• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

iyim tatlisimmm napiyim beklemedeyim bende bu ay yumurtladigimdan pek emin degil koyu oldu benim testim fakat kasik agrim olmadi hep olurdu oyuzden kafamda deli.sorular:KK47: yarin progestoren hormonuna baktircm adetin 21 gunu bakiliyor yumurtlayip yumurtlamadigin cikio ortaya streslendim hee :KK70: bide kan pirtilasmasina baktircm fakulteye gitcm yarin isim cok aman kim.kalkck erkenden yaa pufss :KK70:
LH de cikmissa yumurtlamissindir canim.ama yinede içinin rahat etmesi için baktir.bu ay bakalım olur gibi geliyor senin :) gorumcen imrensin biraz da.sen neler yaparsın neler bebise.

kızlar daha önce burda yazanlar olmştu hani doğum kontrol hapı kullananlar bırakır bırakmaz hamile kaldı diye bende onlardan biriyim sonuçta o hap düzenliyoya acaba o yuzden etkisimi oluyo :)

kızlar daha önce burda yazanlar olmştu hani doğum kontrol hapı kullananlar bırakır bırakmaz hamile kaldı diye bende onlardan biriyim sonuçta o hap düzenliyoya acaba o yuzden etkisimi oluyo :)
ben demistim.benim ailem hep ojle hamile kaldı.korundugim zamanlar keşke hapla korunsaymisim diyorum simdi.sende nasıl oldu?bir sonraki ay mi hamile kaldin hemen?acaba yumurtaları düzenliyor mu.

ben demistim.benim ailem hep ojle hamile kaldı.korundugim zamanlar keşke hapla korunsaymisim diyorum simdi.sende nasıl oldu?bir sonraki ay mi hamile kaldin hemen?acaba yumurtaları düzenliyor mu.
kız bıraktım hemen peşine oldu benm

valla denesemmi diyorum bidaki ay ilaç içim koriniym :)

LH de cikmissa yumurtlamissindir canim.ama yinede içinin rahat etmesi için baktir.bu ay bakalım olur gibi geliyor senin :) gorumcen imrensin biraz da.sen neler yaparsın neler bebise.
aynen kuzumm keskee keskeee bu ay hic olmadigi kadar gun asiri iliski.oldu ama terslik.olckyaaa olur benim.yaaa Allahtan hayirlisi napiyim 9 ay oldu yaa ilk denedigimizde olaydi bu ay dogmustu velet :KK62:

sacmalamayin ya temelli bozarsiniz duzeninizi bider kuzularim. o ilac yumurtlattmiyor. zaten yeteri.kadar kur denedik bosverin akisina birakin ;)

sacmalamayin ya temelli bozarsiniz duzeninizi bider kuzularim. o ilac yumurtlattmiyor. zaten yeteri.kadar kur denedik bosverin akisina birakin :KK66:
:) yisin seni kuzuların bizim kuzular ne zaman meeeliycek acep :)

bugun aklimdaydin kuzum :)) bidaha gitme :))) bebek haberi yok henuz cnm bekliyoruz sen de ne var ne yok cnm ne alemdesin :KK66:
İnsallah canim tel geldide netim kisitli yazamiyorum ben zatii buay yumurtladimmi bilememistim adet baslangicindan 6 gunde cizgiler gordum ovuda degerlendirdim.ama umudum yok grip oldum ilac felan kullandim.tabiki cikmadik canfan umut kesilmez hayirlisi degisik bisey oldu bugun.igne batiyor sanki agri gibi degilde resmen igneliyor bisey sag tarafimi hayirlisi.

Ayy bide kizlar arkadasim baharatmidan bikarisim hazirlatmis ertesi ay gebe kalmis esi icin bu karisim bolcada havuc suyu icirmis detaylarini ogrenince yazarim :)

Ayy bide kizlar arkadasim baharatmidan bikarisim hazirlatmis ertesi ay gebe kalmis esi icin bu karisim bolcada havuc suyu icirmis detaylarini ogrenince yazarim :)
evet cnm havuc suyu 1 bucuk ay icirdim bende esime spermleri hareketlendiriyor yalniz ayni kurleri bir arada kullanmayin test tepiyormus ibrahim saracoglu oyle demisti. 1 ay habuc suyu 1 ay keciboynuzu pekmezi dedi mesela deniorz bakalim :))))

İnsallah canim tel geldide netim kisitli yazamiyorum ben zatii buay yumurtladimmi bilememistim adet baslangicindan 6 gunde cizgiler gordum ovuda degerlendirdim.ama umudum yok grip oldum ilac felan kullandim.tabiki cikmadik canfan umut kesilmez hayirlisi degisik bisey oldu bugun.igne batiyor sanki agri gibi degilde resmen igneliyor bisey sag tarafimi hayirlisi.
ohh ohhh ignelesinnn iyiye isaret bu hadi insallah bebiss yoldadir cnm ;)

evet cnm havuc suyu 1 bucuk ay icirdim bende esime spermleri hareketlendiriyor yalniz ayni kurleri bir arada kullanmayin test tepiyormus ibrahim saracoglu oyle demisti. 1 ay habuc suyu 1 ay keciboynuzu pekmezi dedi mesela deniorz bakalim :))))
Ben kur yapmadim ama onu ogrencem o bitkiyituketen kecilerin bile ikiz ucuz yavrulari oluyormus.ki keci temiz otlar ..adi gelmiyo aklima yarin ogrenip yazarim..

Back