2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ay bu bekleyiş heycanlıymış cidden kızlar Ama ben çok kapsamlı bilmiyorum ilk defa denedik hergünü değerlendirdik içimden bir his hemen olacak gibi

günaydın kızlar nasılsınız bugün bol hamiş haberi aldığımız bir gün olur inşallah yesa1 canım bıktırdım seni demi ama soracam :) bugün sabah uyandığımda iç çamaşırım baya ıslaktı değiştirmek zorunda kaldım o kadar yani yumurtladım mı bilmiyorum yapışkan gibi saydam dünkü akıntıdan sonra bu ne demek sence

bence çatlamış canım ovu testi varsa yapsana bi, dünkü test ile kıyasla hafif açılma bile varsa çatlamış demektir.

ben olsam bugünü hatta çok geç saate kalmadan değerlendirirdim :)

bence çatlamış canım ovu testi varsa yapsana bi, dünkü test ile kıyasla hafif açılma bile varsa çatlamış demektir.

ben olsam bugünü hatta çok geç saate kalmadan değerlendirirdim :)
canım ovulasyon testim yok dün geceyi değerlendirdim bi şekilde işe yarar mı bilmiyorum ama hemen kalkmak zorunda kaldım bekleyemedim bugünüde mi değerlendirmem gerekiyo en erken akşam oda belki

Kızlar ise gitmemek güzelmiş valla :)

Bat son 2

Sabah test yaptım negatif tabii ki

Morordek canım iyi ki haziranla birleşti ben de kaldım hazirana:)
Yaa benim temmuza da kalma ihtimalim var :)
Hafta sonuna denk geliyor yumurtlamam ve hafta sonu eşimin şehir dışına gitmesi gerekiyor.
Kısmet artık :)
Ama temmuza kalırsam ben tutmayacagım listeyi :) Artık kim tutarsa ondan devam ederim

canım ovulasyon testim yok dün geceyi değerlendirdim bi şekilde işe yarar mı bilmiyorum ama hemen kalkmak zorunda kaldım bekleyemedim bugünüde mi değerlendirmem gerekiyo en erken akşam oda belki

Valla degerlendir canım ya :)

Öncesinde bi kahve
sonrasında bel altına ince yastık ayaklar havaya Bekle biraz :)

Hayırlısı olsun canım ya benim de 3. Deneme yani 3. Ay da yine hüsran gibi

Temmuz da tutmayan arkadaşlar tutar artık

Biz de takip Ederiz ben de mart aynı tuttuğum için düşünmüyorum başka ay :)

Kızlar herkese merhaba gene bişey sorucam ben adetime 9 gün var ve dünden beri kasıklarım o kadar sancılanıyoki yürürken bişey kaldırırken sanki geriliyo kasıklarım sizce bi hastalık olabilir mi kasıklarım ağrıyo bazen bıçak sokuyolarmış gibi oluyo özellikle sağ tarafım solda da bazen oluyor ama sağdaki kadar değil

mrb kızlar bata 5 kala umutsuz vakaaa olark bat beklyrm bugn sol kasığım sızladı gelicek eli kulağnda benmkinin szler de durum güzeldr inşaallah

Kızlar ise gitmemek güzelmiş valla :)

Bat son 2

Sabah test yaptım negatif tabii ki

Morordek canım iyi ki haziranla birleşti ben de kaldım hazirana:)
canım benim arkadaşımın adetten bir gün sonra ancak çook silik bir çizgi çıkmıştı umudunu kaybetme

canım benim arkadaşımın adetten bir gün sonra ancak çook silik bir çizgi çıkmıştı umudunu kaybetme

Hadi hayırlısı bakalimm canım benim

Yumurtlama da çok erken oluyor ya benim o yüzden çıkar diye düşünüyorum aslında ama kırmızı kart yersek netleşir artık :)

Aramız
aramızda iki gün var benim de 2haziran ama ben yumurtlama donemi bitsin daha bırakıcam ya alışkın diiliz böyle dengemiz bozuldu ahahha:)
Ahaha alemsin cnm güldürdün beni bende 3 günden beri kocişimi rahat bırakmadım. Diyor ki bana bu performansını çocuk olduktan sonra da bekliyorum hersey köprüyü geçene kadar ha ha ha

Ahaha alemsin cnm güldürdün beni bende 3 günden beri kocişimi rahat bırakmadım. Diyor ki bana bu performansını çocuk olduktan sonra da bekliyorum hersey köprüyü geçene kadar ha ha ha

ya bunların hepsimi aynı olur

erkeklerin hepsi aynı sanırım eşimde sürekli aynı şeyden yakınıyor bana yum günleri bitti gecen hafta carsmbadan beri tık yok

Günaydın kızlarrr. Ayy bu tatil bana yaramadı zaten boş günümdü bugün dersim yoktu okulda:)) temizlik timee ahahh

Ah ah işler bana bakıyor ben işlere ben bu tatilden hiç birşey anlamadım

Adetim tam 18 gün geçmişti. Soğan suyu içtim 2 gün içinde oldu onun için dedim. Bunun dışında aslan pençesi mi ne onu içen de var.

Ben de birisinden duydum adet günü geçerse hemen biraz suya soğan atıp kaynatırmış onu içermiş hemen adet olurmuş eğer bebeği varsa da düşermiş

Adet olmak için iyi bir yöntem ama ya bebek varsa yazık günah

ayy canım sen 3gub diyorsun ben 10. Günden beri her günü değerlendiriyorum bu sefer böyle yapalım dedik bugün 16. gün ama ikimiz de artık sıkıldık kızlarrrr napcam ben yaa çok erken başladık bu ay ama dun de yumurtlama günümdü bugünü değerlendirmesek olmazz boğğğğk geldi ahahhha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…