2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

kızlar dün forumun birinde okudum.adete dört beş gün kala eğer hamile kalmışsak Lh testi ile gebe olduğumuzu anlayabilirmişiz.yani eğer gebe isel lh düzeyi artıyor ve tıpkı ovulasyon günündeki gibi çift çizgi oluşuyormuş.deneyenler genellikle yanılmamış.gebelik oluşunca progesteron ve östrojen artar beta hcg artar ama Lh ile ilgili bi fikrim yok.mantığını kavrayamadım.bilgisi olan var mı?

tadı nasıl peki ben soğan sevmiyorum o yüzden yapamam ama Allah razı olsun güzel bir paylaşım olmuş

cannım tadı kötü ama hemen içersen alısıyorsun :)
canım bi de soğukalgınlığı gribe karşı da koruyucu etkisi varmış.özellikle evde ağzı açık kaynatıp kokunun bütün eve yayılması gerekiyormş.o zaman bütün mikropları kırıyormuş.
şimdi adete 10 15 gün kala yapmak gerekiyormuş ya eğer gebe kaldıysak acaba bi zararı olur mu düşük yapmaz mı? adetin birinci günü başlasak olmuyor mu?
ben saraçoğlundan adete 10 15 gün kala başlayın diye televizyonda duymuştum.karar veremedim.
hiç bi sorunu olmayana da sorun çıkarmasın şimdi

canım adetin 7. günü baslıyosun on bes gün içiyorsun

Ovulasyon testim tam koyulasmadan tekrar rengini hafiflestirdi.bu yumurtlamayi rum mu demek acaba

kızlar daha benim bat a 12 gün var 14 ya da 15 mart gibi olmam gerekiyor ama ben daha önce iki gebelik yaşadığım için kafama takıldı.son gebeliğimi öğrendiğim ay yine böyle adetime 1 hafta 10 gün kala yoğun kokusuz çok açık sütten daha açık renkte akıntım olmuştu ve yine olmaya başladı.özellikle dün o kadar yoğundu ki ben adet oldum sanıp lavaboya gittiğimde farkettim.bugün de oldu. eğer idrar yolu enfeksiyona yaşamıyorsam bu gebelik olabilir mi? hiç koku ağrı yanma vs yok ama mantar olduğumda da aynı bu şekilde akıntım oluyor.belki de enfeksiyondur.sadece 1 kez birlikte olduk şartlardan dolayı.
aslında bu ay gerçekten bi kaç ay daha olmasını istememeye başlamıştım.bu aralar inanılmaz yıprandım.sağlık sorunlarım var onları halletmeliyim önce yine de hayırlısı olsun.çok istediğim halde istemeyecek şatlarım oluştu

sen istemediğin için belki de olmustur.cunku hicbirsey bizim istememizle olmuyor.olsaydi şimdiye dört dogurmustuk.
Hamile kalsan bile üzülme sonuçta bebek bugünden yarına gelmiyor.9 ay süresi var.sorunlarda o zamana çokta çözülmüş olur insallah.icini ferah tut.herseyin hayirlisi.
Ovulasyon testini bi defa yaptim.iste oluyorum ondan dolayi çok yapamadim.

tunaydin minesuu :) nasilsin?
iyim tatlisimmm napiyim beklemedeyim bende bu ay yumurtladigimdan pek emin degil koyu oldu benim testim fakat kasik agrim olmadi hep olurdu oyuzden kafamda deli.sorular yarin progestoren hormonuna baktircm adetin 21 gunu bakiliyor yumurtlayip yumurtlamadigin cikio ortaya streslendim hee bide kan pirtilasmasina baktircm fakulteye gitcm yarin isim cok aman kim.kalkck erkenden yaa pufss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…