ahahah yok canım artık bi şekilde çekilecek o fotoğraflar
Tabii ki içinde kalmasın, eminim çok güzel olur:)ben zaten fotoğrafçı olduğum için dış çekimi kendimiz haleldicz çünkü arkadaşlarımın çoğuda fotoğrafçı
nişana da hevesim var diyeyapıcam çok kararsız kaldım yapsam mı yapmasam mı diyeama en son dedimki içinde kalacağına yap gitsin bir de düğünle arası uzun olacağı için
neyse ki daha 6 ay var önümüzde, bi yolunu buluruz artık
anaaa benim istediğim tarihe tam 6 ay varkayınvalideyi ikna edersek bu tarih için 6 ay sonra bugün evleniyoruz
teşekkür ederim canım inşallah
Tabii ki içinde kalmasın, eminim çok güzel olur:)
ayy ne güzel yaaaaçok az kalmışşşş
ikna olsun ya Allah Allah
haha benmkide bu yaz istyor ama zor yanikayınvalide daha erken istiyor aslında benim onu daha geç zaman için ikna etmem lazım
ayy ne güzel yaaaaçok az kalmışşşş
ikna olsun ya Allah Allah
teşekkür ederim canım inşallah
İnşallah istediğin olsun:)neyse ki daha 6 ay var önümüzde, bi yolunu buluruz artık
anaaa benim istediğim tarihe tam 6 ay varkayınvalideyi ikna edersek bu tarih için 6 ay sonra bugün evleniyoruz
haha benmkide bu yaz istyor ama zor yani
ayy pasta çok güzell olmuşşşşPasta geldi canım o da 6 da gelicek :):)
sorma yaaa kayınvalidme kalsa nişana gerek yok yaza direk düğünbizim kayınvalideler aceleci demek
Teşekkür ederim canım:):)ayy pasta çok güzell olmuşşşş
sorma yaaa kayınvalidme kalsa nişana gerek yok yaza direk düğün
bzmde aksine aşırı uzuyor süreç. ocakta teklif etti benmki martın sonunda söz yapabildik
Ayy kesinlikle canımmm.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh..bende 14 şubatta teklifi aldım ama ancak 24 nisanda söz yapılabildihatta daha ocak ayından krizlere girdiydim mart ayında söz yapılmayacaksa hiç yapılmasın gerek yok diye
Rabbim biliyor da yönlendiriyor ya o yüzden oluruna bıraktım ben. düğün için de o yönlendirecek bizi en doğru tarihe
merhabaMerhabalar ben de 1 şubatta nişanlandım :) kısmetse 16 eylül düğünüm ben de katılmak istiyorum aranıza :)
hoşgeldiinnnMerhabalar ben de 1 şubatta nişanlandım :) kısmetse 16 eylül düğünüm ben de katılmak istiyorum aranıza :)
merhabahayırlı uğurlu olsuun. ne güzel az kaldı eylüle. hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım
günaydın kızllarrrhayırlı cumalar
nasılsın canımm napıyossunnhoşgeldiinnn
ne güzel senin de bir çırpıda bitecek hepsihazırlıklar nasıl gidiyor, nişanlınla ne kadar zamandır berabersiniz anlat bakalım
hayırlı cumalar canım
nasılsın canımm napıyossunn
ayy evet canım 23 temmuzda artık yapıyoruz. bugün babamla konuştum babamda onay verdi. bi türlü konuşma fırsatım olmamıştı. sonra kayınvalidemi aradım tarihi ve yeri söyledim çok sevindi o da. yarında elbis ebakmaya gidicem bakalm. sen bak beğendiğin olursa biz alırız ya sana para yollarız ya da sözlün gelir illa buradan almak zorunda değiliz fln dediişyerinde vaktin geçmesini bekliyorum canım, aynı şeyler yani pek değişiklik yok
sen nasılsın? kesin karar verdiniz mi nişana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?