2016 Gelinleri Olarak Burada Toplanalım :)

nasıl yani alyansı sana seçtirmediler mi
isteme çiçeği ve çikolatasına ben de hiç karışmadım sözlümün zevki gibi olsun istedim, kolye almıştı bana onu da kendi istediği gibi aldı ama alyansa beraber karar verilir ya

isteme oldu bu çiçeği masanın üstüne koyulacakmış. evet ya ben kendim seçecektim ama alınmış bile pazartesi göreceğim bakalım nasıl bir şey yüzüğüm

isteme oldu bu çiçeği masanın üstüne koyulacakmış. evet ya ben kendim seçecektim ama alınmış bile pazartesi göreceğim bakalım nasıl bir şey yüzüğüm

çiçek konusunda bişey diyemem ama yüzük konusunda ayıp etmişler. beğenmezsen değiştirtirsin ilk fırsatta nişanlına, üzme şimdiden kendini

öyle yapacağım artık birde iki tarafında ilk iki tarafta birşey bilmiyor ya ben de arada kalmaktan sıkıldım artık

öyle yapacağım artık birde iki tarafında ilk iki tarafta birşey bilmiyor ya ben de arada kalmaktan sıkıldım artık
aslında en azından anneler karşılıklı oturup konuşup kararlar alsa olmaz mı?
bizim isteme zamanı senin dediğin gibi oldu, annem ayrı konuşuyor sözlüm ayrı konuşuyor. deli çıkacaktım o dönemden. ne zamanki sözden sonra kayınvalidem ve annem oturup konuştular bi daha kafamız rahatladı, şimdi onlarhalletsin herşeyi diyorum, karışmıyorum hiçbişeye. siz de nişanı atlatın daha sonra çekilin aradan, anneler muattap olsun birbirleri ile

o daha kötü bizimkiler pek anlaşamıyorlar sürekli gerginlik var.bir anlaşsalar ah öyle yapacağımda ikisi de inat

o daha kötü bizimkiler pek anlaşamıyorlar sürekli gerginlik var.bir anlaşsalar ah öyle yapacağımda ikisi de inat

o zaman aradaki köprüyü kurmak sana ve nişanlına düşüyor canım. bazı şeyleri görmezden geleceksin mecburen, arayı iyi tutmaya çalışacaksın. herşey düğüne kadar, sonrasında isterse iki taraf hiç görmesin birbirini boşver.
nişanlın arayı bulabiliyor mu peki?

işte bazen onuda ben yumuşatmam lazım yani başka çarem de yok ne derlerse he diyorum

amin canım şu bir hafta geçseydi

7 mayısta az kaldı

evet canım aynı kafadanmışız, yani burada görüyorum havlu almaya bile birlikte gidenler var ve gerçekten şaşırıyorum, bizimki ile mümkün değil yani

Kızlar sizinle aynı düşünüyoruz. Ben sözlüme gösteryorm bak bunu seçtim diye aşkım çok zevklisin bayıldım fln diyo :) gelinliği kendim seçicem o en son görecek çünkü kendisi de böyle istiyor her şey bitmiş saç makyaj vs öyle görmek istiyor :)
Şuan süreç bende zaten ben ilerletiyorum. Bir tek ben düğünü mayısta yapalım diyorm o ise yazın :) ama mayısta yapıcaz gibi duruyor

Hayatın boyunca takacağın yüzüğü onların seçmesi saçma olmuş.. Aynı biçimde kolyeyi filanda.. Bence uygun bi dille söyle hiç hoş değil bu hareket

genel olarak ilişkilerde sistem böyle yürüyor demek ki
benim adamcağızın daha hiçbişeyden haberi yok, saks mavisi kıravat al nişan için diyecem onu bile acaba ona bırakmasam da kendim mi alsam diye düşünüyorum

canım kolye ve tepsi çok önemli değil de yüzük saçma olmuş, nişanlına uygun bir dille söyle, sürekli takacağız benim beğenmem önemli değil mi de? yada o gün onlar takılsın, sonrasında değiştiririz dersin, alyans sonuçta sürekli parmağında olacak.

Allah yardımcın olsun o zaman canım

canım aileler sürekli iletişim halinde olmak zorunda değiller ya, bizimkiler bir istemede gördüler birbirlerini, bide arada oda 2-3 kere falan telefonda konuştular. valla kafam o kadar rahat ki. hiç nişanlı gibi değiliz. bu düğün meselerine aileler girince olayın tadı kaçıyor. bence fazla muhattap olmamak en güzeli. böyle gerile gerile mutluluğunuzu yaşayamayacaksınız.

ben değilim o canım CamdanKalp arkadaşımız kayınvalidesinin alyansı almasından şikayetçi.
he düşünüyorum benim kayınvalidem bana emrivaki yapıp alyansımı alsa napardım, ben hesabı nişanlıma sorardım hiç mi ses çıkarmadın diye. benim muattabım o çünkü. ailemi ilgilendiren bi mevzuda da onlar muattap olur elbet. ama karşılıklı anlayışla halledilmesi gerektiğini düşünüyorum böyle şeylerin.

Aynen canim benimde başını agritacagim insan nişanlım olur, ama mesela kayinvalidemle bir kere alışverişe çıktık pijemaya kadar kendi seçti bende hicc bir şey demedim çok da dert etmedim beğendiğimi giyerim begenmedigimi giymem. Bide daha mobilya belli değilken hali almış ondada nişanlım kızmış biraz bana sorulmadigi için. Ama onu da umursamadim şahsen begenmezsem, eve uymazsa kullanmayacagim olan onun parasina olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…