2016 Gelinleri Olarak Burada Toplanalım :)

baktım canım da kredi kartı kesim tarihi münasebetiyle pazar gününden itibaren alışveriş yapabilecekmişiz markafonide de çok güzel indirimler vardı, özellikle bi baharat takımını çok beğendim, bir de abajur. eğer stoklarda durur ise pazar günü sabah kalkar kalkmaz alacağız onları
iki tarafın da onayı varsa gelsin o zaman nişan
var mı aklında elbise modeli? bence sözlünü çağır beraber bakın, görüşmeye bahaneniz olsun

ya aslında prenseste olabilir a kesim bi elbise de olabilir balık asla yakışmaz onu biliyorm kayınvalideme dedim ne alaym sence diye zayıfsız boyunda var her şey yakışır kızıma dedi sen nasıl bişey düşünüyorsun elbise için

ben elbiseyi aldım canım. saks mavisi balık elbise aldım ben ben de yakışmaz bana balık elbise diyordum ama diğer modellerden çok çok daha iyi durdu. denemeden bilemiyor insan ayakkabıyı da ten rengine yakın tonlarda büyük ihtimal platform topuk istiyorum. gerçi yüksek topuk olunca da çiftcenek insanlara tepeden bakacaz. benimboy 170, sevgiliminki 190 ama babet de olmaz yani, mecbur topuklu bişeyler olacak

merhaba hayırlı uğurlu olsuun. ne güzel az kaldı eylüle. hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım

günaydın kızllarrr hayırlı cumalar

Çok teşekkür ederim :) az kaldı ama hazırlık çok fazla yok ortalıkta maalesef ben öğretmen olarak tüm gün çalıştığım için hiç vaktim olmuyor dışarı çıkmaya o yüzden her şeyi yaza bıraktım. Yeni bir şehirde yeni bir ev kurduğum için şuan eşyalarım yeni ve kurulu bir evimiz var o yüzden eşya olayını atlatmış bulunuyorum işim biraz daha kolay o yüzden çeyiz alışverişi birkaç ufak tefekten ibaret olacak. Asıl dert gelinlik şuan benim için düğün başka şehirde olacağı için gelinliği de oradan bakacam yazın

hoşgeldiinnn
ne güzel senin de bir çırpıda bitecek hepsi hazırlıklar nasıl gidiyor, nişanlınla ne kadar zamandır berabersiniz anlat bakalım

hayırlı cumalar canım

hoşbuldukk nişanlımla 6 yıldır beraberiz hep ayrı şehirlerdeydik sonunda aynı şehirde kavuşabildik bu sene ve nişanlı olarak bu sene atandım öğretmen olarak o yüzden kurulu bir evimiz var şuan evlendiğimizde oturabileceğimiz o konuda şimdilik rahatız bir tek düğün hazırlıkları bekliyor onu da yaza bıraktım

Aaa ne güzel uzunsunuz ikinizde :) ya benm göğüslerm küçük popomda çok yok o yüzden balık kaldırmıyor benm vucudum dümdüz oluyorm :)

Ooh ne güzel zaten her şey hazır sayılır canımm darısı başımıza olsnn

Aminn canım daha güzelleri sizin olsun inşallah :)

en zorlu hazırlıklar tammış sizin o zaman gerisi de kolaylıkla hallolur inşallah
Aaa ne güzel uzunsunuz ikinizde :) ya benm göğüslerm küçük popomda çok yok o yüzden balık kaldırmıyor benm vucudum dümdüz oluyorm :)

sen kendi vücudunu daha iyi bilirsin o zaman canım. zevkli bi kızsın zaten en güzelinden halledersin eminim

biri beni bu nişan hazırlıklarından kurtarsın. herkesin gönlünü edeceğim derken kimse beni düşünmüyor ve ben daha şimdiden çok sıkıldım

