- 9 Şubat 2016
- 348
- 328
- 18
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım var gibi yeni olan gebelıklerde boyle olurmusKızlar benim de bat 9 Mart .bana göre 5 Mart ama doktor yumurta geç büyümüş yumurtaya göre 9 Mart dedi...
kan tahlili yaptır hemenAy inşallah yaaa kan pihtilasmasindan dolayı 2 düşük yasadm. .bi daha öyle şeyler yaşamak istemiyorum. ..2 aydır korunmuyom inş vardir
kan pıhtılasması varsa eger erkenden müdahale edilir hemen doktora gıt acılde yapılıyor test bi saatede cıkıyoramin insallah canım allah gönlümüzden geceni nasip etsin
amin insallah tatlımm :) ama bence bugunden git ya cızgı az da olsa var dasha yenı demek kıDoktor biliyo pihtilasma olduğunu.9 Mart da test yap gebeysen gel igneye baslayacaz dedi...yarını iple cekiyorm tabi adet olmazsam...dua edelim birbirimize canlar. ..Allahım evlat yokluğu ile sinamasin ne zormus
git hemen hiç bekleme :)Evet canım. .benim ki homozigot mutant bde. .daha ağır galiba çünkü 1.5 ay dolduğu gibi hatta a dolmadan kanama oluyor. ...normalde de çok. Kansizim sonunda dahiliye doktoru bundan dolayı dedi çünkü ilaçlar fayda vermoyordu
hımm tamam o zaman tatlımm bana da haber ver inşallah vardır allahım yardımcımız olsunÇok istiyorum hatta cizgisi net olup taa kaç gün kan vermeye gideceklere uyuz olurdum ama şimdi onları anlıyorum hüsrana ugramaktan korkuyorum..zaten yarın merkeze çıkacam mecbur hemde kan testi yaptiririm boşuna bde bugün gitmeyeyim. .yarın. yine idrar testi yapacam bakayım fark olacak mı. ...ama si bel ağrısı beni tereddüte sokuyor