Sağolasın canım benim yüreğime su serptin..amin İnşAllah herşey yolunda gider..duzelir tabiki canim bebek buyudukce yukari cikarmis bunlari takma kafana annesi birakmaz seni bebegin. progestan rahmin manasiz kasilmalarini onleyerek bebegin rahimden dusmesini engelliyormus korkma aklima kotu seylerde getirme dualarim bebegine insallah
8gün geçti bu ay çok hastalandım iğne ilaç çok kullandım ondan oldu galibakac gun gecti cnm bat ?? ben cakismalari bitirdim 6. gunum cnm. bekliorm bakalim
kuzum varis uzun duami yoksa sedace varis diyemi cekecegiz bi anlatirmisn katilalim.bizde yaa zaman kalmadiBen sizin için paylaştım canım
antibiyotikler adeti geciktiriyor cnm. dur bakalim belki gec dollenmedir8gün geçti bu ay çok hastalandım iğne ilaç çok kullandım ondan oldu galiba
cnm ikiside ayni koyulukta olck ama kiyulasmis baya yarin dahada koyulasir hun asiri iliskiye devam sakin ihmal etmeKızlar yumurtladimmi sizce?
çalışmalara yarın mi basliyayim?bugün mu o zaman?çok heycanlandim ya :) demekki ben hep yanlış günde calisiyormusum.cnm ikiside ayni koyulukta olck ama kiyulasmis baya yarin dahada koyulasir hun asiri iliskiye devam sakin ihmal etme
cnm herkesin yumurtlama gunu farklidir o programlar standart hep. sen bugun calismalara basla hadi hayirlisi ya. ayrica ekledigim siteye gel ora tam senlik testinle ilgiliçalışmalara yarın mi basliyayim?bugün mu o zaman?çok heycanlandim ya :) demekki ben hep yanlış günde calisiyormusum.
çok teşekkür ederim canım ya.valla doktora gitsem bu kadar ogrenememcnm herkesin yumurtlama gunu farklidir o programlar standart hep. sen bugun calismalara basla hadi hayirlisi ya. ayrica ekledigim siteye gel ora tam senlik testinle ilgili
nasil cekcez bilmiorm ki cnm 4444 salavati serif cekmistim. bu daha kolay aslinda ama yinlendiren biri olmasi lazim. kiz dedigim topige gelseneçok teşekkür ederim canım ya.valla doktora gitsem bu kadar ogrenememRabbim sana tez zamanda nasip etsin.hep dua ediyorum.ayrica cuma günü bizde yapalım o duayı :) ya varis cekelim.
duzelir tabiki canim bebek buyudukce yukari cikarmis bunlari takma kafana annesi birakmaz seni bebegin. progestan rahmin manasiz kasilmalarini onleyerek bebegin rahimden dusmesini engelliyormus korkma aklima kotu seylerde getirme dualarim bebegine insallah
Canım bende bilmiyorum.internetten baktım varis suresi çıkıyor birde esmaül hüsnada el-varis zikri var.yazılan grupta sordum bakalım cevap verecekler mi bilgilendiririm sizikuzum varis uzun duami yoksa sedace varis diyemi cekecegiz bi anlatirmisn katilalim.bizde yaa zaman kalmadi
Merhaba hanimlar subatta hamile kalamadik diger aylar ugur getirsin kimsenin gobegi bos kalmasin. Gelsin bebisler dolsun gobusler
2016 ANNELERI VE ANNE ADAYLARI
[td][/td][/[tr] [/td][/tr][td][/td][/tr][td][/td][/td][/tr][td][/td][/td][/tr][td][td][/td][/td]
ANNE ADAYI YAŞ BAT SONUÇ
@altaylimm31 GEBE(ikizleri olacak) @Annesiym 18 GEBE @mavis_61 24 GEBE
[tr][td]@ccv95km 26 GEBE umutsa20 30 GEBE @msbebik 25 GEBE @merve_mm 23 GEBE
[tr][td]@gvn1907 26 GEBE
@fTMNrsRKY24 15 MART @ebruserkan 26 19 MART @Cirkinsurat 28 16 MART @Kriziantemcicegi 26 14 MART @Melissa81 33 5 MART @happycouple 27 3 ŞUBAT @Seida 26 3 MART Umut yolcusu 23 28 OCAK @mineati 32 15 MART @sofiayse 37 15 OCAK @merrr 29 19 OCAK @minesuu 26 15 MART @merveaydin 24 1 MART @Sabirsiz61 33 3 MART @edacimm 25
14 MART @sumeyyefatma 28 6 MART @hazychampagne 25 5 MART @Martle 30 22 MART @Sonsuz_umut 30 20 SUBAT
[tr][td]
@mutlubirisi27 14 MART
Canım bende bilmiyorum.internetten baktım varis suresi çıkıyor birde esmaül hüsnada el-varis zikri var.yazılan grupta sordum bakalım cevap verecekler mi bilgilendiririm sizi
cnm haftaya cumaya kadar mi peki bi ogrensen arkadaslrla nasil iletisime gecebiliriz yardimci olsanMinesuu canım EL-VARİS Esması okunacakmış..Esmaül Hüsna'dan..
saglik olsun kuzucum bi daha ki aya olur insallah Allah buyukmaalesef ben kan testi yaptırdım negatif çıktı sonucum bu ay da hüsran arkadaşlar...
Canım sana mesaj attım bi bakarmısıncnm haftaya cumaya kadar mi peki bi ogrensen arkadaslrla nasil iletisime gecebiliriz yardimci olsan
Hayırlısıyla en kısa zamanda bebişin olur İnşAllah canımmaalesef ben kan testi yaptırdım negatif çıktı sonucum bu ay da hüsran arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?