• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Kızlar adetimin 29. Günü dayanamayıp test yaptım ne diyorsunuz halisulasyonmu goruyorum
20160222_195559.jpg
20160222_195559.jpg
20160222_195559.jpg
20160222_195559.jpg
20160222_195559.jpg

Çünkü kendimizi cok dinliyoruz kuzum ondan oluyor. Hep bir degisiklik çıkıyor. Kimi zaman stresten oluyor gerçekten. Bosver sen takma kafana genede .aman neyse nee gelen gelsin akan aksin de. Iliski olsun o zaten orda buluşur. İlla ki hali hazirda biseyler olcagi icin içerde. Rabbim ol der olur kuzum. Benimde oyle olmustu. Hatta 20. Gunde doktora gittim ya cok agrim oldu acaba gene mi çatladi diye.bakti mesela gorunurde bisey yok dedi doktor sivi falan çatlama sivisi. Gerçekten de olmus olabilir kuzum . sen takma neyse ne yaa de hemen kafani dagitcak biseyler yap :)))

Kuzu sol kasığmda ole Bi acı olduki batma gibi yanma gibi varya bu ayda kendi kendime belirti yratcam gibi geliyo bu ayda olmazsa bidaki ay nasıl bi yol izlicem ben bilmiyorum

Cnm benm tebrik ederim çk kan ver yarın hemen :) bide belirtin varmıdı bahsetsene biraz
Canm kasiktan ayağıma yayilan bir ağrım vardı göğüs uçlarım açıyordu ama anlam veremiyordum sırt ağrım vardı belkide dinlediğim içindi kendimi bilmiyorum ya halen emin olamıyorum 11 ay oldu canm biz isteyelı inşallah gerçekten hamileyimdir birde bu ay bikere hamama gittik belimë bir kere yakı yapıştırdm yumurtlama olana kadar her sabah bitane kuru incir yedim geçen ayda soğan kuru yapmistim

Kuzu sol kasığmda ole Bi acı olduki batma gibi yanma gibi varya bu ayda kendi kendime belirti yratcam gibi geliyo bu ayda olmazsa bidaki ay nasıl bi yol izlicem ben bilmiyorum
Valla kasigs batma ağrısı belirti gibi gercekten kuzum hadi bakalim ins bu ay olucak obur ay düşünmeye gerek bile kalmicak :)))

Kızlar sabahi zor ettim elimde başka marka test vardır sonuç koca bir negatif suan bütün umutlar suya testlerden biri yanlış ama hangisi
20160223_075632.jpg
20160223_075605.jpg
20160223_075632.jpg

cnm senn 30. gün ilke gerek yok yap çıkarki
bilmiyordumki canm ilk idrarla oluyor sanıyordum şimdide iş yerindeyim eve gidince yapayım o zaman canım yeniden umudum kırıldı ama artk silik çıkan labaquick di burda araştırdım sabah bi kaç kişiyide yanıltmış :KK61:

bilmiyordumki canm ilk idrarla oluyor sanıyordum şimdide iş yerindeyim eve gidince yapayım o zaman canım yeniden umudum kırıldı ama artk silik çıkan labaquick di burda araştırdım sabah bi kaç kişiyide yanıltmış :KK61:

cnm bak işte gt eczaneden iki farklı al 5 dk yap nasıl dayancan eve kadar o test güvenirlir çıksa bende çıkardı çıkmadı :) asıl predcor öle bişi var o tehlikeli içinde hcg var

Canım üzülme bi hata var batta kaç gün var

Back