böyle konularda en güzeli tek bir kişiyi dinlemek ve onunla karar almak. ben annemi dinledim mesela, başka herkes bir fikir söyledi. kimi gerek yok dedi, kimi salon tutun daha iyi olur dedi, kimi bahçede olsun dedi, dedi de dedi yani. düşün hatta 100 metrekare evimize 110 kişinin sığacağını ve nişanın rahatla(!!) yapılabileceğini bile söyleyen oldu. ben bitek anneme sordum ne istiyosun diye, annem de "ben dayımın, teyzemin de ilk kızımın nişanında bulunmasını ve damatla tanışmasını istiyorum" dedi, söze de çağıramadık ancak benim teyzemler, halamlar sığdılar eve diye, nişan yapıyoruz dedik ve kapattık konuyu.
küçük yer olmanın avantajları var tabi, fiyat olarak gerçekten uygun bi yer bulduk şükür
adamlar da çok anlayışlı çıktı, o sebeple umuyorum ki bi aksilik olmadan hallederiz. ankara bu konuda daha sıkıntılı tabi. kızılayda bi yerde yapılmaz, tunalı bahçeli desen fiyatlar uçmuştur. belki 3. caddenin ara sokaklarında falan daha uyguna bi yerler bulunulabilir. ya da emek tarafında. tabi oturduğunuz yeri bilmiyorum ama eryamanda oturdum ben 1 sene, orada da çok güzel yerler var. başka da aklıma bişey gelmedi
gerçi senin sözünü hatırlıyorum ben gayet de güzel olmuştu, nişan gibiydi. yapamazsan da nişanı aklında kalacak bişey yoktur diye umuyorum