2016 Gelinleri Olarak Burada Toplanalım :)

micuxax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
13
6
1
29
Merhaba hanımlar :)
04.06.2016 inşallah nişanım var :) Burada toplanalım adım adım her şeyimizi dans şarkımızı,nişanlıklarımızı, fotoğrafçımızı, bohçalarımızı akla gelen her şeyi birbirimizle paylaşalım olmaz mı :) İnsan böyle zamanlarda kendi gibi heyecanını paylaşacak insanlar arıyor :) İnşallah hepimiz mutlu oluruz :))

ah çok isterdim bu gruba katılmak ama bende bişey yok bari bnde sizlerden fikir edineyim neler yapılıyor falan filan ..

Merhabalar benimde mayısın 7 sinde nişanım var ve daha nişanlik bakamadım ya

selam kızlar ben de sözlüyüm ama biz düğün için 2016 ya yetişebileceğimizi sanmıyoruzz. :) ama fikir alışverişinde bulunmak isterimm. nişanı nasıl düşünüyorsunuz büyük mü küçük bişeyler mi ?

salonu tuttuk ama kıyafet alışverişine çıkmadık daha hiçbir hazırlıkta yok

ay tebrikler))) bende 1 aydır evliyim maviş bir elbise giymiştim nişanımda..nişan gününe 1 gün kala ben elbise zor seçtim ama kusursuz olayı kafama takmıştım)Ravi incigöz Şeker şarkısı pasta keserken olmuştu, kutsi ilani aşk ediyorum da dans şarkımız olmuştu. Mutluluklar dilerim...))

28 mayıs ta nişanım var benim de hayırlısı olsun hepimiz için :) bu aralar davetiye nişan elbisesi ayakkabı taç vs arıyorum saçımı açsam mı yoksa topuz mu yaptırcam kafamda sorular var nişan bohçası da var tabi

salonu nasıl bişey tuttun acaba yemekli mi ikramlı mı ? kapalı m ı açık mı kaç kişilik birsürü soru sordummm
öncelikle günaydın salonu annem tuttu küçük bir düğün salonu mahalle arasında ikramlı pasta ve kola dağıtılacak kuaförü dış çekimi hepsi salona ait ama nasıl olacak bilmiyorum

bende yarın kayınvalidemle alışverişe çıkacağız bakalım

öncelikle günaydın salonu annem tuttu küçük bir düğün salonu mahalle arasında ikramlı pasta ve kola dağıtılacak kuaförü dış çekimi hepsi salona ait ama nasıl olacak bilmiyorum

anladım canım bizde temmuzda yapmak istiyoruz ama gönlüme göre bulamadım tabi.. haftasonları hep dolmuş durumda. düğün için şimdiden tutmaya karar verdik valla

yani bizde aslında evde yapacaktık son anda değişti. Dayım temmuzda evlenecek salonu martta tuttu. inşallah gönlüne göre bulursun canım

yani bizde aslında evde yapacaktık son anda değişti. Dayım temmuzda evlenecek salonu martta tuttu. inşallah gönlüne göre bulursun canım
ben de bakıyorum özellikle cumartesileri full dolu.. zaten düğünü seneye düşünüyoruz ama belki nişanı es geçerm zaten sözümüz oldu yüzük flnda takıldı. bulamazsamda çok önemsemicem galiba

bizde sadece söz yüzüğü takıldı şimdi kısmet olursa nişan olacak inşallah

1 yada 1,5 yıla kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…