2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Ya kızlar konuyla alakası yok ama konu açmıştım cevap alamadım size de bir sorayım istedim ben işimden dolayı kars ta yaşıyorum ve pko var acaba kars ta bu konu üzerine doktor tavsiyeniz olabilir mi?

Kızlar .... Bebek isteyen arkadaşlar size bişey söylemek istiyorum yapıp yapmamak size kalmış sadece haber vermek istedim Bir Arkadaşım var çocuğu olmuyordu 8 arkadaş oturup 71 bin tane ya varis okumuslar cuma günü cuma saati iki rekat hacet namazı klip bagislamislar be ek olmasi niyetiyle aynı ay hepsi hamile içlerinden biride 4 uz bize söyledi birkaç arkadaş bizde yaptık allaha çok şükür oldu ... gerisi sizlerin taktirine kalmış ... Bana yeni mesaj geldi almak isteyen varmı 71000 e tamamlayalım ben yarın başlayac am inşallah haftaya cumaya kadar yarına yetişmez almak isteyen yorum atsın sayısıyla beraber. Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah

Kızlar merhaba..cümleten hayırlı cumalar.Rabbim dualarınızı ibadetlerinizi kabul buyursun.Yukarıdaki yazı alıntıdır.Herşeyin bir sebebi vesilesi vardır.Belki yaparsınız diye sizinle de paylaşmak istedim.İnşAllah beni yanlış anlamazsınız.Duanın gücüne inanıyorum,inanıyoruz...İnşAllah en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alırız.
İnanın her namazımdan sonra kendime dua ederken sizleri de anıyorum.Dualarımdasınız canlar..
Ayrıca bugün 16:00 da kontrolüm var.Nasipse bebişimizi görmeye gideceğiz..Vakit buldukça yazarım ama hep aklımdasınız dualarımdasınız siz de beni unutmayın dualarınızda..

slm kizceler. saglik ocahina kan verdim sabah progestoren hormonu icon adetin 21. gunu yapiliyorya yumurtlamadim diyencok kafaya takiyordum cok guzel 10 cikti degerim doktorum kaliteli yumurtlamissin dedi oh bee bu arada fakulteye gittim kan pirtilasmasi kafama takiliodu orayada kan verdim 10 tup kanim gitti valla hem genetik testlere hem de kan pirtilasmasina bakilck sonuc 1 ay sonra oh kafam rahatladi erteleyip duruodum. Herkese mutlu gunler bebisli haberler olsun

cnm kac tane okumamiz gerek ben okurum uzun mu peki beni de katcaksiniz demi araniza sen niye okuon kizz hamilesin ya sen

yaa çoook sevindim canım adina.demek yumurtlama için ağrıya gerek yok :) diğeri de iyi cikar inş.

bende katilirim seve seve.

yaa çoook sevindim canım adina.demek yumurtlama için ağrıya gerek yok :) diğeri de iyi cikar inş.
evet cnm cok korkuyodum olmadi yumurtadim falan diye kendimi yedim bitirdim ama kasik agrisi olmasi gerekmiyormus cidden..kasik agrim vardi ama testimin koyulukltan siliklestigi gun iliski.oldu iliskiden sonra sol kasigim agridi yan yatamadim sabah kalktim gecmistir. Allahim.insallah tutmustur. Hasretle bekliyorm Allah isteyen herkese nasip etsin

sen elinden geleni yaptin.gerisi Allaha kalmis canim.ama umutluyum yakinda olur inşallah senin.

Canım hem senin hem benim içim rahatlati demekki agri olmadan yumurtlama oluyormuş

bebisi gordunuz.mu cnm napio kereta :))))
9+3 haftalık dedi doktor. Gelişimi gayet güzel dedi. Kalp atışlarını duyduk o da iyi dedi tam sevinirken sevincim kursağımda kaldı kese aşağıya inmiş alttan bi bakalım dedi. Alttan ultrasonla baktı dış gebelik değil ama kese rahim ağzına yakın dedi. Progestana devam et üç hafta sonra gel dedi. Moralim bozuk yani içimde endişe bitürlü gitmiyor..

Canim benim üzülme içini ferah tut. Kötü düşünceleri at kafandan bebişin etkilenmesin. Allah in izniyle bişey olmaz inşallah. Bol bol dua et canım. Rabbim korusun meleğini.

korkma cnm benim icini rahat tut bunlar olagan seyler progestan cok iyi geliyor rahmi sıkılastirip kesenin dusmesini engeliyor . dinlen bol bol oyizden ilk 3 aylik sure onemli diye bosa demiyorlar iste. is mis yapma hersey yoluna girecek mrknetme

Minesuu canım neyapıyon nasıl gidiyo çalışmalar bende hiç bi durum yok adet gecikmesi dışında test yaptım ve çok güzel bir tek çizgi gördüm şimdi merakla gelmesini bekliyorum

Canim benim üzülme içini ferah tut. Kötü düşünceleri at kafandan bebişin etkilenmesin. Allah in izniyle bişey olmaz inşallah. Bol bol dua et canım. Rabbim korusun meleğini.
Daha iyiyim canım dünün şokunu attım üzerimden.Mevlam neyler neylerse güzel eyler.İnşAllah herşey yolunda gider.Desteğin için çok teşekkür ederim canım benim sağolasın..

Minesuu canım neyapıyon nasıl gidiyo çalışmalar bende hiç bi durum yok adet gecikmesi dışında test yaptım ve çok güzel bir tek çizgi gördüm şimdi merakla gelmesini bekliyorum
kac gun gecti cnm bat ?? ben cakismalari bitirdim 6. gunum cnm. bekliorm bakalim

Evet biraz araştırdım internetten,ablamla da konuştum benimde öyleydi dedi.İçim biraz daha ahatladı..dua etmekten dikakt etmekten başka yapacağım tyok.dinleniyorum canım bugün gitmedim işe evdede bi iş yapmadım.daha dikkatli olucam İnşallah..progestanı da düzenli kullanıyorum İnşAllah faydası olur..desteğin için çok teşekkür ederim canım sağolasın..peki bebeğin ileriki aylarda yukarı çıkma durumu olurmu ki.ç.dünkü heyecanla şokla doktora birşey soramadım..düzelir mi acaba bu durum ?

duzelir tabiki canim bebek buyudukce yukari cikarmis bunlari takma kafana annesi birakmaz seni bebegin. progestan rahmin manasiz kasilmalarini onleyerek bebegin rahimden dusmesini engelliyormus korkma aklima kotu seylerde getirme dualarim bebegine insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…