- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
hafta sonu değil ama önümüzdeki hafta gideeğim 19 mayısta. zaten o zaman bakarız muhtemelen bi onları gönüllerim en son yine kendim seçerim artık napaym piyasayı görsünler biraz istiyorum açıkçası. kalkpta zaten 1000 tl den aşağı elbise bulabileceğimizi sanmıyorum ben ..aman ne yapacak, en fazla ya bizim şirket pikniğinin olduğu gün beni darlar hadi gidelim alalım diye, ya da kpss sınavının olduğu gün gelir gider 5 dakikada alır çıkarızbu arada da biraz yıkama yağlama yapar bana, tamam oldu bitti işte
gideceksin haftasonu ankaraya dimi? orda konuşur halledersiniz
hafta sonu değil ama önümüzdeki hafta gideeğim 19 mayısta. zaten o zaman bakarız muhtemelen bi onları gönüllerim en son yine kendim seçerim artık napaym piyasayı görsünler biraz istiyorum açıkçası. kalkpta zaten 1000 tl den aşağı elbise bulabileceğimizi sanmıyorum ben ..
buarada sözlünle halledin boşver hiç canınızı sıkmayın ne güzel gönlünü almaya çalışıyor
işte anlatamıyosunki. dümdüz bi elbise alıcam sandılar heralde bunlarda. ben de maddi sorunlarla uğraşmayı sevmiyorum işte.. hayır sözlümün alacağı takımda kafadan 700 tl olacak ama o normal gelir kesinsenin düşündüğün modeller için 1000 lira uygun bir fiyat bile bence. ben dümdüz elbiseye 500küsür lira verdim. piyasayı bilmeyene bu fiyatlar fazla geliyor ama yapacak bişey yokbide daha bunun ayakkabısı vaar, kuaför masrafı var falan. bazen keşke eve sığma problemi olmasaydı da sözle bitirseydik nişanı diyorum
bizim ilişkinin delisi benim o yüzden genelde alttan alır sevgilim benibazen anlık parlar ama çabuk yatışır. tabi ters bi damarı var o damarı bi kere attırdım 10 gün süründürdü beni peşinden o ayrı, o bi daha olmaz kolay kolay
işte anlatamıyosunki. dümdüz bi elbise alıcam sandılar heralde bunlarda. ben de maddi sorunlarla uğraşmayı sevmiyorum işte.. hayır sözlümün alacağı takımda kafadan 700 tl olacak ama o normal gelir kesin
ayy boş ver sent de alttan alsın işlte ohh müstehak bunlarasen yine de tersine basma daa
ee buarada çeyiz filan alıyor musun
yabancı insanlar tarzını bilmiyoruz, neleri sever sevmez bilmiyoruz zzor bi süreç tabi.
bohçayı ben hiç istemedim, ama kayınvalidem diğer 3 çocuğuma yaptım buna da yapmak istiyorum demiş, ses çıkaramadım. şimdi en zor durumda kalan ben oldum.
haftaya pazar bohça alışverişi yapacağız o kadar çok korkuyorum ki nasıl geçecek o gün diye. kullanmayacağım bişey alınsın istemiyorum, tüylü terlik gibi meselaama hayır desem alınır mı acaba kayınvalidem diye düşünüyorum falan. zor geliyor tüm bunlar bana
Selam kızlarr :)
Bodoslama bir girişle 2016 gelinleri arasına geldim bende :) 21 mayısta istememiz olacak ve o gün yüzüklerde takılacak. Artı olarak bir daha nişan merasimi olamayak böylece söz nişan bir deniyor galiba buna düğün de bu yaza olacak galiba zaten biz sevdiciğimle ev ve esya işini halletmiştik yüzüklerde alındı olacakları merakla bekliyorum
Niye kullanmayacagin şeyler alınmasın diye dert ediyorsun canim. Benim kayinvalidem beni çok kapsamli bir alışverişe çıkardı ama iç çamaşırı bile kendi seçti bana da soruyor tabii begenmedisen başka bak diye, zaten küçük çocuk gibi alışverişe goturulmek tuhafken birde parasini baskasinin ödeyecegi bir sey icin çok da yorum yapmadim, alinanlarda güzel oldu ama zevkim olmayan şeylerde alinmadi değil. Çok dert etme bence, o alışveriş adettendir gerildigine değmez. Biz üç saatte dünyaları aldik sorunsuz güzel şekilde de döndük ama ben hiçbişeye yirum yapmadım sadece ne gerek var gerçekten istemem diyip durdum her mağazada
Niye kullanmayacagin şeyler alınmasın diye dert ediyorsun canim. Benim kayinvalidem beni çok kapsamli bir alışverişe çıkardı ama iç çamaşırı bile kendi seçti bana da soruyor tabii begenmedisen başka bak diye, zaten küçük çocuk gibi alışverişe goturulmek tuhafken birde parasini baskasinin ödeyecegi bir sey icin çok da yorum yapmadim, alinanlarda güzel oldu ama zevkim olmayan şeylerde alinmadi değil. Çok dert etme bence, o alışveriş adettendir gerildigine değmez. Biz üç saatte dünyaları aldik sorunsuz güzel şekilde de döndük ama ben hiçbişeye yirum yapmadım sadece ne gerek var gerçekten istemem diyip durdum her mağazada
