2016 Gelinleri Olarak Burada Toplanalım :)

bizim çok vaktimiz de olmayacak aslında, bohçayı götürdükten 5 ay sonra düğünümüz olacak nasipse ama 1-2 hafta ara verebiliriz herhalde, sonra da düğün salonu bakma işlemi ile sahalara geri döneriz
yaa doğru bizim arada 1 sene olacağı için rahatm ben biz salona karar verdik müsait bi zamanda tutucaz hatta

yaa doğru bizim arada 1 sene olacağı için rahatm ben biz salona karar verdik müsait bi zamanda tutucaz hatta

biz salon bakma işine daha hiç girmedik yaa. aklımda olan 2-3 yer var ama hem gidip görmem lazım hem de fiyatlarına bi bakmak lazım. 1 gece için tonlarca para akıtmak istemiyorum, hem uygun fiyatlı hem de güzel bi yer olsun istiyorum. bakalım neresi olacak

bizimde önceden gidip beğendiğimiz bi yer vardı fiyatı da uygun geldi işte bize ben de sana katılıyorum bir gece için çok para dökmeye gerek yok..

dün nişanlığımı denedimm provam yapıldı ölçülerim alındı sabırsızlıkla teslim almayı bekliyorumm

tam nişan tarihi ne zamandı sizin canım?
ben de artık şu nişanı atlatayım da düğün hazırlıklarına başlayalım istiyorum. 5 ay kalacak geriye, annemler hacca gitmeden gelinlik, düğün salonu, nikah tarihi, beyaz eşya gibi ayrıntıları halletmek istiyorum bakalım, inşallah yetişirler

ne zaman gidecekler? yetişir ya benim arkadaşım 2 ayda tamamladı valla :)
23 temmuzda canımm

ne zaman gidecekler? yetişir ya benim arkadaşım 2 ayda tamamladı valla :)
23 temmuzda canımm
ağustos başında gidecekler, eylül oratasında da dönecekler canım. ama gitmeden önce ve geldikten sonra 1 hafta 10 gün gelen giden çok olur pek bişey yapılmaz. ramazanda bile çalışmamız lazım yani bu konularda
bide ev tadilatı olacak bizim, onu da içinde kiracı olduğu için ancak eylül ortasından sonra başlar. hepsi yine sıkışacak ve bir anda hallolacak inşallah

Herkesi tatlı bir heyecan almış çokhoş

Ben de ani bir kararla eylül ayında evleniyorum

baya sıkışacaksınız hallolur bence ama dert etme Allah yardım eder :)
Herkesi tatlı bir heyecan almış çokhoş

Ben de ani bir kararla eylül ayında evleniyorum

merhaba canım hayırlı olsun şimdiden

aaa benim müstakbel düğün tarihimde biri varmış burda
anlat bakalım nasıl gidiyor hazırlıklar

aaa sende mii :) 07.05.2016 tarihinde nişanımız oldu.. :) vallahi ondan sonra dedik ki kendimize vakit ayıralım.. çok yorulduk evde oldu ama bi nikah memuru eksikti

ramazandan sonra hazırlıklarımız başlayacak inşallah :) senin nasıl gidiyor nerdensin :)

sakaryadanım ben bu cumartesi nişanım var benim de nişan hazırlıklarım bitti sayılır, bitek son bikaç eksik kaldı işte, hediyelikleri süsleyeceğiz, elbise tadilattan alınacak, yüzüklerin içine isim yazdıracağız falan ufak eksikler
ramazanda düğün salonu ve nikah başvurusu işlemlerini halletmek istiyoruz biz de. tarih netleşince önümüzü daha iyi görürüz. ramazandan sonra da hızlıca hazırlıklara dalarız. annemler ağustosta hacca gidecekler, yaklaşık 1.5 ay yoklar, onlar gidene kadar mobilyalar ve ev tadilatı hariç tüm eksikleri bitirmek lazım. onlar yokken de ev tadilatına ve mobilyalara karar veririrz, gelir gelmez de başlar ve kasım başı evleniriz diye düşünüyoruz. bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı

uyar canım inşallah :) biz de haziranın başında yapacağız müracatımızı :)

ayy ne güzel yaa bu haftasonu demek nişanın çok güzel bi heyecan bu yaa:) Allah tamamına erdirsin :)

ben de istanbuldayım buarada burda olacak düğünüm :)

benim müstakbel nişanlım da istanbulda ama yanıma getireceğim ben onu
daha heyecanını pek anlayamadım koşturmaktan, ama tanışmada ya da sözde olduğum gibi gergin değilim en azından, böyle devam eder umarım

eder eder sen hiç merak etme o gün gelsin bak nasıl güp güp edio kalbin

kızlar selam ben de aranıza katıldım :)

05.11.2016 tarihinde düğünüm olacak inşallahh :)

Hayırlısı olsun :)

Hazırlıklar ne alemde peki

Ben açıkcası burayı okuyunca çok rahat davrandığımı düşünmeye başladım... 1 aya nişan var, ne elbise baktım ne de alyans vs

eder eder sen hiç merak etme o gün gelsin bak nasıl güp güp edio kalbin

o kesin tabicanım, o gün heyecandan çatlarım artık
Hayırlısı olsun :)

Hazırlıklar ne alemde peki

Ben açıkcası burayı okuyunca çok rahat davrandığımı düşünmeye başladım... 1 aya nişan var, ne elbise baktım ne de alyans vs

ben elbiseyi denk geldi diye nişandan 1 ay önce aldım ama bana kalsa sallardım kesin, alyansları da 1 hafta önce aldık daha ki nişan bu cumartesi 1 ay yeterli bir süre yani telaş yapma kendine

vallahi ramazandan sonra başlayacağız hazırlıklara öncesinde bişi yapmanın anlamı yok :)
düğün salonumuzu tuttuk çok şükür:) haziranda nikah tarihini de alırsak miss:)

[/QUOTE] ben elbiseyi denk geldi diye nişandan 1 ay önce aldım ama bana kalsa sallardım kesin, alyansları da 1 hafta önce aldık daha ki nişan bu cumartesi 1 ay yeterli bir süre yani telaş yapma kendine [/QUOTE]

Evde olacak zaten o yüzden rahatım. 3 gündür ciddi anlamda düşünüyorum neler yapabilirim diye. En son şeker hamurlu kurabiye ve yaş pastamı kendim yapmaya karar verdim. Hatta nişan tepsisini de ben yapayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…