A şey yapabilirsiniz evinizdeyse kapıları tülle bağlayıp fiyonk yapın konuşma balonlarından alıp isimlerinizi yazın misafirler orda foto çekilir
Aynen öyle olacak sanırım
Ama o gün ne yapayım onu bilmiyorum
standart bi yüzük ölçün varsa aynı gün bile alabilirsin aslında alyansı. özel üretim olmayacaksa tabiNişan Temmuzun ilk haftası evde olacak,daha yeni memlekete geldiğim için temizlik vs işlerini yapıyorum
Nişan elbisesi alınacak bi, bide evde yapacağım hediyelik ve kurabiyeler kaldı işte. Alyansları artık ben uzaktayken seçecek
Whatshap da olmasa halimiz harapmış
Rica ederimKonuşma balonları ablamın kınasından zaten vardı evde, kapıyı tülle süsleme fikri de olabilir, çok teşekkür ederim canım
sanmıyorum tek kalacağımızı bir iki dk anca o da fırsat olursa sonrasında kutlarız dediğin gibieğer o gün başbaşa kalma ihtimaliniz varsa küçük bi pasta alıp mum üfletebilirsin. ya da bir hediye alırsın ve onu verirsin bugün, asıl kutlamayı evlenince yapacaz dersin
Sen ne alırsın bilemem de bizde o taraf kızı Bayram'da baştan ayağa giydirirlerMerhaba ben bazı adetleri bilmediğim için sormak istiyorum ramazan bayramına hayırlısıyla inşallah girecez ben sozlendim nişanim ekimde olacak ben bu ramazan bayramında sözlüme ne hadiye alacamonlar bana ne alacak lütfen bir fikir verir misiniz
Merhaba ben bazı adetleri bilmediğim için sormak istiyorum ramazan bayramına hayırlısıyla inşallah girecez ben sozlendim nişanim ekimde olacak ben bu ramazan bayramında sözlüme ne hadiye alacamonlar bana ne alacak lütfen bir fikir verir misiniz
sanmıyorum tek kalacağımızı bir iki dk anca o da fırsat olursa sonrasında kutlarız dediğin gibi
Aman hayatta diyemem anneme derim de baba sorunbenim annem bi gömlek almayı düşünüyor bayramlık olarak, onlar alır mı almaz mı onu hiç bilemem göreceğiz
eğer net olarak konuşulmuş bir adet yoksa içinizden geleni yapın, çok daha maknule geçecektir
sen o zaman düğüne kadar sabret en iyisi
ben biraz cadıyım ya bu konuda, annemlere biz yalnız kalacazz kafa dinleyecez diyebiliyorum
benim babam hiç karışmaz zaten, naparsanız yapın modunda adam bizimle mi uğraşacakAman hayatta diyemem anneme derim de baba soruneşim olduğu halde tek bir defa yemeğe çıktık
canım bizde öle çok adet bilmeyiz açıkçası hiç haberim yoktu kıyafet alınırmış falan diye biz çıktığımız günden beri yani 8 senedir kv bıkmadanMerhaba ben bazı adetleri bilmediğim için sormak istiyorum ramazan bayramına hayırlısıyla inşallah girecez ben sozlendim nişanim ekimde olacak ben bu ramazan bayramında sözlüme ne hadiye alacamonlar bana ne alacak lütfen bir fikir verir misiniz
Teşekkürlercanım bizde öle çok adet bilmeyiz açıkçası hiç haberim yoktu kıyafet alınırmış falan diye biz çıktığımız günden beri yani 8 senedir kv bıkmadanher bayram bana kıyafet alır bizde adet böyle der bizde bu yaz nişanlıma bi takım kıyafet yaparız yüksek ihtimal
Merhaba ben bazı adetleri bilmediğim için sormak istiyorum ramazan bayramına hayırlısıyla inşallah girecez ben sozlendim nişanim ekimde olacak ben bu ramazan bayramında sözlüme ne hadiye alacamonlar bana ne alacak lütfen bir fikir verir misiniz
ben hiç öyle birşey duymadımHanımlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler yani bu bayram ben ona pantolon ve gömlek alacam onlarda bayramlık dediniz peki bayramlık alınırken takı alıyorlar mı yani sadece bayramlık mı alıyorlar
Oh ne güzelbenim babam hiç karışmaz zaten, naparsanız yapın modunda adam bizimle mi uğraşacak
Ben ona hediye olarak 3 tane boxer, 1atlet, 6 tane çorap, ve alt üst pijama takımı aldimhepsini toplu olarak internettensiparis etmiştim ve hepsinin toplamı 68 tl yaptı hediyeyi getirttim iki hafta önce ona yine hediye almıştım kalem kartvizitlik anahtarlikta adı soyadi yazıyordu ve bende öğrendim ki bayram hediyesi olarak oda bana hediye alacakmış adımızın yazılı olduğu 22 ayar altin kolye siparişi verecekmişHerkesin adeti farkli kimi sadece bayramlik aliyor kimi taki aliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?