçtim meraktayım hepimizin hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…