2016 Gelinleri Olarak Burada Toplanalım :)

koskoca bernardodan hiç bişey bulamıyorum

acelesi yoksa bekle o zaman canım. 600 TL'ye yemek takımı, kahvaltı takımı gibi bişeyler bile bulabilirsen. ya da bir tane daha çaydanlık alabilirsin, tek bir tane yetmeyebilir her zaman. kahvaltılıklardan ya da küçük saklama kaplarından alabilirsin. ne bileyim canım eksiklerini sen biliyorsun sonuçta, herşeyin tam değildir diye düşünüyorum. herşeyin tam ise annene ya da kayınvalidene hediyelik bişeyler bakabilirsin

tam değil eksiğim çok ama bişey seçemedim. yemek takımı kahvaltı vs hepsi var canım.. aynen bekliyimde mağazadan seçerim nişandan sonra.

nişanlığım buna çok benziyor ama aynısı değil canım kol kısmı fln farklı. rengi aynı ama..
evet şimdilik her şey yolunda çok şükür.Darısı başına inş. ne güzel nişan ne zamandı hediyelik ne yaptın nişanlığın ne renk resim at da bakalım

Eklentiler

• abiye (1).jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 26
Gecelik sabahlik takimlarinizi nerden aldınız hani bohcayla gelecek olanlari (icerikleri nedir bir de)?

Gecelik sabahlik takimlarinizi nerden aldınız hani bohcayla gelecek olanlari (icerikleri nedir bir de)?

bildiğim yerlerden soru gelince hemen atlıyorum

benim bohça için alışverişe kayınvalidemle beraber çıkmıştık, ilk girdiğimiz dükkandan aldık. markası yanlış hatırlamıyorsam NBB, utançtan yerin dibine girdiğim için hiç marka falan bakmadım, ilk girdiğimiz dükkandan alalım çıkalım dedim içinde gecelik - sabahlık - uzun kollu pijama takımı bi de şortlu pijama takımı var. rengi de pudra pembesi. bi de pudra pembesi topuklu terliklerim de var tabi

Tesekkurler bakicam nbb'ye :)

hadi hayırlısı olsun inşallah canım
Hepimiz için canımm..
Biz onlardan almadık ben 2 tane takım aldım gecelk almadım yani onları da bayrmlık alırken aldık ayrıca bohça için bişey almadık ama noya konpedan (umarım doğru yazmışımdır) koray gibi iç giyimcilere bakabilrsin

dugun hazirliklari zormus.icine girilmeden bilinmiyor . Dugunden onceki gun hamama gitmeyi düşünüyorum rahatlamak icin tabi olursa haha

Kızlarrr ne zamandır giremiyordum
bugün kayınvalidem geldi istanbula hazır o da gelmişken davetiyeyi halledelim dedik vee sonunda seçtik davetiyemizi bu oldu davetiye

benimkini kayınvalidemler almıştı ben nişana çok yakın zamanda orda olacağım için önceden hazırladılar
pierre cardinden bir takım almışlar 6lı set olarak geçiyor saten bir gecelik bir sabahlık bir uzun pijama bir de şortlu takım var içinde
bir de 3lü pijama set almışlar kışlık pijama üzerinde lizözü var ( lizözü ilk defa ben de orda öğrendim )

Kızlarrr ne zamandır giremiyordum
bugün kayınvalidem geldi istanbula hazır o da gelmişken davetiyeyi halledelim dedik vee sonunda seçtik davetiyemizi Eki Görüntüle 1845577 bu oldu davetiye
Mutluluklaa dagitiiin :) lizozu ben de senden duydum hemen bakicam netten :)) pijama taakimlarindan aldirip kapatiyim ben de o fasli en guzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…