- 22 Nisan 2016
- 71
- 33
- 3
- 31
hayırlı olsun şimdiden. söz oldu mu pekiibenimde 2 hafta sonra nişan Kasımda da düğün var
teşekkür ederim :) sözde oldu ağustos 2015'de sıra nişan ve düğünde inşallah uzunca bir beklemeden sonra nihayet :):)hayırlı olsun şimdiden. söz oldu mu pekii
hadi hayırlısı olsunnteşekkür ederim :) sözde oldu ağustos 2015'de sıra nişan ve düğünde inşallah uzunca bir beklemeden sonra nihayet :):)
teşekkürleeerhadi hayırlısı olsunn
teşekkürleeer
işte hazırlıklar tam gaz devam zaten bizim nişan 100 kişilik fln olcak butik bi cafe tuttuk bekliyoruz bakalım nasıl olucak bohçaları bitirdik haftasonu kaynvalideme yardım ettim benim bohçamı serdik zaten bitek sözlümle bana yaptık öyle işte kaldı 10gün biraz heycanlıEe çeyiz için fln neler yapıyosunn ve nişan içinde tabikiii
Merhabalar benimde mayısın 7 sinde nişanım var ve daha nişanlik bakamadım ya
ayy ne güzel ya. ben de 150 kişilik nişan yapıcam am amekan bulamıyorum dediğim gibi. öyle cafeler genelde 50-70 kişiye kdr alıyor. sözümüz oldu bizim nişan için beklemedeyiz hala..işte hazırlıklar tam gaz devam zaten bizim nişan 100 kişilik fln olcak butik bi cafe tuttuk bekliyoruz bakalım nasıl olucak bohçaları bitirdik haftasonu kaynvalideme yardım ettim benim bohçamı serdik zaten bitek sözlümle bana yaptık öyle işte kaldı 10gün biraz heycanlı
sonunda cumartesi alışverişe çıktık ve benim gibi kararsız birisi ilk görüşte karar verdim hala şaşkınım :)aaa ciddi misinnnn. Hiç panik yapmıyor musun :) Ben 9 aydır bakıyorum hala bir şey bulamadım ve bir çok talihsizlik yaşadım inşallah gönlüne sineni bulursun :)
Aynen Canım Bende zor buldum Nişan ne zaman hayırlısı olsun bulursun canım sıkma canınıayy ne güzel ya. ben de 150 kişilik nişan yapıcam am amekan bulamıyorum dediğim gibi. öyle cafeler genelde 50-70 kişiye kdr alıyor. sözümüz oldu bizim nişan için beklemedeyiz hala..
temmuzda olsun istiyoruz işte canım ama bulamazsak nişan yapmıcam sözüm baya nişan gibi oldu zatenAynen Canım Bende zor buldum Nişan ne zaman hayırlısı olsun bulursun canım sıkma canını
Hayırlısı olsun canım şart değil dediğin gibi bide minimum düzeyde bişey yapsan bile baya masraf oluyo biz öyle yapmaya çalıştık ama genede o bu derken baya masraf oluyotemmuzda olsun istiyoruz işte canım ama bulamazsak nişan yapmıcam sözüm baya nişan gibi oldu zaten
ya masrafını geçtim zaten ben yapınca yemekli yapacaktım. yani 6000 filan tutacaktı. gün bulamadık işte..Hayırlısı olsun canım şart değil dediğin gibi bide minimum düzeyde bişey yapsan bile baya masraf oluyo biz öyle yapmaya çalıştık ama genede o bu derken baya masraf oluyo
Gönlüne göre olur inşallah canımya masrafını geçtim zaten ben yapınca yemekli yapacaktım. yani 6000 filan tutacaktı. gün bulamadık işte..
tabi extra kıyafetler bohça vs baya masrafımız olacaktı. ama bende hayırlısı diyorm artık olmuyosa olmaz çokta önemli değil
hepimizin inşallah canımmGönlüne göre olur inşallah canım
amiin :):)hepimizin inşallah canımm
AYY hadi hayırlısı olsun bakalım. sorması ayıp mekanı ne kdra tuttun yada kişi başı ne kdr tutacakaaa burda da tam ben gibi henüz nişanı olmamış ama bu sene içerisinde evlenecek kızlar var yaşasıınnn
bizim 24 nisanda söz oldu, 28 mayısta nişan olacak inşallah. dün hem yeri tuttuk hem de kıyafetimi aldım, çok tesadüfen hepsi bir arada denk geldi şükür
nişan için biz bi kafenin teras katını tuttuk, yaklaşık 100 kişi olacak zaten. oynamalı falan olmasın o düğünde olur nasıl olsa dedik. bu yemekli olacak yakın akrabalarımız ve arkadaşlarımızla yemek yiyip sohbet edecez. bide yüzükler takılacak. (sözde sadece bana evlenme teklif ederken taktığı tektaşı tekrar takmıştı bide kolye hediye almıştı.)
bohça da yapılacakmış annem ve kayınvalidem öyle istemişler biz de tamam dedik. bu pazar sevgilim ve annesi bize gelecekler o zaman daha ayrıntılı konuşur herhalde. düğünü de kasım ayında düşünüyoruz nasipse. sanırım benden gelişmeler bu kadar
AYY hadi hayırlısı olsun bakalım. sorması ayıp mekanı ne kdra tuttun yada kişi başı ne kdr tutacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?