ben tam anlamadım ama kınayı bence ideal olan 2 gün önce yapmak buysa eğer sorduğungelmeyende gelemsin çokta önemseme bence. sonuçta senin yannda olmak isteyen bi şekilde gelir kendini düşünsen daha ii olur
Vitrin filan işlerine hiç bulaşma canım hem odan daha ferah olur hem de onları koyacağın köşelere aksesuar filan koyarsın. Mesela ben iki tane küp boyattırdım inci beyazı çok şık duruyortavsiyeler için çok teşekkür ederiz. bende dediklerinize katılıyorum şuan fazladan mutfak eşyası almamaya gayret ediyorum daha mobilya işine girmedik ama öncelikle kiracı olacağız gibi duruyor eşyaları ona göre seçeceğiz.
Bence uzaktan gelenler gel git yapmamak için 1 hafta öncesine gelmezler düğüne geliriz derler direk. Ben dedğim gibi 2 gün öncesini tercih ediyorm Allah kısmet ederse de öyle yapcam çünkü şehr dışından çok misafirimiz olacak..Ben cuma aksami / cumartesi aksami dusundum. Ama bir hafta onceye mi alsak persembe aksamina mi cuma cumartesi mi
Aaa nasıl yaniii ? Ben zaten olabildiğince sadelik taraftarıym az ama öz kafasındaym yaniVitrin filan işlerine hiç bulaşma canım hem odan daha ferah olur hem de onları koyacağın köşelere aksesuar filan koyarsın. Mesela ben iki tane küp boyattırdım inci beyazı çok şık duruyor
Misafir odasında ki vitrin ve gümüşlük (şu aynalı olan değil diğer ikisi) var ya onları hiç alma çok gereksiz. Bir çok arkadaşım almadı bende almadım. Ablam almıştı çok pişman. Boşa iş yükü onlar temizlikte filan. Zaten misafir yemek takımını filan konsola koyuyorsun. İsimlerini yanlış mı yazdıö bilmiyorum ama biz şu aynalı olana konsol diyoruz :)Bence uzaktan gelenler gel git yapmamak için 1 hafta öncesine gelmezler düğüne geliriz derler direk. Ben dedğim gibi 2 gün öncesini tercih ediyorm Allah kısmet ederse de öyle yapcam çünkü şehr dışından çok misafirimiz olacak..
Aaa nasıl yaniii ? Ben zaten olabildiğince sadelik taraftarıym az ama öz kafasındaym yani
Evet canım bende snn gibi düşünüyorm gereksiz hç bişey istemiyorumm.Misafir odasında ki vitrin ve gümüşlük (şu aynalı olan değil diğer ikisi) var ya onları hiç alma çok gereksiz. Bir çok arkadaşım almadı bende almadım. Ablam almıştı çok pişman. Boşa iş yükü onlar temizlikte filan. Zaten misafir yemek takımını filan konsola koyuyorsun. İsimlerini yanlış mı yazdıö bilmiyorum ama biz şu aynalı olana konsol diyoruz :)
biz zaten 1 senelik sevgiliyiz, geçen seneki anneler gününde annene sevgilier gününü kutladığımı söylersin diye bir odunluk ettiydim ama ölümüne korkuyordum tanışmaktan. resmen aileler tanışana kadar da sürekli bir bahaneyle savuşturdum
acaba diyorum sevgili kayınvalideciğim artık bana anne de diyene kadar beklesem mi, son ana kadar zorlayım bari şansımı
Merhaba. Benim nikahıma 15 gün kaldı, düğünüme 30 gün ve ben halâ anne demedim. Ben evlenmeden demem diyordum öyle de oldu artık evlenince söylerim:)
ben de böyle düşünüyorum da o zaman da ya ağzım alışırsa daha çok zorlanırım bu sefer diye de düşünüyorum. ikilemdeyim
sizin baya az kalmış, hazırlıklar ne alemde
