2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

cnmcim sen normalde 7 haftaliksin ama diyelim ki 7+1 olunca 8 haftadan 1 gun almis oluyorsun ama 7 hafta olmuyo. yani soyle dusun yas gibi gun aliyorsun. 8 haftaya giriosun 8+0 sonra 8+1 olunca 9 haftalik.oluosun gun aldigin icin umarim anlatabilmisimdir kuzum. Allahim kucagina kavustursun minigini

kızlar bugün 17. günün yoğun şekilde uzayan akıntı var sizce neden olabilir 11. günden beri ara ara geliyo 11. günde ağrıyla birlikte geld 3-4 gündür sağ yanımda batma var yumurtlamamıdır acaba
Ovu yapmiyomusun ?

kızlar bugün 17. günün yoğun şekilde uzayan akıntı var sizce neden olabilir 11. günden beri ara ara geliyo 11. günde ağrıyla birlikte geld 3-4 gündür sağ yanımda batma var yumurtlamamıdır acaba
Belki iki kere yumurtlamissindir

+1 döngüsü 7 günde bir oluyor değil mi canım.bugün 7+4.perşembe 7+7 cuma tekrar 8+1 olacağım bebişim 9 haftalık olmuş olacak yani 2 ayı doldurmuş olacağım değil mi canım..
Aminn İnşAllah Allah razı olsun Rabbim tezz zamnda sana da nasip etsin İnşAllah canım

Canım belkıde spermler akıyordur ara ara . ama batma olması güzel bişey belkıde hareketlilik vardır diye içeride :)):)):
inş cnm benm öle sprem kalırmı ki hiç oladı daha önce 11-12-13 günler olur biter bidaha olmazdı

inş cnm benm öle sprem kalırmı ki hiç oladı daha önce 11-12-13 günler olur biter bidaha olmazdı
benımde mesela yumurtlamadan 3 4 gun sonra hep tek taraflı agrılar oldu canım akıntıda,ben spermdır dıye dusundum hep hanı ayakları dıkıyorız falan yürüken gumduz gelıyo dıyodum ara ara. ama üşütme falan degıldır ozaman farklı oluyor . iyi düşünelim iyi olsun kuzummmm 7 8 gun sonra belli olur herbısey :):):) inşşalah bebecik yerleşmeye calısıyordur da ondan öyledir

inş canım benm iyi dileklerin için çk saol okadar istermki dediğin gibi çksn

ben kafama takmıcam bu ay stres yok deyip ne zamn boşversem mutlaka bi farklılık oluyo bende

ben kafama takmıcam bu ay stres yok deyip ne zamn boşversem mutlaka bi farklılık oluyo bende
Çünkü kendimizi cok dinliyoruz kuzum ondan oluyor. Hep bir degisiklik çıkıyor. Kimi zaman stresten oluyor gerçekten. Bosver sen takma kafana genede .aman neyse nee gelen gelsin akan aksin de. Iliski olsun o zaten orda buluşur. İlla ki hali hazirda biseyler olcagi icin içerde. Rabbim ol der olur kuzum. Benimde oyle olmustu. Hatta 20. Gunde doktora gittim ya cok agrim oldu acaba gene mi çatladi diye.bakti mesela gorunurde bisey yok dedi doktor sivi falan çatlama sivisi. Gerçekten de olmus olabilir kuzum . sen takma neyse ne yaa de hemen kafani dagitcak biseyler yap :)))

evwt cnm aynen oylee masallah

Kızlar merhaba.bu ay ilk defa ovu test uygulayacam.nasil kullanmamız onerirsiniz.gunde bir tane yapsam yeterli mi?gebelik testinde olduğu gibi sabahları daha mı doğru sonuç verir?

Kızlar merhaba.bu ay ilk defa ovu test uygulayacam.nasil kullanmamız onerirsiniz.gunde bir tane yapsam yeterli mi?gebelik testinde olduğu gibi sabahları daha mı doğru sonuç verir?
Adet dongun kac gun?
Ovulasyon testini gebelik testi gibi ilk idratla yapmıyorsun. Ilk idrar olmayacak birde en az 3~4 saat onceden sivi alimini kesmen lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…