nişan yaklaştıkça stresi de artıyor ya ve hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor ya sürekli yeni şeyler çıkıyor. kayınvalidemin kolye nişan tepsisi ve çiçeği aldığını öğrendim bugün biraz canım sıkıldı açıkcası keşke beraber baksaydık diye zaten nişan yüzüğüne 2 sene önce almış nasıl birşey bilmiyorum moralim bodzuldu ya bunlar benimde görmem gereken şeyler değil mi
isteme oldu bu çiçeği masanın üstüne koyulacakmış. evet ya ben kendim seçecektim ama alınmış bile pazartesi göreceğim bakalım nasıl bir şey yüzüğüm
aslında en azından anneler karşılıklı oturup konuşup kararlar alsa olmaz mı?öyle yapacağım artık birde iki tarafında ilk iki tarafta birşey bilmiyor ya ben de arada kalmaktan sıkıldım artık
o daha kötü bizimkiler pek anlaşamıyorlar sürekli gerginlik var.bir anlaşsalar ah öyle yapacağımda ikisi de inat
işte bazen onuda ben yumuşatmam lazım yani başka çarem de yok ne derlerse he diyorum
amin canım şu bir hafta geçseydi
7 mayısta az kaldı
zaten tabak-çanak işlerine girmesin yaa. ben kararsız o benden kararsız krizlere gireriz artık
ben annemle hallediyorum o işleri, düşün bak nişan mekanını bile sadece usulden sordum sen de mekana bakmak ister misin diye, o da sen nasıl istersen onu seç ben sana güveniyorum dedi o kadar, hala daha nereyi tuttuk ne yaptık bilmez
erkeklere luzumsuz geliyor bide böyle şeyler. yok iki yemek takımına ne gerek var, yok çayı çaydanlıkta içeriz çay makinesi neden falan. resmen gölge etme başka ihsan istemez diyorum ben. mobilyaları, beyaz eşyaları seçmede yardım etsin yeter. gelinliği de ben kendim hallederim, supriz olsun ona
evet canım aynı kafadanmışız, yani burada görüyorum havlu almaya bile birlikte gidenler var ve gerçekten şaşırıyorum, bizimki ile mümkün değil yani
Hayatın boyunca takacağın yüzüğü onların seçmesi saçma olmuş.. Aynı biçimde kolyeyi filanda.. Bence uygun bi dille söyle hiç hoş değil bu hareketnişan yaklaştıkça stresi de artıyor ya ve hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor ya sürekli yeni şeyler çıkıyor. kayınvalidemin kolye nişan tepsisi ve çiçeği aldığını öğrendim bugün biraz canım sıkıldı açıkcası keşke beraber baksaydık diye zaten nişan yüzüğüne 2 sene önce almış nasıl birşey bilmiyorum moralim bodzuldu ya bunlar benimde görmem gereken şeyler değil mi
Kızlar sizinle aynı düşünüyoruz. Ben sözlüme gösteryorm bak bunu seçtim diye aşkım çok zevklisin bayıldım fln diyo :) gelinliği kendim seçicem o en son görecek çünkü kendisi de böyle istiyor her şey bitmiş saç makyaj vs öyle görmek istiyor :)
Şuan süreç bende zaten ben ilerletiyorum. Bir tek ben düğünü mayısta yapalım diyorm o ise yazın :) ama mayısta yapıcaz gibi duruyor
nişan yaklaştıkça stresi de artıyor ya ve hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor ya sürekli yeni şeyler çıkıyor. kayınvalidemin kolye nişan tepsisi ve çiçeği aldığını öğrendim bugün biraz canım sıkıldı açıkcası keşke beraber baksaydık diye zaten nişan yüzüğüne 2 sene önce almış nasıl birşey bilmiyorum moralim bodzuldu ya bunlar benimde görmem gereken şeyler değil mi
Allah yardımcın olsun o zaman canım
canım aileler sürekli iletişim halinde olmak zorunda değiller ya, bizimkiler bir istemede gördüler birbirlerini, bide arada oda 2-3 kere falan telefonda konuştular. valla kafam o kadar rahat ki. hiç nişanlı gibi değiliz. bu düğün meselerine aileler girince olayın tadı kaçıyor. bence fazla muhattap olmamak en güzeli. böyle gerile gerile mutluluğunuzu yaşayamayacaksınız.
ben değilim o canımCamdanKalp arkadaşımız kayınvalidesinin alyansı almasından şikayetçi.
he düşünüyorum benim kayınvalidem bana emrivaki yapıp alyansımı alsa napardım, ben hesabı nişanlıma sorardım hiç mi ses çıkarmadın diye. benim muattabım o çünkü. ailemi ilgilendiren bi mevzuda da onlar muattap olur elbet. ama karşılıklı anlayışla halledilmesi gerektiğini düşünüyorum böyle şeylerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?