aaa noldu anlat çabukk

dün beyefendinin bohçaya konulacak kıyafet alışverişleri için çıktık. evde kendimi paraladım yanımıza kimseyi katmasınlar rahatça alışveriş yapsın, kendini kötü hissetmesin diye ama beyefendi de bi umursamazlık. gelselerdi de olurdu tavrı falan. 1 saat sustum oturdum yol kenarında neyse sonra özür diledi gittik alışverişini yaptık.
alışveriş bitecek artık son bi gömlek alacağız o kaldı, ona da karar verdi hala bakınıyor daha bakınıyor tshirt falan. dedim ki onu aldık zaten, oyalanmayalım da alyanslara da bakalım bugün vakit olmayacak sonra. niye acele ettiriyormuşum onu, tshirt bakıyormuş kendine bi fırsat vermiyormuşum, alyansın acelesi mi varmış sanki (tshirt almazsa ölecekti çünkü) falan da falan. hiçbişey demedim bende. avmden çıktık çarşıya döndük " hani aşkım nerde bakmıştın da beğenmiştin sen o alyansı gidip bakalım da alalım" diyor bana. dedim "o iş bitti alyans falan bakmayacağız. git kendi başına halka mı alıyosun, teneke mi alıyosun ne alırsan al. ben daha seninle alyans bakmam "
önce konuşup sonra düşünüyor ya gerçekten yoruyor beni

yaa canım olsun bak çoğunu halletmişsiniz. erkekler bizden brz daha rahat işte.. en azından her şeyi halletmişsiniz alyansıda hemen ayarlarsınız çok sıkma canını sen

yaa canım olsun bak çoğunu halletmişsiniz. erkekler bizden brz daha rahat işte.. en azından her şeyi halletmişsiniz alyansıda hemen ayarlarsınız çok sıkma canını sen

bişeyi bin kere anlatıyorum sonra yine sil baştan alıyoruz tüm konuları ona kızıyorum ben.
sevmiyor gezmeyi diye gittim alyans modellerine baktım. onun nasıl sevdiğini az çok beğendiğim için ortak bir model buldum. fotoğrafını gösterdim beğendi tek yapmamız gereken kuyumcuya gidip siparişi vermek ve kuyumcu yolumuzun üstünde ekstra bi çaba sarf etmeyeceğiz yani. ama yok önce konulur sonra düşünür, o yüzden her işimiz böyle gerginlikle olur bizim
haftaya zaten annesi çağırdı beni bohça alışverişi olacak, ondan sonraki pazar da kpss sınavım var. sonraki hafta nişan var zaten. şişe halkası takarız artık parmağımıza

yaa canım sen de haklısın ama.. dediğim gibi böyle rahatlar işte napalım. benmkide bana diyor çok streslisin halloluyor işte diyee öyle değil ama ben stres yapmasam hiç hallolmıcakk ahh ah..
hafta içi gidip sipariş veremez misiniz

aynı şehirde değiliz canım. akşam 6da işten çıkıyor gelecek olsa bile tam akşam trafiği saati 9u bulur buraya gelmesi, o saatte de zaten kuyumcular açık kalmaz.
algılayamıyorlar işte hayatlarını kolaylaştırdığımızı, bide üstüne yük oluyorlar. aslında ne diye gidip önden bakıp beğeniyorum ki, eşşek gibi süründürecektim onu peşimde. yirmi tane kuyumcuya sokup hepsine bi bahane bulacaktım, o zaman ben beğendiğim zaman kıymetli olacaktı işte ama salaklık bende
5 gün beyefendi bi saat beğensin de annemler alsın diye taklalar attım. sonuç? alternatifleri görmedi bile, bana şunu alın diyemezmiş kimseye. şeytan diyor en kötüsünü beğen al, bırak mecbur taksın annemin babamın yanında ama yazık gidecek paraya diye halen daha özeniyorum.
inan var ya onu kıyafet seçme aşamasında bile rahatsız etmedim, gittim kendim gezdim beğendim aldım. dün kendime bi çöp bakmadım ki benim de alışverişe çıkmam lazım. yaz geldi bi tshirtle kaldım ortada, uzun zamandır işsiz olunca pek alışveriş yapamamıştım. sırf onun istekleri alınsın sonra da alyansı alalım işler azalsın dedim ama yok algı sıfır beyefendide. koca gün ona alınacaklar için gezdik, karşılığında tek istediğim alyansa bakalım da o da beğenirse verelim siparişi idi. onu bile yapamadık dangalaklığı yüzünden. gitsin bulsun ne alıyorsa artık, karışmam daha da alyans işine.

