• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

kızlar günaydın bi sorum olacak benden acık yesil akıntı oluyor yasayan var mı boyle bısey

Kızlar benim de bat 9 Mart .bana göre 5 Mart ama doktor yumurta geç büyümüş yumurtaya göre 9 Mart dedi...

Eklentiler

• IMG_20160308_071853.jpg
    IMG_20160308_071853.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 50
Sizce gebelik var mı. ..foto da....ama.gec dollenmeyi de hesaba katın. ...bi de foto da gri duruyor normalde açık pembe

Ay inşallah yaaa kan pihtilasmasindan dolayı 2 düşük yasadm. .bi daha öyle şeyler yaşamak istemiyorum. ..2 aydır korunmuyom inş vardir

Eğer varsa buna geç döllenme ile olmuştur....adetimin 20.gunj 20 mm di...ondan sonra sadece 2 gün ilişki oldu tabi doktorun dediği günler...9 Mart da kan testi yap dedi. ..ama geçen ay test yaptığım da hiç 2.cizgi yoktu ve adet olmuştum. suan bunda olması heyecanlandirdi

Doktor biliyo pihtilasma olduğunu.9 Mart da test yap gebeysen gel igneye baslayacaz dedi...yarını iple cekiyorm tabi adet olmazsam...dua edelim birbirimize canlar. ..Allahım evlat yokluğu ile sinamasin ne zormus

valla bende olsam bende heyecanlanırdım tatlım senın yerınde olsam gıder test yaptırırım ablamda kan pıhtılasması var eger gebe kaldıgını ogrenırsen hemen gel dıyr doktoru onun bı ıgnesı varmıs kan pıhtılasmaması ıcın onu vuruyorlar

Doktor biliyo pihtilasma olduğunu.9 Mart da test yap gebeysen gel igneye baslayacaz dedi...yarını iple cekiyorm tabi adet olmazsam...dua edelim birbirimize canlar. ..Allahım evlat yokluğu ile sinamasin ne zormus
amin insallah tatlımm :) ama bence bugunden git ya cızgı az da olsa var dasha yenı demek kı

Evet canım. .benim ki homozigot mutant bde. .daha ağır galiba çünkü 1.5 ay dolduğu gibi hatta a dolmadan kanama oluyor. ...normalde de çok. Kansizim sonunda dahiliye doktoru bundan dolayı dedi çünkü ilaçlar fayda vermoyordu

Çok istiyorum hatta cizgisi net olup taa kaç gün kan vermeye gideceklere uyuz olurdum ama şimdi onları anlıyorum hüsrana ugramaktan korkuyorum..zaten yarın merkeze çıkacam mecbur hemde kan testi yaptiririm boşuna bde bugün gitmeyeyim. .yarın. yine idrar testi yapacam bakayım fark olacak mı. ...ama si bel ağrısı beni tereddüte sokuyor

Evet canım. .benim ki homozigot mutant bde. .daha ağır galiba çünkü 1.5 ay dolduğu gibi hatta a dolmadan kanama oluyor. ...normalde de çok. Kansizim sonunda dahiliye doktoru bundan dolayı dedi çünkü ilaçlar fayda vermoyordu
git hemen hiç bekleme :)

Çok istiyorum hatta cizgisi net olup taa kaç gün kan vermeye gideceklere uyuz olurdum ama şimdi onları anlıyorum hüsrana ugramaktan korkuyorum..zaten yarın merkeze çıkacam mecbur hemde kan testi yaptiririm boşuna bde bugün gitmeyeyim. .yarın. yine idrar testi yapacam bakayım fark olacak mı. ...ama si bel ağrısı beni tereddüte sokuyor
hımm tamam o zaman tatlımm bana da haber ver inşallah vardır allahım yardımcımız olsun

Back