Aynen canim en güzelini yapmisin takipn etmeden iliski girmek en iyisi. Bemce bi 4 5 gu daha gun asiri iliski olsun. Allahin izniyle illa ki bi catlama aninda spermle bulusiverir yumoslar:) insallah hepikiz evlatlarimizibalicaz kucaklaraKuzım annemler teyzemler umreye gitti baya yoğn bi hafta geçrdm bi geciken adetimin tarihinde oldu bi bu adet anlamadm ama hiç test falan bakmadm soluksuz devam yarında ilişirm kocişe
Aynen canim en güzelini yapmisin takipn etmeden iliski girmek en iyisi. Bemce bi 4 5 gu daha gun asiri iliski olsun. Allahin izniyle illa ki bi catlama aninda spermle bulusiverir yumoslar:) insallah hepikiz evlatlarimizibalicaz kucaklara
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.Bende sizler gibi bir bebegim olmasini cok istiyorum. :)
TE="seieda, post: 45277532, member: 715691"]Nasl 8. Hafta cnm bebişmi bekliyosn[/QUOTEevet inş yarin ki hafta 8 e gidiyorum ins
kızlar bu arada benim oğlanla uğraşmaktan kendi sonuçlarımı bile takip edemedim dün gece bi ara bakayım dedim.tsh ım düşük çıkmış 0.3 benim normalde troit bezlerimde sıkıntı vardı zaten ama hormonlarım hep normal çıkıyordu. ilk defa düşük çıktı.abim doktor usg ve sintigrafi yaptırsan iyi olur dedi.
gebe kalmak için doktora gittim başka şeyler çıktı bakalım inşallah nodül falan çıkmaz.yoksa gebelik planlarım suya düşer.
Canım onlar ne oluyor biraz bilgilendirir misinBu sonuçlarım aynı bi daha baktırmadım.bi kaç tane kan sonucum çıkmıştı diğerleri çıkmamıştı o yüzdn bilmiyordum.
bi de rubella ve toksoplazma testleri yaptırmıştım onlar da çıkmış.her ikisini de geçirmişim bağışıklık oluşmuş. ne ara geçirdim.son gebeliğimde baktırmıştım her ikisi de negatifti
Canım onlar ne oluyor biraz bilgilendirir misin
Eee bu güzel bişey ozaman gebelikte sıkıntıdan kurtulmuş olursuncanım toksoplazma çiğ etden kedi köpek gibi hayvanlardan bulaşabilen bir hastalık.gebelikte oluşursa çok sıkıntı.gebelik öncesi kontrollerde de bakıyorlar.
rubella ise kızamıkçık. muhtemelen oğlum geçirdi ve bana bulaştırdı ve biz farketmedik.belirtileri soğukalgınlığına benzediğinden anlamamış olabilirm.
aslında bunlara karşı bağışık olmuş bi şekilde gebe kalmak bi yerde avantaj olabilir.çünkü o şekilde gebe kalınca gebelik sırasında bu mikroplarla karşılaşma riskine karşı vücut daha önce bağışıklık kazandığından hastalık oluşmayacaktır.
Eee bu güzel bişey ozaman gebelikte sıkıntıdan kurtulmuş olursun
Tamam canım cektir belki temiz cikar rahatlarsinevet öyle haklısın. can sıkıntım ona değil de tsh nın düşmesine. abim troidit olabilirsin dedi.usg ve sintigrafi çektir dedi.
benide eklermisiniz 23 şubat bat yaş 30Merhaba hanimlar subatta hamile kalamadik diger aylar ugur getirsin kimsenin gobegi bos kalmasin. Gelsin bebisler dolsun gobusler
2016 ANNELERI VE ANNE ADAYLARI
[tr][tr][td][/td][/[tr]
ANNE ADAYI YAŞ BAT SONUÇ
@altaylimm31 GEBE(ikizleri olacak) @Annesiym 18 GEBE @mavis_61 24 GEBE @sssedahmettt 27 GEBE @ccv95km 26 GEBE umutsa20 30 GEBE msbebik 25 GEBE @merve_mm 23 GEBE @gvn1907 26 GEBE @fTMNrsRKY 24 15 MART @ebruserkan 26 29 OCAK @Cirkinsurat 28 16 MART @Kriziantemcicegi 26 14 MART @Melissa81 33 5 MART @happycouple 27 3 ŞUBAT @Seida 26 3 MART @Umut yolcusu 23 28 OCAK mineati 32 15 MART @sofiayse 37 15 OCAK @merrr 29 19 OCAK @minesuu 26 15 MART @merveaydin 24 1 MART @Sabirsiz61 33 3 MART @edacimm 25
14 MART @sumeyyefatma 28 6 MART @Martle 30 25 SUBAT @Sonsuz_umut 30 20 SUBAT
[tr][td]
@mutlubirisi27 14 MART @Anatolya 26 16 SUBAT
[/td][/tr][/tr]
[tr][td][/td][td][/td][/tr][/tr][/tr]
aynen cnm bende tokzoplazma bagisiklik gecirmekisim negatif yani devamli kontrol altinda olczBu sonuçlarım aynı bi daha baktırmadım.bi kaç tane kan sonucum çıkmıştı diğerleri çıkmamıştı o yüzdn bilmiyordum.
bi de rubella ve toksoplazma testleri yaptırmıştım onlar da çıkmış.her ikisini de geçirmişim bağışıklık oluşmuş. ne ara geçirdim.son gebeliğimde baktırmıştım her ikisi de negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?