sizden bir hafta sonra da benim nişanım vardüğün kasımda gerçi bizim, sizin yazın olacakmış, hayırlı olsun şimdiden
ev eşya işini sözden önce nasıl hallettiniz kibizim daha onların hepsi duruyor
ben sorunu kendi içimde çıkartırım zaten dışıma yansıtmam
aslında sözlümle birlikte gitsek hiç sorun değil ama işin içine anne falan girince seçmesi beğenmesi zor. ben de senin gibi yapmayı düşünüyorum zaten, fazla karışmam kendileri bilir. ama kullanılmayacak şeylere masraf yapılmasını istemiyorum. sözlümden çıkacak o para, onun da ucu bana dokunacak ne gerek var yani
aman neyse bakalım yaşayıp göreceğiz. kayınvalidem iyi biyetli biri anladığım kadarıyla, zor duruma sokmaz beni bi çırpıda alırız hepsini olur biter, ben de içimden konuşurum bütün gün
kızlar biz de alışverişe çıkıcaz galiba zaten elbise olayından dolayı sinirliyim. ulusa götürüp saçma sapan şeylere bakacaklar heralde
sizden bir hafta sonra da benim nişanım vardüğün kasımda gerçi bizim, sizin yazın olacakmış, hayırlı olsun şimdiden
ev eşya işini sözden önce nasıl hallettiniz kibizim daha onların hepsi duruyor
Biz 1.5 senedir birlikteyiz herseyi hazırlamadan evlilik düşünmüyorduk hersey hazır olsun iş formaliteye kalsın diye düşündüğümüzden ev hazır sevdiceğim orada yasıyor bir kaç aydır
ya sorma bana naylon nişanlşk fln alacaklar galibaaramıza hoşgelgin o halde
artık kaynananla birlikte dantel gecelik tüylü terlik bakarsınız siz de
ooh hayırlı olsun en iyisini yapmışsınız benceBiz 1.5 senedir birlikteyiz herseyi hazırlamadan evlilik düşünmüyorduk hersey hazır olsun iş formaliteye kalsın diye düşündüğümüzden ev hazır sevdiceğim orada yasıyor bir kaç aydır
merhaba canım hayırlı olsun diyim iki konuda da yardımcı olamıcam ben avrupa yakasında yaşıyorum zaten istanbulu pek bilmem 6 aydır fln buradaymKızlar merhaba,
bende inşaallah 10 temmuzda evleniyorum :)
suan önümüzde 2 derdimiz var, bu konuda sizlere danışmak istiyorum
1- ev , istanbul anadolu yakasında özellikle kartala yakın kısımlarda ev bakıyoruz. nişanlım için güvenlik çok önemli ya güvenlikli site olacak yada semt/çevre nezih olacak. Tavsiyeniz olan bir semt-mahalle hatta bildiğiniz ev var mı ?
2- balayı, muhafazakar ve herşey dahil 4-5 günlük bir balayı yapmak istiyoruz ama buldugumuz otellerin yorumlarına bakınca hep iyiler de var kötüler de kararsız kalıyorum.. yok mu muhafazakar bir balayı önerisi olan? deniz kıyısı önemli değil önemli olan rahat olabilmemiz
tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
ya sorma bana naylon nişanlşk fln alacaklar galibakayınvalidemle hiç konuşmadım amaa ne düşünüyo bilmiyorum
yok canım elbise bakıcaz. sözlüm ulustan bakarsınız dedi. ben de ben modaevlerine bakıyorum normal abiyecilere değil ulusta bulamam fln dedim ama aralarında öyle konuştular heralde...yok canım nişanlık için değil de bohça alışverişi için çağırıyorlardır. gitmeden dert etme kendine, ben de yapıyorum o hatayı ama yapmamak lazım aslında
yok canım elbise bakıcaz. sözlüm ulustan bakarsınız dedi. ben de ben modaevlerine bakıyorum normal abiyecilere değil ulusta bulamam fln dedim ama aralarında öyle konuştular heralde...
görcez bakalm canımmm umarım sakince atlatırım. ben de anlamıyorum daha para muhabbetmz olmadı ama hep sen ne istersen olsun modunda insanlar ailesi niye bu elbisede öyle oldu anlamadımo da ailesini kıramamıştır. sen onların da gönüllerini yap da sonunda senin istediğin olacak nasılsa
görcez bakalm canımmm umarım sakince atlatırım. ben de anlamıyorum daha para muhabbetmz olmadı ama hep sen ne istersen olsun modunda insanlar ailesi niye bu elbisede öyle oldu anlamadım
oo sizin iyi olmuş o zaman
düğünü ne zaman düşünüyorsunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?