- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
inşallah gönlünüzdeki gibi olsun Rabbim hepimize nasip etsin bebişBen ilk kez bu ay kullandim klomeni. Bir daha da gerekmesin insallah bu ay guzel haberi alalim isterim Allah izin verirse...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah gönlünüzdeki gibi olsun Rabbim hepimize nasip etsin bebişBen ilk kez bu ay kullandim klomeni. Bir daha da gerekmesin insallah bu ay guzel haberi alalim isterim Allah izin verirse...
inşallah yararlı olur bende adet olursam denıcem bu ayçok açıklayıcı olmuş canım ellerine sağlık teşekkür ederiz.bu son yazdığını ben de saraçoğlundan duymuştum.
tadı nasıl peki ben soğan sevmiyorum o yüzden yapamam ama Allah razı olsun güzel bir paylaşım olmuşSOĞAN KÜRÜ NASIL UYGULANIR?
•Soğan suyu ile hazırlanmış olan kür, sağlık sorunlarına fayda sağlaması açısından en az altı ayda bir defa 15 gün süreyle uygulanmalıdır. Bu süreyi aşmamaya dikkat edilmelidir.
•Hazırlanmış olan kürü ılık olarak tüketmelisiniz.
•Öğle ve akşam yemeklerinden on dakika önce bir bardak içmelisiniz.
•Daima içeceğiniz kür taze olarak hazırlanmalıdır.
•Kürü hazırlamak için mutlaka açık kahverengi kabuklu beyaz soğan kullanılmalıdır.
•Kullanılacak soğanların dış kabuğu kuru ve taze olması gerekir. Çimlenmiş ve köklenmiş olanlar bayattır.
cannım tadı kötü ama hemen içersen alısıyorsun :)tadı nasıl peki ben soğan sevmiyorum o yüzden yapamam ama Allah razı olsun güzel bir paylaşım olmuş
canım bi de soğukalgınlığı gribe karşı da koruyucu etkisi varmış.özellikle evde ağzı açık kaynatıp kokunun bütün eve yayılması gerekiyormş.o zaman bütün mikropları kırıyormuş.cannım tadı kötü ama hemen içersen alısıyorsun :)
canım adetin 7. günü baslıyosun on bes gün içiyorsuncanım bi de soğukalgınlığı gribe karşı da koruyucu etkisi varmış.özellikle evde ağzı açık kaynatıp kokunun bütün eve yayılması gerekiyormş.o zaman bütün mikropları kırıyormuş.
şimdi adete 10 15 gün kala yapmak gerekiyormuş ya eğer gebe kaldıysak acaba bi zararı olur mu düşük yapmaz mı? adetin birinci günü başlasak olmuyor mu?
ben saraçoğlundan adete 10 15 gün kala başlayın diye televizyonda duymuştum.karar veremedim.
hiç bi sorunu olmayana da sorun çıkarmasın şimdi
canım ben inofolic kullanıyorum onun tadı bile bazen içimi kaldırıyor ((cannım tadı kötü ama hemen içersen alısıyorsun :)
o zaman soganı zor içersin canım ben iki içmede alışmıstım ama bes gun içebildim devam etmemiştim. bu kez adet olmazsam uygulucam tam olarkcanım ben inofolic kullanıyorum onun tadı bile bazen içimi kaldırıyor ((
inşallah gerek kalmaz da senin içinde hepimiz için deo zaman soganı zor içersin canım ben iki içmede alışmıstım ama bes gun içebildim devam etmemiştim. bu kez adet olmazsam uygulucam tam olark
Ovulasyon testim tam koyulasmadan tekrar rengini hafiflestirdi.bu yumurtlamayi rum mu demek acaba [/QUO
canım belki tam koyulaştığı anı kaçırmış olabilirsin.günde 2 kez mi yaptın bi kez mi? belki yumurtlama gerçekleşti ve silikleşti ya da çok sıvı tükettiysen silik çıkmıştır. bir de onun en yüksek olduğu saatler var.o saatlerin dışında da düşüşler oluyor.
inşallah ovulasyon gerçekleşmiştir
ayyy inşallah :)inşallah gerek kalmaz da senin içinde hepimiz için de
tünaydınn tatlım :)Tunaydin sevgi pitirciklarim
tunaydin minesuu :) nasilsin?Tunaydin sevgi pitirciklarim
iyim tatlisimmm napiyim beklemedeyim bende bu ay yumurtladigimdan pek emin degil koyu oldu benim testim fakat kasik agrim olmadi hep olurdu oyuzden kafamda deli.sorular yarin progestoren hormonuna baktircm adetin 21 gunu bakiliyor yumurtlayip yumurtlamadigin cikio ortaya streslendim hee bide kan pirtilasmasina baktircm fakulteye gitcm yarin isim cok aman kim.kalkck erkenden yaa pufsstunaydin minesuu :) nasilsin?