- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
canııımmmm nasıl geçtiii ???açıkçası ben nişanın davetli sayısı az olduğu için ve daha özel insanlar geleceği için gönlümden geçen davetiyeyi fiyatına bakmadan yaptırdım. yakın çevrem geliyor çünkü, saklarlar eminim. ama düğünde hem sayı artacak hem de uzak yakın yüzlerce kişiye gidecek davetiye, çöp olacak ordan da o yüzden orda daha uygun fiyatlı bişey bulmayı düşünüyorum.
ben davetiyemi instagramdan davetiyesepetim sayfasından aldım. 100 tanesi 160 liraydı. tabi daha uygun fiyatlı olanlar da var site içerisinde bakmanı öneririm.
ben eşlerin biraz evli kaldıktan sonra borcun altına girmesi gerektiğinin taraftarıyım. bence 2 sene filan bekletebilirsiniz ev alma işini. hem düğün altınları vs olur birazda biriktirirsiniz güzel bi peşinat olur. benm fikrim bu yönde...Kızlar benim herşey tamam tek sorunum ev almayı düşünüyorum, kredi çekmeyi düşünüyoruz, bidüdnya laf ettiler ödeyemezseniz napıcaz diye annemler. Biz bi aile olucaksak biz karar verelim, siz ana babaya sordunuz mu ev alırken satarken, 2bin tl taksit ödeyemiyosak niye evleniyoruz, ben 29,eşim 34 yaşında dedim.Ben kira vermek istemiyorum, birikim yapın diyolar ama o birikim yapılmıyor. Sizce napmalıyım, benmi mantıklı düşünüyorum ailemmi?
canııımmmm nasıl geçtiii ???
ooh geçmiş olsuun. bak bu da bitti vallacanım şükür çok iyi geçti, herşey yolundaydıherkes güleryüzle ayrıldı yani, nişanlımın ailesi de aynı şekilde çok beğenmişler herşeyi
ooh geçmiş olsuun. bak bu da bitti vallaçok sevindim sorunsuz güzel geçmesineee
eee nişanlı olmak nasıl bişey
ooh ne güzel yainsan üstünden yük kalkmış gibi hissediyor en iyi tarafı o,bide ben tektaş takmayı pek sevmiyordum alyans daha rahat geldi işin bu kısmına da sevindim
onun dışında daha rahat oluyor tabi insan, pazar günü beraberdik mesela nişanlımla. bizim eve geldi kahvaltı ettik, ordan çıktık köye ananemlere gittik. annem aradı biz geziyoruz ya daha beni eve bırakacak merak etmeyin dedim falan bunlar güzel şeyler tabi
üçkağıtçı annemle babamın peşinde annecim babacım diye gezdiği için sevdiler de bide, eve girip çıkmasına gezmemize falan da bişey demiyorlar. nişan gecesi saat 2.30da geldik biz eve, annemle babam yatmış uyuyorlardı öyle bi rahatlar
merhaba canımm hoşgeldinselamlar taze gelinler :)
ooh ne güzel yaAllah muhabbetinizi arttırsın canmm ben de çok garipsedim böyle annemlere filan açık açık söylüyorum gizli saklı bişey yok filan çok hoş oluyor
ben eşlerin biraz evli kaldıktan sonra borcun altına girmesi gerektiğinin taraftarıyım. bence 2 sene filan bekletebilirsiniz ev alma işini. hem düğün altınları vs olur birazda biriktirirsiniz güzel bi peşinat olur. benm fikrim bu yönde...
canım şükür çok iyi geçti, herşey yolundaydıherkes güleryüzle ayrıldı yani, nişanlımın ailesi de aynı şekilde çok beğenmişler herşeyi
Tabi ki siz karar vereceksiniz. Isinizin devamliligi konusunda problem yoksa alin evinizi. Imkan varsa insanlarin kedni evi olmasindan yana benim mantigim. Kiraya ciksan ayda bin liradan iki yilda 24 bin odersin, o baskasinin evini rahat kullanamazsin. Kucuk olsun senin olsun ama olsun bence.Kızlar benim herşey tamam tek sorunum ev almayı düşünüyorum, kredi çekmeyi düşünüyoruz, bidüdnya laf ettiler ödeyemezseniz napıcaz diye annemler. Biz bi aile olucaksak biz karar verelim, siz ana babaya sordunuz mu ev alırken satarken, 2bin tl taksit ödeyemiyosak niye evleniyoruz, ben 29,eşim 34 yaşında dedim.Ben kira vermek istemiyorum, birikim yapın diyolar ama o birikim yapılmıyor. Sizce napmalıyım, benmi mantıklı düşünüyorum ailemmi?
geçmiş olsun canım hayırlı olsun nişanlı olmanın en iyi tarafı eve rahatça girip çıkabilmesi ilk bir hafta bana da çok garip olmuştu evde oturuyor kapıya çıkıyor babamla oturup kahve içiyor şaşkın şaşkın izledim olan biteni sonradan alıştım artık
nasılsın canım ? hayırlı ramazanlarmerhaba canım
nasılsın canım ? hayırlı ramazanlar
ben de iyiyim canım nasıl olayım haftasonu ankaradaydım baya iyi geldisaol tatlım sana da hayırlı ramazanlar
iyiyim, orucun ilk günü ya biraz onun sersemliği var üzerimde alışırım herhalde bikaç güne
sen nasılsın canım
ben de iyiyim canım nasıl olayım haftasonu ankaradaydım baya iyi geldimutluyum o yüzden
yüzükklerimizi seçtik yarın babam gidip alacak şuan yapılıyorbana takacakları saati seçtik işte. tam gaz nişan hazırlıkları anlayacağn. şimdi de müzik bakıyorum neler çalsın diye
evet canım sözde biz taktık ama gümüş almıştık nişanda altın alyans aldık artık dur ataym fotoğrafını şimdi.neyse ki ben o aşamaları hallettim, şuan çeyiz hazırlıklarına ağırlık verdim, bikaç hafta içinde de düğün tarihi netleşecek
bizim oynama falan olmadığı için ben tamamen aşk içerikli şarkılar kullanmıştım, oyun havalarından da anlamam zaten, düğünde bu işi kardeşime ve görümcelerime bırakmayı planlıyorum
sözde yüzük takılmıştı size dimi, nişanda yenisi olacak sanırım? var mı fotoğrafı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?