kızlar günaydın.bu ay ameliyattan sonra ilk defa gebe kalmak için denemeler yapacaktık ama demekki kısmet olmayacak 2 gündür hastanede yatıyoruz oğlum iyileşmedi bi türlü yatırdılar.bi süre hastanede devam edcek tedavisi.dün ve önceki gün kasık ağrım çok fazlaydı bugün geçti.sanırım dün ovulasyon gerçekleşti.olsun zaten şu anki psikolojim gebeliği kaldıramayacak.kuzum bi iyileşseydi rahatlasaydık.
sağol canım çok teşekkür ederim.acele etmiyorum artık ne zaman olursa olsun.Gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. Insallah en hayirli en kisa zamanda denersiniz tekrar.
Hayırlısı olsun canımkızlar günaydın.bu ay ameliyattan sonra ilk defa gebe kalmak için denemeler yapacaktık ama demekki kısmet olmayacak 2 gündür hastanede yatıyoruz oğlum iyileşmedi bi türlü yatırdılar.bi süre hastanede devam edcek tedavisi.dün ve önceki gün kasık ağrım çok fazlaydı bugün geçti.sanırım dün ovulasyon gerçekleşti.olsun zaten şu anki psikolojim gebeliği kaldıramayacak.kuzum bi iyileşseydi rahatlasaydık.
Canim cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin kuzuna. olsun uzulme deneyecek cok daha zamaniniz olacak. onemli olan suan yavrunun iyilesmesi. insallah hemencecik iyilesirr annesikızlar günaydın.bu ay ameliyattan sonra ilk defa gebe kalmak için denemeler yapacaktık ama demekki kısmet olmayacak 2 gündür hastanede yatıyoruz oğlum iyileşmedi bi türlü yatırdılar.bi süre hastanede devam edcek tedavisi.dün ve önceki gün kasık ağrım çok fazlaydı bugün geçti.sanırım dün ovulasyon gerçekleşti.olsun zaten şu anki psikolojim gebeliği kaldıramayacak.kuzum bi iyileşseydi rahatlasaydık.
kacinci gunundesin canim ?Kızlar ilk defa ovu test yaptım fotoğrafa bakıp yorumlarmisiniz. Ovulasyon gerçekleşti mi acaba?
14.gunum bugün ama benim adetim biraz duzensiz.32 günde bir olurum ortalama.kacinci gunundesin canim ?
kan vermeye gittin mi canim?kızlar saydım ilk günden 37.gün halen negatif test kistmi oldu acaba psikolojik sanırım habire midem bulanıyo
gitmedim canım şimdiye kadar her gecikmede verdim ve hep negatif cıktı korkuyorum şimdide eğer olmazsam cuma gitsem diyorum ama bakalım hyırlısıyla inşallah olmamkan vermeye gittin mi canim?
Hemen kotu seyler dusunme. Cumaya kadar da olmazsa bi kan ver yada kadindogumcuya görün.gitmedim canım şimdiye kadar her gecikmede verdim ve hep negatif cıktı korkuyorum şimdide eğer olmazsam cuma gitsem diyorum ama bakalım hyırlısıyla inşallah olmam
cnm daha ovulasyon gerceklesmemis ikiside ayni renk koyu olck. senin 16 17 gunlerde koyulasir. sadecd koyulasmakla bitmio. koyulascak sonra siliklesmesini beklicn ozaman catlamis oluyor. yani sen koyu ciktigi gunden itibaren hergun iliski olck. zaten 2 gun falan koyu oluyor 3. gun siliklesmis oluyor. hergun paylas testini yorumlayip hazirlayalim seni14.gunum bugün ama benim adetim biraz duzensiz.32 günde bir olurum ortalama.
sen dahanadet olmadin mi kuuzm batin kacti ??? gec dollenmede olabilir cnmgitmedim canım şimdiye kadar her gecikmede verdim ve hep negatif cıktı korkuyorum şimdide eğer olmazsam cuma gitsem diyorum ama bakalım hyırlısıyla inşallah olmam
evet cnm bende cumaya odaklandım artkHemen kotu seyler dusunme. Cumaya kadar da olmazsa bi kan ver yada kadindogumcuya görün.
olmadım canım ya 25 ocak son adet tarihim 30-33 gün gibi cnm ortalama tam aynı tarihte olmuyorum inşallah hayırlısıyla oyledir cnm yasen dahanadet olmadin mi kuuzm batin kacti ??? gec dollenmede olabilir cnm
son adet tarihine gore baya gecmis cnm insallah mutlu bir haber alirsin ve verirsin bizeolmadım canım ya 25 ocak son adet tarihim 30-33 gün gibi cnm ortalama tam aynı tarihte olmuyorum inşallah hayırlısıyla oyledir cnm ya
yaa bilmiyordum valla.tamam hergün paylasiriim:) adetim düzensiz olduğu için tutturamiyorum yumurtlamayi.bu ay hepimiz hamile alalım insallah.minesuu bu ay senden umutluyum nedense.insallah hamile kalirsin.gorumcen doğurdu mu?cnm daha ovulasyon gerceklesmemis ikiside ayni renk koyu olck. senin 16 17 gunlerde koyulasir. sadecd koyulasmakla bitmio. koyulascak sonra siliklesmesini beklicn ozaman catlamis oluyor. yani sen koyu ciktigi gunden itibaren hergun iliski olck. zaten 2 gun falan koyu oluyor 3. gun siliklesmis oluyor. hergun paylas testini yorumlayip hazirlayalim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?