2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Meraba kızlar ilk önce bebişleri olan annelere sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum bugun adetin 16.gunu bende yanlız hatırlayan varsa 5 gun gecikmişti gecikmeden önceki adet günüme göre yumurtladm 11.gunde sonra 14.günde yine akıntı geld dunde devam etti uzayan akıntm anlamadm gitti bu ay ama şansa bırakmadm adet 12sine bitti 13-14-16-18-20 ilişki inş olmştr

Insallaj olmıstur canım stres yapma stres hersryde etkılı bılıosun ben bu ay hic takip etmıycem yum gunuymus fılanmıs gelişi guzel allah ne verdıyse yapacam bakalım bu sefer nolucak :)))

Insallaj olmıstur canım stres yapma stres hersryde etkılı bılıosun ben bu ay hic takip etmıycem yum gunuymus fılanmıs gelişi guzel allah ne verdıyse yapacam bakalım bu sefer nolucak :)))

Cnm bn hiç bişiy yapmadm bikez preseed kullandm sadece sadece ilişki sonnda ayaklarımı kaldırım yastk koydm belimin altna yatym sabaha kadar vitamin bile almadm

Cnm bn hiç bişiy yapmadm bikez preseed kullandm sadece sadece ilişki sonnda ayaklarımı kaldırım yastk koydm belimin altna yatym sabaha kadar vitamin bile almadm
Daha ne yapacaksin bunlar kafi :))) inşallah Rabbim yuzumuzu güldür bu ay.

Insallah tutmustur canjm ben de hormon yaptırdım e2 76 cıktı mınesu bıraz yuksek dedı doktora gostermedım daha ılac verırse belki duser ondan olmuo benimde demek ki

bazi hormonlarimiz yukseliyor diye ilac killaniyoruz ulan bi Hcg hormonunu yukseltemedik gitti. madem vucud bazi hormonlari yuseltcek gidip hcg yi yukseltsene hele ben hcg yukselmeden sut hormonu devrene girio dogmamis bebege sut verio akli kittt

Bebegım hakkaten nıe oyleymıs senın ki ben hıc duymadım daha omce hos burda bu hormonlardan kaynaklı cocuk olmayacagını da bılmıodum ne zormus coxuk yapmak pıttak nasıl doguruo mjllet onıda anlamıs degılım Allahım hakkımızda hayırlısını ver tez zamanda bebıkleromızs kavusalım ınsallahhh

amin cnm benim. prolaktin hormonu yuksekligi yakan hamilelikmis cnm. belkide testlerim.o yuzden coft cikti hep lanet olasi ya Allahtn cok yuksek degil bazilarinin 100 200 bilr cikiormus oda beyinde kist mi ne oluyormis emar faln cekiolar. artik duzenli takip edicm bu hormonu hamile.kalana kadar ara ara kulncm ilaci. cunku cok agir bi ilac asiri yan etkisi var bakalim

Hadı ya allah korusun canım dıkkat et kendıne ınsallah en kısa zamanda normal seviyesıne ıner

canım anlaşılan yoğun günler geçirmişsin ondan yazmadın sen hiç
acaba iki kere mi yumurtlama oldu.tekrar ovu testi yaptın mı? zaten işi şansa bırakmadığın için sıkıntı yok inşallah denk gelmiştir.

geçmiş olsun canım inşallah bi an önce gebe kalırsın da o doğumdan sonra yükselirse bari bebişine bol bol süt olur.

kızlar bu arada benim oğlanla uğraşmaktan kendi sonuçlarımı bile takip edemedim dün gece bi ara bakayım dedim.tsh ım düşük çıkmış 0.3 benim normalde troit bezlerimde sıkıntı vardı zaten ama hormonlarım hep normal çıkıyordu. ilk defa düşük çıktı.abim doktor usg ve sintigrafi yaptırsan iyi olur dedi.
gebe kalmak için doktora gittim başka şeyler çıktı bakalım inşallah nodül falan çıkmaz.yoksa gebelik planlarım suya düşer.

nasil yaa gecen sen sonuclarini gondermistin iyiydi bunlar yeni olanlar mi cnm. tsh i hoc anlamiom ben zaten kac olumca iyi calisiyor demek ?? ilaclarla duzelir cnm hic uzulmee

Daha ne yapacaksin bunlar kafi :))) inşallah Rabbim yuzumuzu güldür bu ay.

Cnm sana guldm şu an sen benim daha önce yazdklarımı okdunm bilmiyormda ilaçlar kullndm her ay testler yumurt takipleri kurler neler neler bu ay sadece 1 gun presed :)

Kuzım annemler teyzemler umreye gitti baya yoğn bi hafta geçrdm bi geciken adetimin tarihinde oldu bi bu adet anlamadm ama hiç test falan bakmadm soluksuz devam yarında ilişirm kocişe

iyi akşamlar kızlar bu ay kistten dolayı korunuyrm kahverengi akıntım hiç kesilmedi ilacın bitmesine 4 gün kaldı normal mi sizce

Cnm sana guldm şu an sen benim daha önce yazdklarımı okdunm bilmiyormda ilaçlar kullndm her ay testler yumurt takipleri kurler neler neler bu ay sadece 1 gun presed :)
Okudum okudum merak etme :) ama en onemli olanlari yapmissin zaten anlaminda dedim :)))

Kuzım annemler teyzemler umreye gitti baya yoğn bi hafta geçrdm bi geciken adetimin tarihinde oldu bi bu adet anlamadm ama hiç test falan bakmadm soluksuz devam yarında ilişirm kocişe
Merhabalar ilk defa yaziorum bende 8 .haftaya giricem ins

TE="seieda, post: 45277532, member: 715691"]Nasl 8. Hafta cnm bebişmi bekliyosn[/QUOTEevet inş yarin ki hafta 8 e gidiyorum ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…