- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Yesacığım Haziran topiğimiz hazır mı
günaydın kızlar nasılsınız bugün bol hamiş haberi aldığımız bir gün olur inşallah yesa1 canım bıktırdım seni demi ama soracam :) bugün sabah uyandığımda iç çamaşırım baya ıslaktı değiştirmek zorunda kaldım o kadar yani yumurtladım mı bilmiyorum yapışkan gibi saydam dünkü akıntıdan sonra bu ne demek sence
canım ovulasyon testim yok dün geceyi değerlendirdim bi şekildebence çatlamış canım ovu testi varsa yapsana bi, dünkü test ile kıyasla hafif açılma bile varsa çatlamış demektir.
ben olsam bugünü hatta çok geç saate kalmadan değerlendirirdim :)
Yaa benim temmuza da kalma ihtimalim var :)Kızlar ise gitmemek güzelmiş valla :)
Bat son 2
Sabah test yaptım negatif tabii ki
Morordek canım iyi ki haziranla birleşti ben de kaldım hazirana:)
canım ovulasyon testim yok dün geceyi değerlendirdim bi şekildeişe yarar mı bilmiyorum ama hemen kalkmak zorunda kaldım bekleyemedim bugünüde mi değerlendirmem gerekiyo en erken akşam oda belki
Yaa benim temmuza da kalma ihtimalim var :)
Hafta sonuna denk geliyor yumurtlamam ve hafta sonu eşimin şehir dışına gitmesi gerekiyor.
Kısmet artık :)
Ama temmuza kalırsam ben tutmayacagım listeyi :) Artık kim tutarsa ondan devam ederim
İnofolic iyi gelmiş olabilir.Ben geçen ay 41.gün adet olmuştum.artık klomenden mi inofolicten mi bu ay 28 günde oldum
canım benim arkadaşımın adetten bir gün sonra ancak çook silik bir çizgi çıkmıştı umudunu kaybetmeKızlar ise gitmemek güzelmiş valla :)
Bat son 2
Sabah test yaptım negatif tabii ki
Morordek canım iyi ki haziranla birleşti ben de kaldım hazirana:)
canım benim arkadaşımın adetten bir gün sonra ancak çook silik bir çizgi çıkmıştı umudunu kaybetme
Ahaha alemsin cnm güldürdün beni bende 3 günden beri kocişimi rahat bırakmadım. Diyor ki bana bu performansını çocuk olduktan sonra da bekliyorumAramız
aramızda iki gün var benim de 2haziran ama ben yumurtlama donemi bitsin daha bırakıcam ya alışkın diiliz böyle dengemiz bozuldu ahahha:)
Ahaha alemsin cnm güldürdün beni bende 3 günden beri kocişimi rahat bırakmadım. Diyor ki bana bu performansını çocuk olduktan sonra da bekliyorumhersey köprüyü geçene kadar ha ha ha
Günaydın kızlarrr. Ayy bu tatil bana yaramadı zaten boş günümdü bugün dersim yoktu okulda:)) temizlik timee ahahh
Adetim tam 18 gün geçmişti. Soğan suyu içtim 2 gün içinde oldu onun için dedim. Bunun dışında aslan pençesi mi ne onu içen de var.
ayy canım sen 3gub diyorsun ben 10. Günden beri her günü değerlendiriyorum bu sefer böyle yapalım dedik bugün 16. gün ama ikimiz de artık sıkıldık kızlarrrr napcam ben yaa çok erken başladık bu ay ama dun de yumurtlama günümdü bugünü değerlendirmesek olmazz boğğğğk geldi ahahhha:)Ahaha alemsin cnm güldürdün beni bende 3 günden beri kocişimi rahat bırakmadım. Diyor ki bana bu performansını çocuk olduktan sonra da bekliyorumhersey köprüyü geçene kadar ha ha ha
bu ay olmazsa Bi dahaki ay ovu test alcam sadece 3 gün sonra yok:))Bende de yum günleri hariç tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?