ah çok isterdim bu gruba katılmak ama bende bişey yok bari bnde sizlerden fikir edineyim neler yapılıyor falan filan ..
bellide olmaz gerçi benimde 4 yıllık bi ilişkim var ama ortada bişey yok daha bizdeCanım inşallah olur deme öyle :)))
salonu nasıl bişey tuttun acaba yemekli mi ikramlı mı ? kapalı m ı açık mı kaç kişiliksalonu tuttuk ama kıyafet alışverişine çıkmadık daha hiçbir hazırlıkta yok
öncelikle günaydın salonu annem tuttu küçük bir düğün salonu mahalle arasında ikramlı pasta ve kola dağıtılacak kuaförü dış çekimi hepsi salona ait ama nasıl olacak bilmiyorumsalonu nasıl bişey tuttun acaba yemekli mi ikramlı mı ? kapalı m ı açık mı kaç kişilikbirsürü soru sordummm
öncelikle günaydın salonu annem tuttu küçük bir düğün salonu mahalle arasında ikramlı pasta ve kola dağıtılacak kuaförü dış çekimi hepsi salona ait ama nasıl olacak bilmiyorum
ben de bakıyorum özellikle cumartesileri full dolu.. zaten düğünü seneye düşünüyoruz ama belki nişanı es geçerm zaten sözümüz oldu yüzük flnda takıldı. bulamazsamda çok önemsemicem galibayani bizde aslında evde yapacaktık son anda değişti. Dayım temmuzda evlenecek salonu martta tuttu. inşallah gönlüne göre bulursun canım
hayırlısı olsun .. bizde de aynı biçimde bakalm artıkbizde sadece söz yüzüğü takıldı şimdi kısmet olursa nişan olacak inşallah
o zaman sende 2017 gelini olacaksınn1 yada 1,5 yıla kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?