2016 Gelinleri Olarak Burada Toplanalım :)

canııımmmm nasıl geçtiii ???

ben eşlerin biraz evli kaldıktan sonra borcun altına girmesi gerektiğinin taraftarıyım. bence 2 sene filan bekletebilirsiniz ev alma işini. hem düğün altınları vs olur birazda biriktirirsiniz güzel bi peşinat olur. benm fikrim bu yönde...

canım şükür çok iyi geçti, herşey yolundaydı herkes güleryüzle ayrıldı yani, nişanlımın ailesi de aynı şekilde çok beğenmişler herşeyi
ooh geçmiş olsuun. bak bu da bitti valla çok sevindim sorunsuz güzel geçmesineee
eee nişanlı olmak nasıl bişey

ooh geçmiş olsuun. bak bu da bitti valla çok sevindim sorunsuz güzel geçmesineee
eee nişanlı olmak nasıl bişey

insan üstünden yük kalkmış gibi hissediyor en iyi tarafı o,bide ben tektaş takmayı pek sevmiyordum alyans daha rahat geldi işin bu kısmına da sevindim
onun dışında daha rahat oluyor tabi insan, pazar günü beraberdik mesela nişanlımla. bizim eve geldi kahvaltı ettik, ordan çıktık köye ananemlere gittik. annem aradı biz geziyoruz ya daha beni eve bırakacak merak etmeyin dedim falan bunlar güzel şeyler tabi
üçkağıtçı annemle babamın peşinde annecim babacım diye gezdiği için sevdiler de bide, eve girip çıkmasına gezmemize falan da bişey demiyorlar. nişan gecesi saat 2.30da geldik biz eve, annemle babam yatmış uyuyorlardı öyle bi rahatlar

ooh ne güzel ya Allah muhabbetinizi arttırsın canmm ben de çok garipsedim böyle annemlere filan açık açık söylüyorum gizli saklı bişey yok filan çok hoş oluyor

ooh ne güzel ya Allah muhabbetinizi arttırsın canmm ben de çok garipsedim böyle annemlere filan açık açık söylüyorum gizli saklı bişey yok filan çok hoş oluyor

annem hep biliyordu, babam da bilmezden geliyordu ama böyle kapıya kadar çıkıyor, ellerini öpüp gidiyor falan bi garip oluyor insan
bu haftasonu bohça götüreceğiz, sonrasında da düğün hazırlıklarına başlarız artık. önce tarihi netleştirmek lazım tabi

Ama kira vermek ev sahibine yarar, bide birikim olmuyor ben eşya almaktan vazgeçtim bekar evimizin eşyaları kullanıcam. Şimdi eşya alsam yeni eve uyarmı taşarmı..

canım şükür çok iyi geçti, herşey yolundaydı herkes güleryüzle ayrıldı yani, nişanlımın ailesi de aynı şekilde çok beğenmişler herşeyi

geçmiş olsun canım hayırlı olsun nişanlı olmanın en iyi tarafı eve rahatça girip çıkabilmesi ilk bir hafta bana da çok garip olmuştu evde oturuyor kapıya çıkıyor babamla oturup kahve içiyor şaşkın şaşkın izledim olan biteni sonradan alıştım artık

Tabi ki siz karar vereceksiniz. Isinizin devamliligi konusunda problem yoksa alin evinizi. Imkan varsa insanlarin kedni evi olmasindan yana benim mantigim. Kiraya ciksan ayda bin liradan iki yilda 24 bin odersin, o baskasinin evini rahat kullanamazsin. Kucuk olsun senin olsun ama olsun bence.
Simdilerde borç altina girmezsen ne zaman gireceksin? Cocugun olunca daha zor. Belki sen calisamazsin bile.

aynı durum bende de var şuan çok şaşkınım pazar günü beni eve bırakırken bi yukarı çıkayım da ellerini öpeyim dedi, ben kapıya geldim ezile ezile babam kesin çatacak kaşlarını diye, babamın bi hoşuna gitti, sarıldı öptü, annen de üstünü değiştiriyor gelir şimdi dedi falan ben şok meğer bizimkiler bunu bekliyormuş

saol tatlım sana da hayırlı ramazanlar
iyiyim, orucun ilk günü ya biraz onun sersemliği var üzerimde alışırım herhalde bikaç güne
sen nasılsın canım
ben de iyiyim canım nasıl olayım haftasonu ankaradaydım baya iyi geldi mutluyum o yüzden
yüzükklerimizi seçtik yarın babam gidip alacak şuan yapılıyor bana takacakları saati seçtik işte. tam gaz nişan hazırlıkları anlayacağn. şimdi de müzik bakıyorum neler çalsın diye

neyse ki ben o aşamaları hallettim, şuan çeyiz hazırlıklarına ağırlık verdim, bikaç hafta içinde de düğün tarihi netleşecek
bizim oynama falan olmadığı için ben tamamen aşk içerikli şarkılar kullanmıştım, oyun havalarından da anlamam zaten, düğünde bu işi kardeşime ve görümcelerime bırakmayı planlıyorum
sözde yüzük takılmıştı size dimi, nişanda yenisi olacak sanırım? var mı fotoğrafı?

evet canım sözde biz taktık ama gümüş almıştık nişanda altın alyans aldık artık dur ataym fotoğrafını şimdi.
evet bizde oynamalı olcak valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…