2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Sağolasın canım benim yüreğime su serptin..amin İnşAllah herşey yolunda gider..
Tamam canım ihmal etmiyim ozaman progestanı düzenli kullanayım..
Allah razı olsun duaların kabul olsun İnşAllah..her namazımdan sonra aklıma sizleri de getirerek dua ediyorum..Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip etsin bebiş sahibi olmayı..

Kızlar yumurtladimmi sizce?

Eklentiler

• IMG-20160305-WA0105.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 43
cnm ikiside ayni koyulukta olck ama kiyulasmis baya yarin dahada koyulasir hun asiri iliskiye devam sakin ihmal etme
çalışmalara yarın mi basliyayim?bugün mu o zaman?çok heycanlandim ya :) demekki ben hep yanlış günde calisiyormusum.

çalışmalara yarın mi basliyayim?bugün mu o zaman?çok heycanlandim ya :) demekki ben hep yanlış günde calisiyormusum.
cnm herkesin yumurtlama gunu farklidir o programlar standart hep. sen bugun calismalara basla hadi hayirlisi ya. ayrica ekledigim siteye gel ora tam senlik testinle ilgili

cnm herkesin yumurtlama gunu farklidir o programlar standart hep. sen bugun calismalara basla hadi hayirlisi ya. ayrica ekledigim siteye gel ora tam senlik testinle ilgili
çok teşekkür ederim canım ya.valla doktora gitsem bu kadar ogrenemem Rabbim sana tez zamanda nasip etsin.hep dua ediyorum.ayrica cuma günü bizde yapalım o duayı :) ya varis cekelim.

çok teşekkür ederim canım ya.valla doktora gitsem bu kadar ogrenemem Rabbim sana tez zamanda nasip etsin.hep dua ediyorum.ayrica cuma günü bizde yapalım o duayı :) ya varis cekelim.
nasil cekcez bilmiorm ki cnm 4444 salavati serif cekmistim. bu daha kolay aslinda ama yinlendiren biri olmasi lazim. kiz dedigim topige gelsene

kuzum varis uzun duami yoksa sedace varis diyemi cekecegiz bi anlatirmisn katilalim.bizde yaa zaman kalmadi
Canım bende bilmiyorum.internetten baktım varis suresi çıkıyor birde esmaül hüsnada el-varis zikri var.yazılan grupta sordum bakalım cevap verecekler mi bilgilendiririm sizi

maalesef ben kan testi yaptırdım negatif çıktı sonucum bu ay da hüsran arkadaşlar...

Ve yine güzel bi kırmızı kart yedik umutlarımızıda alıp önümüzdeki aylara yola çıkma vaktiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…