Merhaba kızlar....dün bebeğimizi görmeye gittik.üzüm tanesi kadar olmuş.. kalp atışlarını dinledik Allah'ım heyecandan bayılacaktım nerdeyse.bu nasıl bir duyguymuş böyle.Bebeğimin kalbinin sesini duyunca, baştan aşağıya tüm vücudum heyecandan zangır zangır titredi..gelişimi gayet güzel.kalp atışları ve ritmi gayet iyi dedi doktor.lekelenmemin sebebi rahim içinde miyom varmış ama endişe edecek birşey değil dedi doktor.ama aklım biraz şu miyoma takıldı.ilaçla tedavisi yokmuş ameliyat dedi doktor.ama şuan olmaz tabi..rahim içinde herhangi bir kanama yok dedi.7+1 olmuş..İnşAllah hep böyle güzel haberler veririm size..
Rabbim bu güzelliği hepinize yaşatsın hayırlısıyla..
Amin canım İnşAllah..sağolasın..Rabbim kuzeninin evladına sağlıklı hayırlı ömür versin..canım gözün aydın inşallah sağlıcakla allah vaktinde kavuştursun
miyom çok büyük değilse sıkıntı olmaz inşallah doktor da sonuçta sıkıntı yapmaz demiş sıkıntı olsa söylerdi.kuzeniminde gebeliği kanamalı geçmişti meğersem kocaman bi miyomu varmış.37 haftalık doğurdu miyomdan dolayı ama bebekte hiç bi sıkıntı olmadı büyüdü bile.
Merhaba kızlar....dün bebeğimizi görmeye gittik.üzüm tanesi kadar olmuş.. kalp atışlarını dinledik Allah'ım heyecandan bayılacaktım nerdeyse.bu nasıl bir duyguymuş böyle.Bebeğimin kalbinin sesini duyunca, baştan aşağıya tüm vücudum heyecandan zangır zangır titredi..gelişimi gayet güzel.kalp atışları ve ritmi gayet iyi dedi doktor.lekelenmemin sebebi rahim içinde miyom varmış ama endişe edecek birşey değil dedi doktor.ama aklım biraz şu miyoma takıldı.ilaçla tedavisi yokmuş ameliyat dedi doktor.ama şuan olmaz tabi..rahim içinde herhangi bir kanama yok dedi.7+1 olmuş..İnşAllah hep böyle güzel haberler veririm size..
Rabbim bu güzelliği hepinize yaşatsın hayırlısıyla..
himmm kuzum E2 eccik yuksek cikmis adetin 3. gunu 50 nin.altinda olmasi gerekiyor demisti doktorum ama sonuclarin gayet iyi doktoruna soyle. Ih ve prolaktinin kac cnm ?
Amin canım benim sağolasın İnşAlllah.Tarif edilemez bir duygu bu Rabbim zamanı gelince sana da tatdıracak İnşAllah :) Heyecanını ve endişeni çok iyi anlıyorum.ben de ilk zamanlar öyleydim ta ki kalp atışlarını duyana kadar.o an başka hiçbirşey düşünemiyorsun.Sadece Rabbine sonsuz şükürle dökülüveriyor gözlerinden yaşlar...canım benim son adet tarihime göre 8 haftalık ama geç döllenmeden dolayı 7+1 haftalık..6 haftalıkken kese göründü bizde.7.haftada da bebişimizi gördük kalp atışlarını duyduk şükürler olsun..Heyecanını yaşa ama fazla endişe etme.kendine dikkat et iyi beslen fazla yorulma bol bol su iç..Rabbim mutluluğunu daim eylesin kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla..Sagol canım benim amin insallah sende hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebisini kim bilir nasıl duygudur inşallah banada nasip olur o günler kaçıncı haftada katından ultrasonla kese görünüyor bilgin varmı canım çok endişe ediyorum zaman çabuk geçsin diye
Amin canım benim sağolasın İnşAlllah.Tarif edilemez bir duygu bu Rabbim zamanı gelince sana da tatdıracak İnşAllah :) Heyecanını ve endişeni çok iyi anlıyorum.ben de ilk zamanlar öyleydim ta ki kalp atışlarını duyana kadar.o an başka hiçbirşey düşünemiyorsun.Sadece Rabbine sonsuz şükürle dökülüveriyor gözlerinden yaşlar...canım benim son adet tarihime göre 8 haftalık ama geç döllenmeden dolayı 7+1 haftalık..6 haftalıkken kese göründü bizde.7.haftada da bebişimizi gördük kalp atışlarını duyduk şükürler olsun..Heyecanını yaşa ama fazla endişe etme.kendine dikkat et iyi beslen fazla yorulma bol bol su iç..Rabbim mutluluğunu daim eylesin kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla..
Canım sadece bunları yazmks baska bsye bakmamıslar bıde adetın 21.gunu progesteron dıe bsye bakcakmıshimmm kuzum E2 eccik yuksek cikmis adetin 3. gunu 50 nin.altinda olmasi gerekiyor demisti doktorum ama sonuclarin gayet iyi doktoruna soyle. Ih ve prolaktinin kac cnm ?
