- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
yaa doğru bizim arada 1 sene olacağı için rahatm benbizim çok vaktimiz de olmayacak aslında, bohçayı götürdükten 5 ay sonra düğünümüz olacak nasipseama 1-2 hafta ara verebiliriz herhalde, sonra da düğün salonu bakma işlemi ile sahalara geri döneriz
yaa doğru bizim arada 1 sene olacağı için rahatm benbiz salona karar verdik müsait bi zamanda tutucaz hatta
bizimde önceden gidip beğendiğimiz bi yer vardı fiyatı da uygun geldi işte bize ben de sana katılıyorum bir gece için çok para dökmeye gerek yok..biz salon bakma işine daha hiç girmedik yaa. aklımda olan 2-3 yer var ama hem gidip görmem lazım hem de fiyatlarına bi bakmak lazım. 1 gece için tonlarca para akıtmak istemiyorum, hem uygun fiyatlı hem de güzel bi yer olsun istiyorum. bakalım neresi olacak
bizimde önceden gidip beğendiğimiz bi yer vardı fiyatı da uygun geldi işte bize ben de sana katılıyorum bir gece için çok para dökmeye gerek yok..
dün nişanlığımı denedimm provam yapıldı ölçülerim alındı sabırsızlıkla teslim almayı bekliyorumm
ne zaman gidecekler? yetişir ya benim arkadaşım 2 ayda tamamladı valla :)tam nişan tarihi ne zamandı sizin canım?
ben de artık şu nişanı atlatayım da düğün hazırlıklarına başlayalım istiyorum. 5 ay kalacak geriye, annemler hacca gitmeden gelinlik, düğün salonu, nikah tarihi, beyaz eşya gibi ayrıntıları halletmek istiyorum bakalım, inşallah yetişirler
ağustos başında gidecekler, eylül oratasında da dönecekler canım. ama gitmeden önce ve geldikten sonra 1 hafta 10 gün gelen giden çok olur pek bişey yapılmaz. ramazanda bile çalışmamız lazım yani bu konulardane zaman gidecekler? yetişir ya benim arkadaşım 2 ayda tamamladı valla :)
23 temmuzda canımm
baya sıkışacaksınız hallolur bence ama dert etme Allah yardım eder :)ağustos başında gidecekler, eylül oratasında da dönecekler canım. ama gitmeden önce ve geldikten sonra 1 hafta 10 gün gelen giden çok olur pek bişey yapılmaz. ramazanda bile çalışmamız lazım yani bu konularda
bide ev tadilatı olacak bizim, onu da içinde kiracı olduğu için ancak eylül ortasından sonra başlar. hepsi yine sıkışacak ve bir anda hallolacak inşallah
Herkesi tatlı bir heyecan almış çokhoş
Ben de ani bir kararla eylül ayında evleniyorum
kızlar selam ben de aranıza katıldım :)
05.11.2016 tarihinde düğünüm olacak inşallahh :)
aaa benim müstakbel düğün tarihimde biri varmış burda
anlat bakalım nasıl gidiyor hazırlıklar
aaa sende mii :) 07.05.2016 tarihinde nişanımız oldu.. :) vallahi ondan sonra dedik ki kendimize vakit ayıralım.. çok yorulduk evde oldu ama bi nikah memuru eksikti
ramazandan sonra hazırlıklarımız başlayacak inşallah :) senin nasıl gidiyor nerdensin :)
uyar canım inşallah :) biz de haziranın başında yapacağız müracatımızı :)
ayy ne güzel yaa bu haftasonu demek nişanın çok güzel bi heyecan bu yaa:) Allah tamamına erdirsin :)
ben de istanbuldayım buarada burda olacak düğünüm :)
eder eder sen hiç merak etme o gün gelsin bak nasıl güp güp edio kalbinbenim müstakbel nişanlım da istanbulda ama yanıma getireceğim ben onu
daha heyecanını pek anlayamadım koşturmaktan, ama tanışmada ya da sözde olduğum gibi gergin değilim en azından, böyle devam eder umarım
kızlar selam ben de aranıza katıldım :)
05.11.2016 tarihinde düğünüm olacak inşallahh :)
eder eder sen hiç merak etme o gün gelsin bak nasıl güp güp edio kalbin
Hayırlısı olsun :)
Hazırlıklar ne alemde peki
Ben açıkcası burayı okuyunca çok rahat davrandığımı düşünmeye başladım... 1 aya nişan var, ne elbise baktım ne de alyans vs
o kesin tabicanım, o gün heyecandan çatlarım artık
ben elbiseyi denk geldi diye nişandan 1 ay önce aldım ama bana kalsa sallardım kesin, alyansları da 1 hafta önce aldık daha ki nişan bu cumartesi1 ay yeterli bir süre yani telaş yapma kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?