Ben başlarda abla diyordum sonra ne desem diye düşünürken hiç bi şey dememeye başladım, saygılı bi şekilde "nasılsınız" falan gibi konuşuyorum, yakında da zaten anne derim ama utanıyorum ben de zorlanıcam zamanla alışırız:) Alışverişlerin hepsi bitti, haftaya da eve eşyalar gelecek, gelinliğim de haftaya hazır olucak, şimdi sadece heyecanlıyım ve evimin son halini merakla bekliyorum bi de gelinliğimi :):) nikah için de dün abiye aldım yani herşey tamam sayılır:)
oh iyi iyi tüm hazırlıklar bitmiş
ben de siz diyerek kıvırıyordum ama dün kandil için telefon edince mecbur bir hitap gerekti, ben de x teyze dedim. sözlümü de tembihledim amca de geç,bide bilmemne teyzeye selam söyle şu aşamada yeter diye
annem de nişandan sonra diyin uzatmayın düğüne kadar diyor ama nasıl çıkacak ağzımdan bir türlü bilemiyorum
çok şükür bitti:) ah bi de bana sor dün aradığımda neler çektim:) önce nasılsınız dedim , sonra kandiliniz mübarek olsun dedim, iyi akşamlar dedim kapattım. Aslında söyleyebilsem belki söylerim bende fazla utangacım ya da alıştım bilmiyorum bakalım evlenince nasıl söylüycem:) annen öyle diyorsa vardır bi bildiği sen söyleyebilirsen nişandan sonra söylersin belki de doğrusu öyledir:)
ilk söyleme kısmı bana da çok zor geliyor.
diyorum bazen kayınvalidem istese der herhalde bana anne de kızım diye, o zamana kadar zorlayacam sanırım şansımı
:)) Ben de öyle diyordum ama nişandan sonra ben abla dediğim zaman bana artık anne diyebilirsin zamanla alışırsın demişti, ben de gülümsemiştim cevap veremedim :) yani yine de demedim belki de kendimi o zamana şartlandırdım. Bi de evlenmeden çok iç içe olmak istemedim. Sizin nişan, düğün tarihleri belli mi:)
nişan 28 Mayıs'ta canım. düğün tarihi de o zamandan sonra netleşir ama bi aksilik olmazsa kasım ayına, hatta büyük ihtimal 5 Kasım gibi olacak bakalım
ben zaten genel olarak da çok mesafeliyim sözlümün ailesine karşı. aileler tanışmadan önce bitek ablasıyla tanışmıştım o da mecburen oldu, sözlüm resmen 1 ay yalvardı tanışayım diyeannesi de bana kıl olmuştur tanışmadım diye düşündüm ama öyle bir önyargı oluşmamış sanırım. şuan için bir problemimiz yok şükür
Allah tamamına erdirsin canım , bir ömür mutlu olun:) çok az kalmış hazırlıklar var mı, nerede olucak nişan:) bu arada ben de senin gibi mesafeliyim ama sorunumuz da yok tabii:)
Bence de canım:) iyi az kalmış hazırlıklar bir de bohça işleri var di mi:) öyle mi başarılar, hangi alandan gireceksin ya da alan giricek misinsorun olmasın da mesafe iyidir bence
nişan mekanı ve kıyafetim hazır. ayakkabı ve kuaför işini halletmem lazım br ara. yüzük tepsisini teyzem hazırlıyor zaten o da yarı yarıya bitmiş gibi.
bohça işleri için de bu haftasonu sevgiliminkini halledeceğiz, sonraki haftasonu da benimkini hallederiz herhalde. bu arada bi de kpssye gireceğim ama hiç umudum yok. hepsi bir arada çıkıverecek
Bence de canım:) iyi az kalmış hazırlıklar bir de bohça işleri var di mi:) öyle mi başarılar, hangi alandan gireceksin ya da alan giricek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?