Eki Görüntüle 1845027 Eki Görüntüle 1845028
ben de 1 granit bir de çelik var alsam mı bi tane daha diye düşünüyorumda fazla mı olur sence ? bu ikisi var tencere olarak ..
bernardodan 600 tl lik alışveriş hakkım varda
dimi ya bi takıma daha gerek yok7 tane tenceren var toplamda kullanabileceğin, eğer 7 tencereden fazla yemek yaparım diyorsan al da bence fazla olur
dimi ya bi takıma daha gerek yok600 tl ye ne alsam ki
koskoca bernardodan hiç bişey bulamıyorumeksiklerini sen daha iyi bilirsin canım, bernardonun kapsamı geniş sonuçta, ihtiyaç olan bişeylerden alabilirsin
koskoca bernardodan hiç bişey bulamıyorum
tam değil eksiğim çok ama bişey seçemedim. yemek takımı kahvaltı vs hepsi var canım.. aynen bekliyimde mağazadan seçerim nişandan sonra.acelesi yoksa bekle o zaman canım. 600 TL'ye yemek takımı, kahvaltı takımı gibi bişeyler bile bulabilirsen. ya da bir tane daha çaydanlık alabilirsin, tek bir tane yetmeyebilir her zaman. kahvaltılıklardan ya da küçük saklama kaplarından alabilirsin. ne bileyim canım eksiklerini sen biliyorsun sonuçta, herşeyin tam değildir diye düşünüyorum. herşeyin tam ise annene ya da kayınvalidene hediyelik bişeyler bakabilirsin
evet şimdilik her şey yolunda çok şükür.Darısı başına inş. ne güzel nişan ne zamandı hediyelik ne yaptın nişanlığın ne renkresim at da bakalım
tam değil eksiğim çok ama bişey seçemedim. yemek takımı kahvaltı vs hepsi var canım.. aynen bekliyimde mağazadan seçerim nişandan sonra.
evet canım bekliyim en iyisi. düğüne çok var zaten dahaacelesi yoksa hediye çekinin bekle tabi canım, mutlaka kullanabileceğin zaman gelecektir
sizin tarih ne zaman belli olacakevet canım bekliyim en iyisi. düğüne çok var zaten daha
az çok belli zaten canım seneye mayıs veya temmuz hatta mayıstaki havalardan sonra temmuz daha mantklı geliyor. temmuzda 1 cumartesiyi tutucaz biz. belki bayrama gittiğimde tutabiliriz bile.sizin tarih ne zaman belli olacak
az çok belli zaten canım seneye mayıs veya temmuz hatta mayıstaki havalardan sonra temmuz daha mantklı geliyor. temmuzda 1 cumartesiyi tutucaz biz. belki bayrama gittiğimde tutabiliriz bile.
Gecelik sabahlik takimlarinizi nerden aldınızhani bohcayla gelecek olanlari (icerikleri nedir bir de)?
bildiğim yerlerden soru gelince hemen atlıyorum
benim bohça için alışverişe kayınvalidemle beraber çıkmıştık, ilk girdiğimiz dükkandan aldık. markası yanlış hatırlamıyorsam NBB, utançtan yerin dibine girdiğim için hiç marka falan bakmadım, ilk girdiğimiz dükkandan alalım çıkalım dedimiçinde gecelik - sabahlık - uzun kollu pijama takımı bi de şortlu pijama takımı var. rengi de pudra pembesi. bi de pudra pembesi topuklu terliklerim de var tabi
Hepimiz için canımm..hadi hayırlısı olsun inşallah canım
Biz onlardan almadık ben 2 tane takım aldım gecelk almadım yani onları da bayrmlık alırken aldık ayrıca bohça için bişey almadık amaGecelik sabahlik takimlarinizi nerden aldınızhani bohcayla gelecek olanlari (icerikleri nedir bir de)?
Hepimiz için canımm..
Biz onlardan almadık ben 2 tane takım aldım gecelk almadım yani onları da bayrmlık alırken aldık ayrıca bohça için bişey almadık amanoya konpedan (umarım doğru yazmışımdır) koray gibi iç giyimcilere bakabilrsin
Gecelik sabahlik takimlarinizi nerden aldınızhani bohcayla gelecek olanlari (icerikleri nedir bir de)?
Mutluluklaa dagitiiin :) lizozu ben de senden duydum hemen bakicam netten :)) pijama taakimlarindan aldirip kapatiyim ben de o fasli en guzeli.Kızlarrr ne zamandır giremiyordum
bugün kayınvalidem geldi istanbula hazır o da gelmişken davetiyeyi halledelim dedik vee sonunda seçtik davetiyemizi Eki Görüntüle 1845577 bu oldu davetiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?