adetin gelmeye mi başladı?? hayırlısı cnmBende adet belirtisi var canım hatta yavaş yavaş başladı sabaha tam gelir artik:)
Dediğin gibi hayırlısıyla gelsin ler inşallah
adetin gelmeye mi başladı?? hayırlısı cnm
olsun canım ya aynı hayal kırıklığını biz de yaşadık kaç kez umutlar hep yüksekte kalmalı:)))Aynen canimm
Umutlar haziran inşallah hayırlısıyla
Yarın sabah yeni bat yazarım ins
Merhaba bende araniza yeni katıldım pregnly igne oldum ondan önce bir hafalik kılomen ilaç ictim gideyi vurulduktan sonra 2 gün ağrım oldu ama bugün 4 gün ağrı yok bu normal mi acaba yardimci olursaniz sevinicemArkadaslar,asilamanizin kacinci gunu oldugunu ve belirtileri de yazarsaniz bildiklerimizi paylasiriz ne dersiniz? Benim 6.gunum bitiyor bende sag kasikta ara ara agri,bazen siddetli bel agrisi oluyor ama psikolojik ya da ignenin etkisi mi bilmiyorum
Bende adet belirtisi var canım hatta yavaş yavaş başladı sabaha tam gelir artik:)
Dediğin gibi hayırlısıyla gelsin ler inşallah
olsun canım ya aynı hayal kırıklığını biz de yaşadık kaç kez umutlar hep yüksekte kalmalı:)))
bide bu akıntı olayıyla ilgili bşi sorcam sana su gibi olunca artık iş bitmiş mi oluyor yani çalışmalar bitebilir mi:)
Hadi yaa hayirlisi olsun diger aya insallah
benm bat devam ediyor kirmizlar gelmez insallah benmki tam gununde gelir gecikirse sikinti var demektir :)
evet o 24 saatlik sureci de dğerlendğrdik tamm artıkın ahahhh:) eşim Bi yıl yanaşmaz daha bıktırdım adamı çok fena:)))Aynen canım hayırlısı..
Yok yok is bitmiş olmuyor tam tersi yumurta catladiktan sonra 24 saat boyunca hazır
Mutlaka 24 saat içerisinde tekrar ilişki olsun
Benim.doktor yumurta catlamadan önce içeride sperm bulunması önemli derdi
Buradaki deneyimli arkadaşlar da catladiktan sonra 24 saat önemli mutlaka beraberlik olsun diyor :)
evet o 24 saatlik sureci de dğerlendğrdik tamm artıkın ahahhh:) eşim Bi yıl yanaşmaz daha bıktırdım adamı çok fena:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?