Amin canım İnşAllah Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla tezz zamanda nasip etsin..Çok sağol canım teşekkür ederim beslenmeye çalışıyorum dün ogrendigimden beri bişe yiyemiyom iştahım normalde çok açıktır ama 2gundur aç geziyorum içim almıyor tok hissediyorum kendimi heycandan amin canım. İnşallah bende o günleri yaşarım hayirlsiiyla çok şükür Rabbime 2 yıldır beklediğim haberi dün nasip etti bana burda isteyen bekleyen herkesede nasip.etsin inşallah
Amin canım İnşAllah Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla tezz zamanda nasip etsin..
İlk haftalarda iştahım iyiydi benim.son bir haftadır şiddetli mide bulantım var ve zoraki yiyorum midem almıyor.doktor bulantı ilacı verdi.bir de çok halsizim..progestan da kullanıyorum onun da etkisi var sanırım sürekli uyku halim var
Aynen öyle canım..Ben kendim istedim bulantıyı :) Lekelenmem vardı çok korkuyodum bebeğime bişey olcak diye..Allah'ım lekelenmem geçsin ben bulantıya razıyım dedim.Duam kabul olduAmin amin tez zamanda inşallah bunlar tuzu biberi demi insan severek katlanıyo minikler için
Aynen öyle canım..Ben kendim istedim bulantıyı :) Lekelenmem vardı çok korkuyodum bebeğime bişey olcak diye..Allah'ım lekelenmem geçsin ben bulantıya razıyım dedim.Duam kabul oldulekelenmem geçti bulantım başladı. :) Rabbimden gelen başım gözüm üstüne..Bebişim benimle olsun sağlıkla büyüsün yeter ki :) Hem çok israr etti bu gruptan arkadaşlar kus diye daha kusmadım ama midem alt üst vaziyette
evet cnm 70 80 olunca engel die ama ilacla duser sorun etme. netten arastir E2 hormonu diye cnm. benim prolaktin yukselio herseyin caresi var ilaclar sagolsun. ama Ih olmadan bu sonuclar hakkinda yorum yapamayiz. cunku Ih, fsh icin belirleyici. tek basina fsh a yorum yapamayiz. ama 6 ve altinca olmasi fsh in yumurta rezevrin cok fazla demek seninki de 6E2 bıraz yuksek olunca nolur canım cocuk olmasına engl mi doktor bana adetın 2. Gunu gel bunlara bakıcaz demıstı
Anladım canım demek kı ondan olmuo benım bebısım neyse ılacla duzelsın de yeter ki buna sukur doktıra sorcam ıh nıe yapmadınjz dıe 3 tane hormona baktı sadece gıcık karı hepsını yap nıe yarım ıs yapıon bak cok sınırlendım benımde dıkkatımı cektı bakıom herkesın 5 cve 6 hormon benım nıe 3 dedım acaba doktor bu hormonlardan mı suphelendı de ona bakmak ostedı dıom kendı kendıme ınsallah ılacla duzrlirde bebısımız olur hepımızın tez zamanfa hayırlısıyla ınsallah :)))evet cnm 70 80 olunca engel die ama ilacla duser sorun etme. netten arastir E2 hormonu diye cnm. benim prolaktin yukselio herseyin caresi var ilaclar sagolsun. ama Ih olmadan bu sonuclar hakkinda yorum yapamayiz. cunku Ih, fsh icin belirleyici. tek basina fsh a yorum yapamayiz. ama 6 ve altinca olmasi fsh in yumurta rezevrin cok fazla demek seninki de 6gayet iyi yani. adetin 21. gun olana ben de baktircm bu ay. yumurtayip yumurtlamadigina bakiliyor cnm baya onemli bi hormon yani :)))) ne hormon varmiss ber bizdee bisiyden hberimiz yokmus :)))
canım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. ovulasyon testini nasıl uyguladın acaba?Yok canım kendime özel hiç bişi yapmadım ovülasyon testi kullandım sadece ama eşime uyguladım baya bişi 2 aydır arı sütü bal polen karışımı yiyor keçi boynuzu pekmezi incir ceviz fındık badem yedirdim hergün düzenli ona yaparken kendimi unuttum yapmadım bişi
canım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. ovulasyon testini nasıl uyguladın acaba?
anladım canım çok teşekkür ederim ben geçen ay çift çizgiyi gördüm 12 saat sonra ilişki oldu ama ondan sonra 3 gün ara vermiştik demekki arka arkaya yapmak lazımmışSagol canım amin insallah darısı başına olsun inşallah valla adetin 10.gününden başladım sabah 11 ve akşam 6 da yaptım 18.güne kadar yaptım çift çizgi koyu olduktan 24 saat sonra ilişki oldu 3gun üst üste sadece bir gün arada sabah oldu
anladım canım çok teşekkür ederim ben geçen ay çift çizgiyi gördüm 12 saat sonra ilişki oldu ama ondan sonra 3 gün ara vermiştik demekki arka arkaya yapmak lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?