- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.961
ben hala neden o pskolojiye giremedim yacanım benim çok iyi anlıyorum seni. Bende evimden ayrılacağım için çok üzgünüm. hem sevinç hem hüzün bir arada. Gelin hem ağlar hem gider hesabı yani . Yeni hayatımız inşallah umduğumuzdan daha güzel ve huzurlu geçer canım
ben hala neden o pskolojiye giremedim ya
bugün bitti düğünü sayma kaldı 2
Dün evime gittim son hazırlık yapıldı başkasının evını duzeltıyom gıbıydım :)) yarın dügün varAy girme zaten ya ben 80 gün kala böyleysem 2 gün kalsa ağlamaktan göz pınarlarım kurur herhalde :)
Neler hissediyorsun pekiii 2 gün kalmış çok heyecanlıııı
Yaa çok tatlııııDün evime gittim son hazırlık yapıldı başkasının evını duzeltıyom gıbıydım :)) yarın dügün varbakalım napcaz hala stres yok
Kızlar selamlaar
Nasılsınız , hazırlıklar nasıl gidiyor?
Benim 81 günüm kaldı, kafamda trilyon tane soru var
Karmakarışığım
7 yıldır beklediğim sevdiğime kavuşmanın verdiği heyecan ve sevinç apayrı ama anneciğimi bırakıp gitmek çok çok koyuyor bazen.
Bu zamana kadar pek hissetmemiştim ama cidden çok az kaldıNeredeyse 2,5 ay
Rabbim herkesin evliliğini hayırlı eylesin inşallah.
Yok kuzum ya sehirdisi degil arabayla 5 dk lik uzaklikta evim. Ama yine de zor geliyor dusuncesi bile. Her sabah annemi babami gormeden evden cikmak, her aksam baska eve gitmek basta zor gelecek ama dedigin gibi doganin kanunu bu alisacagiz artik.Canım şehir dışına mı gideceksin sen ?
öyleyse gerçekten iki kat zor ama aynı şehirdeysen bu kadar üzülme..
Tabi her türlü evden çıkınca eskisi gibi olmuyor ama doğanın kanunu bu sonuçta .. Herkes bir gün yuvadan uçar.. Bak 7 yıl diyoun maşallah .. Bizimde 6.5 yıl oldu .. Belki de bizim tarih kesin olmadığı için böyle konuşuyorumdur ama çok şükür aynı şehirde olucam ben ..
Aynen öyle kuzum Allah inş hiç birimize pişmanlık vermesinYok kuzum ya sehirdisi degil arabayla 5 dk lik uzaklikta evim. Ama yine de zor geliyor dusuncesi bile. Her sabah annemi babami gormeden evden cikmak, her aksam baska eve gitmek basta zor gelecek ama dedigin gibi doganin kanunu bu alisacagiz artik.
,,2016 gelini olarak bende buradayım 2 eylülde düğünüm :)
Yaa benden 1 ay sonraKızlaaar
Bugün bizimde tarih belli oldu
31 Ağustos kına
1 Eylül Düğünümüz inşallah
hayırlı uğurlu olsun canım bende 30 ağustos da veya 29 agustos da kına yapmayı düşünüyorum aslında kına istemiyorum ama annem istiyorKızlaaar
31 Ağustos kına
Kızlaaar
31 Ağustos kına
hoşbulduk ekleyebilirsin cnmAynen öyle kuzum Allah inş hiç birimize pişmanlık vermesin
,,
Hoş geldin ekleyelim panomuza
Yaa benden 1 ay sonra
Çok tatlıı
En tatlı heyecanlar şimdi başlıyor asıl
Hayırlı olsun canım benim Allah utandırmasın
Aaa nedn istemiyosun canım kınada en çok döktrcem benhayırlı uğurlu olsun canım bende 30 ağustos da veya 29 agustos da kına yapmayı düşünüyorum aslında kına istemiyorum ama annem istiyor
Çok şükür netleşti canım nasıl oldu anlamadm ciddenayy canım nasıl sevindimm
sonunda tarihiniz neteşti demek
hoşbulduk ekleyebilirsin cnm
ismim ekin
28 yaşındayım
Ankaradayım
tanışmamız 20 ya da 27 eylül 2002
çıkma tarihimiz 06 aralık 2002 14 senedir beraberiz :)
evlilik teklifi 1 şubat 2014
kız isteme söz nişan hepsi birlikte oldu 25 nisan 2015
kına 30 ağustos 2016
düğün 2 eylül cuma 2016
Allah utandırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?