Hayırlısı olsun kuzum belki melegin seninledircnm valla bende bi durum yok noldu bilmiyrm bikez yaptm negatifti bidahada yapmadm ya yarn hasta olcam ya da 4 ünde
Hayırlısı olsun kuzum belki melegin seninledir
Tamam canım diğer ay beraber beklerizyok cnm ağrılarm başladı hasta olcam galiba
napionuzz canim arkadaslarimmm
Kız kaç gündür nerelerdeydin bizibosver sen anlatnapionuzz canim arkadaslarimmm
hasta oldm[/QUOTE
burdayimm sekercimmmKız kaç gündür nerelerdeydin bizibosver sen anlat
Canım bende senin gibi su kasik ağrısına çok takiyorum sen bu ay hissedmemissin ben o ağrıyı hiç hissetmedim bu yasima kadar doktora da sordum hissetmiyorum diye sevin ışte agri cekmiyosun dedi ama takiyorum işteburdayimm sekercimmmaltin gunlerimdeydim farkinda olmadan yumurtladim mi yumurtlamadim mi bilmiorm kasik agrim olmadi hic ama testim koyulasti oyuzden odaklanamadim kasik agrisi bekliyordum hep. acaba yumurtlarken illaki kasik agrisi olmali mii beynimi kemirdim dusunmekten
evet cnm zaten bizz agrisa neden agrio agrimasa neden agrimiyor diyoruz takacak bir sey mutlaka buluyoruz yaa offf beynim sistii kaldi geriye cevapsiz sorularCanım bende senin gibi su kasik ağrısına çok takiyorum sen bu ay hissedmemissin ben o ağrıyı hiç hissetmedim bu yasima kadar doktora da sordum hissetmiyorum diye sevin ışte agri cekmiyosun dedi ama takiyorum işte
Canım rahatla yumurtlamissin testle fark etmişsin gerisini umut gitsinevet cnm zaten bizz agrisa neden agrio agrimasa neden agrimiyor diyoruz takacak bir sey mutlaka buluyoruz yaa offf beynim sistii kaldi geriye cevapsiz sorular
geldee bana anlat istee off insallah yaa amannCanım rahatla yumurtlamissin testle fark etmişsin gerisini umut gitsin
sormaa cnm yaaa kesmiyor bizi hic bi topik dedigin gibi site acilck bi gidisleeMinesuu napıyosun canım nasılsın okuduğm kadarıyla sendede bende olduğu gibi hala bişey yok anam topik değiştire değiştire bi hal olduk yinede sana seieda ya bide bana uğurlu gelmedi bu gidişle değil topik direk site açar bize kk ama olsun yinede umut kaybetmek yok şaka bi yana çok özledim valla burda sizle dertleşmeyi konuşup rahatlamayı
Insallah cnm benim bu ay haberini alirsin yavrununSelam herkese. Biz de bu ay ilk kez klomen+ catlatma ignesi deniyoruz. Klomenler bitti bugun 12. Gunumdu kontrole gittim cok sukur cok iyi dedi doktorum. Cars sabah gel buyuk ihtimalle catlatma igneni vururuz bakip dedi. Kucuk klomencikler kucuk bi bebise donussun Allahim insallah :)
Amin canım İnşaAllah hamis kalirsin ayağını sürü bizde peşinden gelelim bende bu ay baslicam klomeneSelam herkese. Biz de bu ay ilk kez klomen+ catlatma ignesi deniyoruz. Klomenler bitti bugun 12. Gunumdu kontrole gittim cok sukur cok iyi dedi doktorum. Cars sabah gel buyuk ihtimalle catlatma igneni vururuz bakip dedi. Kucuk klomencikler kucuk bi bebise donussun Allahim insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?