ya sonuna kadar haklısın ... uzaktasınız aslında düşünmesi lazım. eee peki şimdi ne diyor alyans için ?
buarada saati 2 3 tane içinden seçtireceksin en iyisii. bunlara böylesi yaranıyor o bile fazla hatta

kıyafet olayını bende şimdi sıkıntısını yaşamaya başladım. bi nişanlık seçtim cumartesi tüm gün gezdim 2 tanesi arasında kaldım sonra ona da karar verdim. ama fiyatı fazla geldi galiba.. bana direk bişey demediler ama görümcem bakalm burdanda fln dedi. benm orda olduğum süreler çok az oluyor zaten. oradan bulamazsam tekrar buradakini almak istesem bilmiyorum kalmış olur mu olmaz mı

alyans için çok dahihane fikirleri var canım. 19 mayısta bizim şirket pikniği var ve katılmak zorunlu. akşam ordan çıkışta bakarız diyor ama geç bitiyormuş piknik bakamayız yani mümkün değil. en sonunda bana parasını ben yollayım sen al diyecek ben de böyle yapacağım ona o zaman
saatleri ben belirledim aslında, ona göndereceğim fotoğrafları ama o aşamaya geçemedik ki bi türlü. adam tutturdu ben diyemem şunu alın bana diye, zaten ben yeni saat aldım almasınlar bana diyor da başka bişey demiyor zannediyor ki ben saat fotoğrafını verip annemlere direk sözlüm bunu istedi bunu alın diyeceğim. allahım çıldırtacak beni
bu sıkıntıları yaşamamak için ben nişan kıyafetimi kimseye demeden kendim aldım valla. ayıp oldu belki bilemiyorum arkamdan ne konuşmuşlardır ama benim elbisem 520 TL, şimdi onlara bunu beğendim desem çok gelme ihtimali vardı ben de hiç bişey demeden aldım, aldıktan sonra dedim sözlüme de ben aldım diye. annesi geçen ne zaman kıyafet bakacaz deyince de o benim aldığımı söylemiş, sonrasında ne konuşuldu bi fikrim yok.
beraber alacak olsaydık aynı sıkıntıları biz de yaşayacaktık işte. çözümü de yok bu mevzunun maalesef, aradaki farkı sen versen onu da kabul etmezler. ya sen ya onlar kırılacak biraz

ya beraber bi fırsat yaratırsınız olmadı izin fln ayarlayn bişey yapın yani sıkmayın canınızı

yani onlar bana bi bütçe söylemediler şöyle veya böyle diye. ben prenses beğendim iki tane biri 1000 tl biri 1250. annesi bana bsey demedi fiyat için. dün görümcem msj yolladı seçtn mi die evet lilayı seçtim konsept düşünüyorum şöyle kombinlerm fln anlattm saf saf. bence alma yaaa daha uygna buluruz diyor. ankarada çıkrıkçılar yokuşuna bakalm dedi. ben de ben ankaradan bakamam vaktim yok dedim. ben baya gezdim bu modeller 3500 e bile var bunlar gayette uygun fiyatlar. sözlümde farkında olayın.. neyse işte sonra ben de sözlüme sordum annenle konuştn mu diye akşam konuştk dedi. annesine söylemiş fiyatı anneside ben bilmiyorm oğlum piyasayı isterse buradanda bakalm fln demiş. ben de artık kafam karışsın istemiyorum zaten zor beğeniyorm. bi de baktığm yer modaevi emek emek uğraşmış modelle. tülü filan o kdr zarifki. boğazıma kdr tül var ama hayalet tül dibime girmeyince görünmüyor bile öyle bi model. pazaarlık yapsam brz daha düşer belki ama işte.. bilmiyorm ya moralim bozuldu. kadın direk bana az çok vs demedi. sözlümde onlarlada burdan bak gönülleri olsun dedi. ankaradanda bakarım ama bakacağm yer de tunalı fln olur. karumda dandik dandik elbiseler 800 den başlıyor. ne sanıyolar anlamadım dümdüz elbise alsam tamma dicem ama bunların fiyatları zaten böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…