• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

yaa bilmiyordum valla.tamam hergün paylasiriim:) adetim düzensiz olduğu için tutturamiyorum yumurtlamayi.bu ay hepimiz hamile alalım insallah.minesuu bu ay senden umutluyum nedense.insallah hamile kalirsin.gorumcen doğurdu mu?
insalalh kuzum yaaa bilmiorm olmadi diye bi his bar icimde :KK43: dogurdu cnm gecen hafta pazartesi:KK12: cok imrendim:KK12:

insalalh kuzum yaaa bilmiorm olmadi diye bi his bar icimde :KK43: dogurdu cnm gecen hafta pazartesi:KK12: cok imrendim:KK12:
bizim de olacak canım hiç merak etme.eski topikle ri gezersin görürsün hepsinin bi şekilde olmus.bigun bugünleri hatırlayıp boşuna stres yapmışız diyecez.insallah o gün tez vakitte gelir :)

Aaaa topigimiz 2. Sayfaya dusmus, resmen skandaaaal :) nerdesiniz kizlaaaaar? Sanirim cogunlugun batlar uzak, batlara yakin dolup tasiyor buralar belirtiler sorular havada ucusuyor :21: bana gun erken basladi, kontrole gittim klomen almistim yumurtan cok guzel dedi doktorum ve catlatma ignesini vurdu. Yarin aksama iliski odevi verdi :KK200: hakkimizda hayirlisi bakalim.

günaydın güzeller adetin 3. gününden meraba :) bugün incir suyuna başladm yumurta kalitesini arttırıyomuş baklm inşallah faydası olur bu arada bu topik çok sönük kaldı eski günlerdeki gibi değil

Canim cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin kuzuna. olsun uzulme deneyecek cok daha zamaniniz olacak. onemli olan suan yavrunun iyilesmesi. insallah hemencecik iyilesirr annesi :KK66:
çok teşekkür ederim kızlar @sumeyyefatma Minesuu Minesuu
zaten ovulasyon günlerimi kaçırdığıma üzülmüyorum yavrum iyileşmiyor ona üzülüyorum.dünden beri daha iyi inşallah haftasonuna kadar çıkarız.ovulasyona 2 gün kala bişiyler olmuştu.:KK22:çok küçük bi ihtimal var :KK53:

Aaaa topigimiz 2. Sayfaya dusmus, resmen skandaaaal :) nerdesiniz kizlaaaaar? Sanirim cogunlugun batlar uzak, batlara yakin dolup tasiyor buralar belirtiler sorular havada ucusuyor :21: bana gun erken basladi, kontrole gittim klomen almistim yumurtan cok guzel dedi doktorum ve catlatma ignesini vurdu. Yarin aksama iliski odevi verdi :KK200: hakkimizda hayirlisi bakalim.
hadi hayırlısı olsun inşalah olur canım

kızlar selammm,
ben okuyorum sürekli hemde. inşllah bu ay herkesin güzel haberleri gelicek.. sakın moral bozmayın o çok önemli. hep birlikte devam edicez burda kucaklarımıza gelene kadar sonra :) hep dua edıyorum kızlar hepımıze , Rabbimiz emanetlerıne tez zamanda kavustursun hepimizi tüm isteyenleri:KK200:

kızlar selammm,
ben okuyorum sürekli hemde. inşllah bu ay herkesin güzel haberleri gelicek.. sakın moral bozmayın o çok önemli. hep birlikte devam edicez burda kucaklarımıza gelene kadar sonra :) hep dua edıyorum kızlar hepımıze , Rabbimiz emanetlerıne tez zamanda kavustursun hepimizi tüm isteyenleri:KK200:
amin cnm benimmm aminnn Allah isteyen herkese bu mucizeyi tatdirsin insallahh cnm. sen nasilsin iyimisin bebegin nasil nasil gidiyor hamislikk:KK73:

Merhaba hanimlar subatta hamile kalamadik diger aylar ugur getirsin kimsenin gobegi bos kalmasin. Gelsin bebisler dolsun gobusler:anneadayı:

2016 ANNELERI VE ANNE ADAYLARI
ANNE ADAYIYAŞBATSONUÇ

@altaylimm
31 GEBE(ikizleri olacak):nazar::nazar:
@Annesiym18 GEBE:nazar:
@mavis_61 24 GEBE:nazar:

[tr][td]
@ccv95km26 GEBE:nazar:
@umutsa2030 GEBE:nazar:
msbebik msbebik 25 GEBE:nazar:
@merve_mm 23 GEBE:nazar:

[tr][td]
@gvn1907 26 GEBE:nazar:

@fTMNrsRKY
24 15 MART
@ebruserkan 26 19 MART
@Cirkinsurat 28 16 MART
@Kriziantemcicegi 26 14 MART
@Melissa81 33 5 MART
@happycouple27 3 ŞUBAT
@Seida26 3 MART
@Umut yolcusu23 28 OCAK
mineati mineati 32 15 MART
@sofiayse37 15 OCAK
@merrr29 19 OCAK
@minesuu 26 15 MART
@merveaydin24 1 MART
@Sabirsiz61 33 3 MART
@edacimm 25
14 MART
@sumeyyefatma 28 6 MART
@hazychampagne 25 5 MART
@Martle 30 22 MART
@Sonsuz_umut 30 20 SUBAT
[tr][td]

@mutlubirisi
27 14 MART
[/[tr] [/td][/tr][td][/td][/tr][td][/td][/td][/tr][td][/td][/td][/tr][td][td][/td][/td]
[td][/td]

amin beni de ekler misiniz listenize ;)

hadi hayırlısı olsun kaçıncı klomen kullanışınız

amin cnm benimmm aminnn Allah isteyen herkese bu mucizeyi tatdirsin insallahh cnm. sen nasilsin iyimisin bebegin nasil nasil gidiyor hamislikk:KK73:
Amin kuzucum hepımıze ınsallah, sağlıkla sıhatle kavusalım bebıklereee:KK68: ıyı gıdıyor canım yaa çalışınca zormuş ama gercekten hep yatmak ıstıyorsun,iş yapmak istemiyorsun. ılacları ıcıyorum kan ılacı falan şükür yanı kuzum aksılık ters bısey yok Allaha şükür . bende senden cok ümitliyim bu ay , hem sen ılaç alıyon hem eşinin ameliyatı tamamen iyileşmiştir hayırlıısyla gelıcektır bebıskoşş inş:KK24:

günaydın güzeller adetin 3. gününden meraba :) bugün incir suyuna başladm yumurta kalitesini arttırıyomuş baklm inşallah faydası olur bu arada bu topik çok sönük kaldı eski günlerdeki gibi değil
buharda yap bari kuzum, değer yanı denemeye vesıle olur bısey denk gelır ınsallah canım bakarsın:KK36:

Amin kuzucum hepımıze ınsallah, sağlıkla sıhatle kavusalım bebıklereee:KK68: ıyı gıdıyor canım yaa çalışınca zormuş ama gercekten hep yatmak ıstıyorsun,iş yapmak istemiyorsun. ılacları ıcıyorum kan ılacı falan şükür yanı kuzum aksılık ters bısey yok Allaha şükür . bende senden cok ümitliyim bu ay , hem sen ılaç alıyon hem eşinin ameliyatı tamamen iyileşmiştir hayırlıısyla gelıcektır bebıskoşş inş:KK24:
insallahhh kuzumm yaa okadar cok istiyorm ki bu ay anlatamam takatim kalmadi herkesin agzini tikamak istiorm Allahim insallah olur dualarinda unutma benide diger arkadaslarimi cnm. Allah sneinde saglikla kucagina kavustursun insallah

cnm korkuym onu yapmaya ben enfeksyon varsada artışa sebep oluyommş
kaplıcaya gtcem ben bu ay
kuzum bende de enfeksıyon vardı mantar hatta sanırım.bişey olmadı. evet gıt ozaman kaplıyaca sıcak su buhar mıss gıbı gelır ıns kuzum ıncrıde ye bol bol gunde 2 3 tane ye yeter bıle

Back