- 11 Ocak 2016
- 277
- 121
- 18
25 şubatta yapalım o zaman canım tabi ben sabredebilirsemYumurtlamanim 10.gunu diyorlar daha erken anca kanda cikar oda 7~8 gunden once saglikli sonuc vermiyor zaten adete 4 gun kala diyelim biz buna :))
canım bence sen beta hcg baktır önce eğer negatifse bile doktora gittiğinde gösterirsin.çünkü gittiğinde onunda beta hcg isteme ihtimali var.elinde hazır olur işte bence baktır.Kızlar aksam kan testi yaptırsam mı ki yoksa cmts direk doktora mi gitsem ne dionux
Demi tatlım bende oyle dusundum dur elime bı diyim gidelim olmasa aksam neyse acıklaga kavuşsun hamile değilimdir 21 gun dur illa bı testte cikardi yani ama ıcım rahat etsin yaptırıpcanım bence sen beta hcg baktır önce eğer negatifse bile doktora gittiğinde gösterirsin.çünkü gittiğinde onunda beta hcg isteme ihtimali var.elinde hazır olur işte bence baktır.
Ay canım bu konuda hıc bilgim yok cok zordu hcg nie cekınmrk ıstemıonKızlar ben az önce kadın doğuma muayene oldum kontrol için.2 ay önce ameliyat olduğumdan bi sıkıntı var mı diye gittim.adetin 3. günü hormonlarıma da baktı.sonuçlar akşam çıkacak.ameliyatını yapan çok güzel yapmış dedi.ameliyatımı yapan profesör olduğundan kendisi uzman dr çok müdahale etmek istemedi bence ona bi sor kontrol HSG çektirmene gerek var mı diye dedi.ben de HSG çektirmek istemiyorum.
eğer kontrol HSG gerekseydi doktor beni taburcu ederken söylerdi dimi kızlar? sorsam mı ki
Sapmalar oluyor o programlarda keske ovulasyon testi kullansan. 30 gun uzerinden bakinca bugunde olabilir yumurtlama gunun dun bugun yarin sonraki gun bos gecmemeniz gereken gunler
Ay canım bu konuda hıc bilgim yok cok zordu hcg nie cekınmrk ıstemıon
Allahım yardımcın olsun canım tuplrrdd bı sorun mu var pekıkolay değil canım ameliyat öncesi de çektirdim.sıkıldım artık.üstelik uyanık çektiremiyorum biraz vücudumu rahat bırakmak istiyorum.3 yıldır çok yoruldum valla
yok canım benim tüpler yumurtalıklar normal. doğuştan rahim kalp şeklindeymiş.ortada çok kalın bi bölme vardı onu aldırdım.gebe kalana kadar da haberim olmamıştı.üstelik her iki bölmede de gebelik oluşmuştu.biri sekiz haftalık düştü diğeri 33 haftalık doğdu aylarca hastanede yattım gebeliğimde. miniğim çok şükür iyi 2 yaşında rabbim herkese nasip etsin zorluk yaşatmasın.eylülde de küretaj oldum kazaran gebe kalmıştım o da 8 hafta dayanabildi.kasım da hsg aralıkta ameliyatAllahım yardımcın olsun canım tuplrrdd bı sorun mu var pekı
1 hafta oncemi :))) ben marta kadar bekleyecegim gectigimi ay kimyasal gebelik yasadim agzim yandi bi kere erken test yapip iyice strese girmek istemiyorum :)25 şubatta yapalım o zaman canım tabi ben sabredebilirsem
Insallah canim biran once saglıklı bebısı ne kavuşursun sıkıntıların gider takma kafanı doktor isterse saglik icin yapıcan mecbur hıc strese girme allah daha buyuk dert keder vermesin kimseyeyok canım benim tüpler yumurtalıklar normal. doğuştan rahim kalp şeklindeymiş.ortada çok kalın bi bölme vardı onu aldırdım.gebe kalana kadar da haberim olmamıştı.üstelik her iki bölmede de gebelik oluşmuştu.biri sekiz haftalık düştü diğeri 33 haftalık doğdu aylarca hastanede yattım gebeliğimde. miniğim çok şükür iyi 2 yaşında rabbim herkese nasip etsin zorluk yaşatmasın.eylülde de küretaj oldum kazaran gebe kalmıştım o da 8 hafta dayanabildi.kasım da hsg aralıkta ameliyatözetinin özeti yazdıklarım.
bunaldım inşaalah artık rabbim yardım eder de biter sıkıntılar.
sağol canım inşallah allah herkesi bebeğine kavuştursun bi an önce ama ben çektirmemeye karar verdim. bi daha ameliyat derse eğer olmak istemiyorum.bi de böyle şansımı deneyeyim.inşallah pişmanlık duymamInsallah canim biran once saglıklı bebısı ne kavuşursun sıkıntıların gider takma kafanı doktor isterse saglik icin yapıcan mecbur hıc strese girme allah daha buyuk dert keder vermesin kimseye
Canım doktor dıosa yaptır belki cok yıprandın ne yaşadığını bilemem tabı sadece anlamaya calisıorum ama saglik herşeyden Önemli oyle dusun pisman olacağın hıc bsy yapma Insallah hıc bsy hissetmeden atlatırsın en azından hamis kalabiliyon bunu dusun mutlu ol ben 4 ay denedim olmadı 5. Ayında ise şuan ki durum içerisindeyim arada kalmak daha kotu tatlım oyle dusun ve mutlu ol :))
Bı adet oluyum bida stres mıtres yok ya ne zaman olursa artık hayırlısı vardır Allahın bı bıldıgı :)))kesinlikle haklısın yapacak birşey yok
.ben hamile kalabiliyorum ama bebeği içimde tutamıyorum
ama senin yaşın küçük ben senin yaşındayken bekardım.28 yaşımda evlendim.30 yaşımda doğurdum şu an 32 oldum.ilkinde çok stres yaptım ben de bekledim epey.
Bı adet oluyum bida stres mıtres yok ya ne zaman olursa artık hayırlısı vardır Allahın bı bıldıgı :)))
Insallah canım aksam esim gelince kan testi yaptırcam en son 4 Şubat yaptırmıştım neyse cıkar zatenevet canım sen de bi an önce ne olduğun konusunda bi açıklığa kavuşsaydın hepimiz seni merak ediyoruz.hayırlı haberler alırsın inşallah
Insallah canım aksam esim gelince kan testi yaptırcam en son 4 Şubat yaptırmıştım neyse cıkar zaten
Gozun aydın canim hadi bakalım saglıklı bebis gelsın artık Insallah :))evet yaptır için rahat etsin en azından.
benim hormon sonuçlarım çıkmış çok şükür normal görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?