• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Kuzım annemler teyzemler umreye gitti baya yoğn bi hafta geçrdm bi geciken adetimin tarihinde oldu bi bu adet anlamadm ama hiç test falan bakmadm soluksuz devam yarında ilişirm kocişe
Aynen canim en güzelini yapmisin takipn etmeden iliski girmek en iyisi. Bemce bi 4 5 gu daha gun asiri iliski olsun. Allahin izniyle illa ki bi catlama aninda spermle bulusiverir yumoslar:) insallah hepikiz evlatlarimizibalicaz kucaklara

Aynen canim en güzelini yapmisin takipn etmeden iliski girmek en iyisi. Bemce bi 4 5 gu daha gun asiri iliski olsun. Allahin izniyle illa ki bi catlama aninda spermle bulusiverir yumoslar:) insallah hepikiz evlatlarimizibalicaz kucaklara

inş cnm son 8 güne kadar devam :)

Bu arada son mesajimda yanlislik yaptim,k.bakmayin lutfen ufak bi hata oldu.Simdiden tesekkurler.

kızlar bu arada benim oğlanla uğraşmaktan kendi sonuçlarımı bile takip edemedim dün gece bi ara bakayım dedim.tsh ım düşük çıkmış 0.3 benim normalde troit bezlerimde sıkıntı vardı zaten ama hormonlarım hep normal çıkıyordu. ilk defa düşük çıktı.abim doktor usg ve sintigrafi yaptırsan iyi olur dedi. :KK43:
gebe kalmak için doktora gittim başka şeyler çıktı bakalım inşallah nodül falan çıkmaz.yoksa gebelik planlarım suya düşer.:KK14:
Minesuu Minesuu canım troitler çok önemli benim hipertroidim var bu tek başına bile kısırlık sebebidir.gebelikte de çok sıkıntı gelişim geriliği zeka problemlerine neden olabiliyor.zaten bi kaç aydır boynumda hafif bi ağrı hissediyordum önemsemiyordum.sanırım bi doktora gidip baktırsam iyi olacak.ilk defa hormonlarım etkilendi. 0.4 - 4 arasında olması gerekiyor.sintigrafi çekilirse radyasyon falan almak durumunda kalıcam sanırım bi süre korunmam mantıklı olacak en azından durumum netleşene kadar.vardır bi hayır naapayım yapacak birşey yok.

Bu sonuçlarım aynı bi daha baktırmadım.bi kaç tane kan sonucum çıkmıştı diğerleri çıkmamıştı o yüzdn bilmiyordum.
bi de rubella ve toksoplazma testleri yaptırmıştım onlar da çıkmış.her ikisini de geçirmişim bağışıklık oluşmuş. ne ara geçirdim.son gebeliğimde baktırmıştım her ikisi de negatifti:KK14::KK14::KK14::KK42:

Bu sonuçlarım aynı bi daha baktırmadım.bi kaç tane kan sonucum çıkmıştı diğerleri çıkmamıştı o yüzdn bilmiyordum.
bi de rubella ve toksoplazma testleri yaptırmıştım onlar da çıkmış.her ikisini de geçirmişim bağışıklık oluşmuş. ne ara geçirdim.son gebeliğimde baktırmıştım her ikisi de negatifti:KK14::KK14::KK14::KK42:
Canım onlar ne oluyor biraz bilgilendirir misin

Canım onlar ne oluyor biraz bilgilendirir misin

canım toksoplazma çiğ etden kedi köpek gibi hayvanlardan bulaşabilen bir hastalık.gebelikte oluşursa çok sıkıntı.gebelik öncesi kontrollerde de bakıyorlar.
rubella ise kızamıkçık. muhtemelen oğlum geçirdi ve bana bulaştırdı ve biz farketmedik.belirtileri soğukalgınlığına benzediğinden anlamamış olabilirm.
aslında bunlara karşı bağışık olmuş bi şekilde gebe kalmak bi yerde avantaj olabilir.çünkü o şekilde gebe kalınca gebelik sırasında bu mikroplarla karşılaşma riskine karşı vücut daha önce bağışıklık kazandığından hastalık oluşmayacaktır.

canım toksoplazma çiğ etden kedi köpek gibi hayvanlardan bulaşabilen bir hastalık.gebelikte oluşursa çok sıkıntı.gebelik öncesi kontrollerde de bakıyorlar.
rubella ise kızamıkçık. muhtemelen oğlum geçirdi ve bana bulaştırdı ve biz farketmedik.belirtileri soğukalgınlığına benzediğinden anlamamış olabilirm.
aslında bunlara karşı bağışık olmuş bi şekilde gebe kalmak bi yerde avantaj olabilir.çünkü o şekilde gebe kalınca gebelik sırasında bu mikroplarla karşılaşma riskine karşı vücut daha önce bağışıklık kazandığından hastalık oluşmayacaktır.
Eee bu güzel bişey ozaman gebelikte sıkıntıdan kurtulmuş olursun

Merhaba kızlar..nasılsınız..Güzel bir hafta olsun hayırlı haberler alırız İnşAllah..
Bi sorum olacaktı müsadenizle...Şimdi benim bebiş cuma günü 7+1 idi.yani yedi hafta 1 gün.Peki 1 gün 7 ye tamamlandıktan sonra 7 hafta bitip 8 e başlayacak.8+1 bir gün sonra mı başlayacak.yani bu gün döngüsü nasıl oluyor.tam soramadım ama anlatabilmişimdir umarım o_O

Merhaba hanimlar subatta hamile kalamadik diger aylar ugur getirsin kimsenin gobegi bos kalmasin. Gelsin bebisler dolsun gobusler:anneadayı:

2016 ANNELERI VE ANNE ADAYLARI
ANNE ADAYIYAŞBATSONUÇ

@altaylimm
31 GEBE(ikizleri olacak):nazar::nazar:
@Annesiym18 GEBE:nazar:
@mavis_61 24 GEBE:nazar:
@sssedahmettt27 GEBE:nazar:
@ccv95km26 GEBE:nazar:
umutsa20 umutsa20 30 GEBE:nazar:
msbebik msbebik 25 GEBE:nazar:
@merve_mm 23 GEBE:nazar:
@gvn1907 26 GEBE:nazar:
@fTMNrsRKY 24 15 MART
@ebruserkan 26 29 OCAK
@Cirkinsurat 28 16 MART
@Kriziantemcicegi 26 14 MART
@Melissa81 33 5 MART
@happycouple27 3 ŞUBAT
@Seida26 3 MART
@Umut yolcusu23 28 OCAK
mineati mineati 32 15 MART
@sofiayse37 15 OCAK
@merrr29 19 OCAK
@minesuu 26 15 MART
@merveaydin24 1 MART
@Sabirsiz61 33 3 MART
@edacimm 25
14 MART
@sumeyyefatma 28 6 MART
@Martle 30 25 SUBAT
@Sonsuz_umut 30 20 SUBAT
[tr][td]

@mutlubirisi
27 14 MART
@Anatolya 26 16 SUBAT
[/[tr]
[/td][/tr][/tr]
[tr][tr][td][/td]

[tr][td][/td][td][/td][/tr][/tr][/tr]
benide eklermisiniz 23 şubat bat yaş 30

kızlar bugün 17. günün yoğun şekilde uzayan akıntı var sizce neden olabilir 11. günden beri ara ara geliyo :( 11. günde ağrıyla birlikte geld 3-4 gündür sağ yanımda batma var yumurtlamamıdır acaba

aynen cnm bende tokzoplazma bagisiklik gecirmekisim negatif yani devamli kontrol altinda olcz :(

Back