2016 Gelinleri Olarak Burada Toplanalım :)

Tabii ki içinde kalmasın, eminim çok güzel olur:)

neyse ki daha 6 ay var önümüzde, bi yolunu buluruz artık
anaaa benim istediğim tarihe tam 6 ay var kayınvalideyi ikna edersek bu tarih için 6 ay sonra bugün evleniyoruz

ayy ne güzel yaaaa çok az kalmışşşş
ikna olsun ya Allah Allah

Tabii ki içinde kalmasın, eminim çok güzel olur:)
teşekkür ederim canım inşallah

sorma yaaa kayınvalidme kalsa nişana gerek yok yaza direk düğün
bzmde aksine aşırı uzuyor süreç. ocakta teklif etti benmki martın sonunda söz yapabildik

bende 14 şubatta teklifi aldım ama ancak 24 nisanda söz yapılabildi hatta daha ocak ayından krizlere girdiydim mart ayında söz yapılmayacaksa hiç yapılmasın gerek yok diye
Rabbim biliyor da yönlendiriyor ya o yüzden oluruna bıraktım ben. düğün için de o yönlendirecek bizi en doğru tarihe

Ayy kesinlikle canımmm.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh..

Merhabalar ben de 1 şubatta nişanlandım :) kısmetse 16 eylül düğünüm ben de katılmak istiyorum aranıza :)

Merhabalar ben de 1 şubatta nişanlandım :) kısmetse 16 eylül düğünüm ben de katılmak istiyorum aranıza :)
hoşgeldiinnn
ne güzel senin de bir çırpıda bitecek hepsi hazırlıklar nasıl gidiyor, nişanlınla ne kadar zamandır berabersiniz anlat bakalım
merhaba hayırlı uğurlu olsuun. ne güzel az kaldı eylüle. hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım

günaydın kızllarrr hayırlı cumalar

hayırlı cumalar canım

işyerinde vaktin geçmesini bekliyorum canım, aynı şeyler yani pek değişiklik yok
sen nasılsın? kesin karar verdiniz mi nişana
ayy evet canım 23 temmuzda artık yapıyoruz. bugün babamla konuştum babamda onay verdi. bi türlü konuşma fırsatım olmamıştı. sonra kayınvalidemi aradım tarihi ve yeri söyledim çok sevindi o da. yarında elbis ebakmaya gidicem bakalm. sen bak beğendiğin olursa biz alırız ya sana para yollarız ya da sözlün gelir illa buradan almak zorunda değiliz fln dedi
sen tantitoniye baktın mı buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…