2016 Gelinleri Olarak Burada Toplanalım :)

Ee çeyiz için fln neler yapıyosunn ve nişan içinde tabikiii
işte hazırlıklar tam gaz devam zaten bizim nişan 100 kişilik fln olcak butik bi cafe tuttuk bekliyoruz bakalım nasıl olucak bohçaları bitirdik haftasonu kaynvalideme yardım ettim benim bohçamı serdik zaten bitek sözlümle bana yaptık öyle işte kaldı 10gün biraz heycanlı

Merhabalar benimde mayısın 7 sinde nişanım var ve daha nişanlik bakamadım ya

aaa ciddi misinnnn. Hiç panik yapmıyor musun :) Ben 9 aydır bakıyorum hala bir şey bulamadım ve bir çok talihsizlik yaşadım inşallah gönlüne sineni bulursun :)

ayy ne güzel ya. ben de 150 kişilik nişan yapıcam am amekan bulamıyorum dediğim gibi. öyle cafeler genelde 50-70 kişiye kdr alıyor. sözümüz oldu bizim nişan için beklemedeyiz hala..

aaa ciddi misinnnn. Hiç panik yapmıyor musun :) Ben 9 aydır bakıyorum hala bir şey bulamadım ve bir çok talihsizlik yaşadım inşallah gönlüne sineni bulursun :)
sonunda cumartesi alışverişe çıktık ve benim gibi kararsız birisi ilk görüşte karar verdim hala şaşkınım :)

ayy ne güzel ya. ben de 150 kişilik nişan yapıcam am amekan bulamıyorum dediğim gibi. öyle cafeler genelde 50-70 kişiye kdr alıyor. sözümüz oldu bizim nişan için beklemedeyiz hala..
Aynen Canım Bende zor buldum Nişan ne zaman hayırlısı olsun bulursun canım sıkma canını

temmuzda olsun istiyoruz işte canım ama bulamazsak nişan yapmıcam sözüm baya nişan gibi oldu zaten
Hayırlısı olsun canım şart değil dediğin gibi bide minimum düzeyde bişey yapsan bile baya masraf oluyo biz öyle yapmaya çalıştık ama genede o bu derken baya masraf oluyo

Hayırlısı olsun canım şart değil dediğin gibi bide minimum düzeyde bişey yapsan bile baya masraf oluyo biz öyle yapmaya çalıştık ama genede o bu derken baya masraf oluyo
ya masrafını geçtim zaten ben yapınca yemekli yapacaktım. yani 6000 filan tutacaktı. gün bulamadık işte..
tabi extra kıyafetler bohça vs baya masrafımız olacaktı. ama bende hayırlısı diyorm artık olmuyosa olmaz çokta önemli değil

Gönlüne göre olur inşallah canım

aaa burda da tam ben gibi henüz nişanı olmamış ama bu sene içerisinde evlenecek kızlar var yaşasıınnn

bizim 24 nisanda söz oldu, 28 mayısta nişan olacak inşallah. dün hem yeri tuttuk hem de kıyafetimi aldım, çok tesadüfen hepsi bir arada denk geldi şükür
nişan için biz bi kafenin teras katını tuttuk, yaklaşık 100 kişi olacak zaten. oynamalı falan olmasın o düğünde olur nasıl olsa dedik. bu yemekli olacak yakın akrabalarımız ve arkadaşlarımızla yemek yiyip sohbet edecez. bide yüzükler takılacak. (sözde sadece bana evlenme teklif ederken taktığı tektaşı tekrar takmıştı bide kolye hediye almıştı.)
bohça da yapılacakmış annem ve kayınvalidem öyle istemişler biz de tamam dedik. bu pazar sevgilim ve annesi bize gelecekler o zaman daha ayrıntılı konuşur herhalde. düğünü de kasım ayında düşünüyoruz nasipse. sanırım benden gelişmeler bu kadar

AYY hadi hayırlısı olsun bakalım. sorması ayıp mekanı ne kdra tuttun yada kişi başı ne kdr tutacak

AYY hadi hayırlısı olsun bakalım. sorması ayıp mekanı ne kdra tuttun yada kişi başı ne kdr tutacak

saol canımm

biz Sakarya'dayız burda genelde herşey dahil kişi başı 35 lira diyorlard tavuk menü için, et menü için de 45 lira diyorlardı. biz menüyü kendimiz belirledik içerisinde tavuk ızgara, pilav, patates kızartması ve salata olacak. bir de kim ne içmek isterse o gelecek ( kola, fanta, sprite, ayran, su, soda vb ) bir de hem yemekten sonra hem de pasta servisiyle birlikte çay da verilecek. kişi başı 20 liraya anlaştık. mekanın zaten ışıklandırması, masaları falan hem yeterli hem de güzel ekstra bi süsleme olmasa bile olur ama annemler illa kolonlara, sizin oturacağınız masaya sandalyeye çiçek tül bişeyler koyarız dediler.
pastayı tek kişilik olarak dışardan yaptırıp götüreceğiz, bir de bize kesmek için bi pasta yaptıracağız işte o da yaklaşık 500 lira falan tutacak.
mekan yeni açıldığı için isim duyurmaya çalışıyor o yüzden çok anlayışlı davrandı her konuda, kendimiz dışardan ne getirmek istersek getireceğiz onlar servis yapacaklar. bu yüzden sanırım meyve ya da çerez de olacak yemekten sonra pastaya kadar o arada.
mekan bize herşeyiyle birlikte yaklaşık 3bin liraya gelecek yani. artı kıyafeti ayakkabısı takısı kuaförü derken bi düğün masrafı da nişan için olacak ama annem çok istedi nişanı, ben de kırmadım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…