olcak olcak yavrum , edıyorum dua yaa sana seydaya dıger arkadaslara hepınıze , en guzel yardım onlar gelırinsallahhh kuzumm yaa okadar cok istiyorm ki bu ay anlatamam takatim kalmadi herkesin agzini tikamak istiorm Allahim insallah olur dualarinda unutma benide diger arkadaslarimi cnm. Allah sneinde saglikla kucagina kavustursun insallah
Hayırlısı olsun canım38,günde kırmızı kartı gördüm ben kızlar umutlar nisana kaldı
Canım soğan kürü ben yaptim adetin 7.günü basladım 9 gün yapmıstım.yapılışı şu şekilde:şimdi bana biri soğan kürünü anlatsın :)
bugün 3. günü geç kalmışmıyımdır
Canim merhaba oncelikle esinin sperm sayi ve hareketliligini artirmakla baslayabilirsin. soguk pres keciboynuzu pekmeziyle. morfoloji icin e vitaminii icsin esin. sen de sogan suyu ic Allahin izniyle olur cnmMerhaba kızlar yaklaşık 1yıldır bebek için uğraşıyoruz 13 Şubat doktora gittim bana yumurtan oluşmuş rahim duvarın kalınlaşmış hafif pko gözüküyor dedi 4aydır düzensizlik var reglimde hayit tohumu ve ınofolic verdi düzenli hergün içiyorum sabah akşam 2şer tane bugün adetimin gecikmesinin 7.günü test yaptım negatif yumurtam varsa neden adet olamadım çatlamamışmıdır hamilelikte yok kafayı yicem olsam hormon testi yapacam rahim filimide çektir dedi yıkama yağlamagibi düşün dedi ama kararaızım bi kaç ay sonrayamı ertelesem eşimin tahlilinde sperm sayısı 82milyon hareketli spermi yüzde 20 morfoloji yüzde 12 nasıl bir yol izlesem sizler nasıl bir tadavi önerdi doktorunuz
canim soganin kabugu cock dusuruyor. kabugu degil kabugunu soycan. doktorda oyle dior kabuguyla kaynatilir.mi hic iyy böggg eggggCanım soğan kürü ben yaptim adetin 7.günü basladım 9 gün yapmıstım.yapılışı şu şekilde:
1 bütün soğanı iki bardak şaşal suda 5 dk kaynatıyorsun.ama soğanı kabuğuyla birlikte 4e bölüp kaynatıyorsun.hafif ılıyınca icebilirsin.tadı çok kötü benden demesi.ama pko hastası değilsen önermem ben.benim tüm düzenimi bozdu mesela.30 günde bir adet oluyordum onu ictiğim ay 2 hafta gecikti adetim.simdi simdi biraz daha düzeldim.
ibrahim Saraçoğlu kabuğu ile dediği için öyle yapmistim.cocuk düşürmez zaten yumurtlamadan önce bıraktım ben.off bugün öğlen uyudum rüyamda bebeğinin fotosunu gördüm öptüm bağrima bastim.canim soganin kabugu cock dusuruyor. kabugu degil kabugunu soycan. doktorda oyle dior kabuguyla kaynatilir.mi hic iyy böggg egggg
ibrahim Saraçoğlu kabuğu ile dediği için öyle yapmistim.cocuk düşürmez zaten yumurtlamadan önce bıraktım ben.off bugün öğlen uyudum rüyamda bebeğinin fotosunu gördüm öptüm bağrima bastim.ne zaman gelecek bu velet :)
Soğan küründe kabuklu diyor canım bi de on beş gün diyor
bugun aklimdaydin kuzum :)) bidaha gitme :))) bebek haberi yok henuz cnm bekliyoruz sen de ne var ne yok cnm ne alemdesinİyi geceler kizlariiiimmm Ozledim hepinizi varmi bebis haberleri tum yazilari okuyamadim..tel tamire gitti 2 haftadir catladim ama hep dualarimdaydiniz..öpuyorum kocamannn
canım adetinin 7. günü baslıyosun sogan suyu içmeye ve on bes gün boyunca içiyorsun sonra ara veriyorsunşimdi bana biri soğan kürünü anlatsın :)
bugün 3. günü geç kalmışmıyımdır
Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.
hadi hayırlısı olsun kaçıncı klomen kullanışınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?