• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Olarak Burada Toplanalım :)

HoppaHoppa
ben zaten fotoğrafçı olduğum için dış çekimi kendimiz haleldicz çünkü arkadaşlarımın çoğuda fotoğrafçı :kahve:
nişana da hevesim var diyeyapıcam çok kararsız kaldım yapsam mı yapmasam mı diye :KK76::halay: ama en son dedimki içinde kalacağına yap gitsin:KK48: bir de düğünle arası uzun olacağı için :KK14:
Tabii ki içinde kalmasın, eminim çok güzel olur:)

neyse ki daha 6 ay var önümüzde, bi yolunu buluruz artık :KK45:
anaaa benim istediğim tarihe tam 6 ay var :KK57::KK57: kayınvalideyi ikna edersek bu tarih için 6 ay sonra bugün evleniyoruz :KK71::KK71::KK71:

ayy ne güzel yaaaa:halay::halay::halay::halay: çok az kalmışşşş:KK45:
ikna olsun ya Allah Allah:olamaz:
HoppaHoppa
Tabii ki içinde kalmasın, eminim çok güzel olur:)
teşekkür ederim canım inşallah:KK68:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 45
sorma yaaa kayınvalidme kalsa nişana gerek yok yaza direk düğün
bzmde aksine aşırı uzuyor süreç. ocakta teklif etti benmki martın sonunda söz yapabildik:kahve::işsiz:

bende 14 şubatta teklifi aldım ama ancak 24 nisanda söz yapılabildi :confused: hatta daha ocak ayından krizlere girdiydim mart ayında söz yapılmayacaksa hiç yapılmasın gerek yok diye :KK70:
Rabbim biliyor da yönlendiriyor ya o yüzden oluruna bıraktım ben. düğün için de o yönlendirecek bizi en doğru tarihe :dua:

bende 14 şubatta teklifi aldım ama ancak 24 nisanda söz yapılabildi :confused: hatta daha ocak ayından krizlere girdiydim mart ayında söz yapılmayacaksa hiç yapılmasın gerek yok diye :KK70:
Rabbim biliyor da yönlendiriyor ya o yüzden oluruna bıraktım ben. düğün için de o yönlendirecek bizi en doğru tarihe :dua:
Ayy kesinlikle canımmm.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh..
:dua:

Merhabalar ben de 1 şubatta nişanlandım :) kısmetse 16 eylül düğünüm ben de katılmak istiyorum aranıza :)

Merhabalar ben de 1 şubatta nişanlandım :) kısmetse 16 eylül düğünüm ben de katılmak istiyorum aranıza :)
hoşgeldiinnn :KK54:
ne güzel senin de bir çırpıda bitecek hepsi :KK37: hazırlıklar nasıl gidiyor, nişanlınla ne kadar zamandır berabersiniz anlat bakalım :-)
merhaba :halay:hayırlı uğurlu olsuun. ne güzel az kaldı eylüle. hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım:dondurma:

günaydın kızllarrr :KK15:hayırlı cumalar:dua::dua:

hayırlı cumalar canım :dua:

işyerinde vaktin geçmesini bekliyorum canım, aynı şeyler yani pek değişiklik yok :KK51:
sen nasılsın? kesin karar verdiniz mi nişana Hoppa
ayy evet canım 23 temmuzda artık yapıyoruz. bugün babamla konuştum babamda onay verdi. bi türlü konuşma fırsatım olmamıştı. sonra kayınvalidemi aradım tarihi ve yeri söyledim çok sevindi o da. yarında elbis ebakmaya gidicem bakalm. sen bak beğendiğin olursa biz alırız ya sana para yollarız ya da sözlün gelir illa buradan almak zorunda değiliz fln dedi :rapci:
sen tantitoniye baktın mı buarada :kahve:

Back